reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Cześc :-)))

Justyna, tak to prawda - pomyliło mi się z tymi dniami i tak, to prawda, że jestem zakochana ... ciągle w tym samym mężczyźnie ..... :tak::-)
Stefanka - podaję Ci numer do fryzjerki ale na priva :-):tak: I powiedz na jaki kolor farbowałaś włosy i jak Ci wyszło ????
Cocollino - masz priva i dzwoniłam tam dziś ale osoba, która się tym zajmuje była nie dostępna - nie mam pojęcia dlaczego ? ale powiedzieli, żeby próbowac nadal za jakiś czas ..... :baffled: - acha .... masz może stronę internetową ? bo zastanawiam się czy aplikację można też pobrac online ?? Może tak będzie łatwiej .....
Anuszy - jeśli jeszcze jesteś zainteresowana przepisem na babkę budyniową, to mogę Ci podac, bo wcześniej nie miałam czasu przez te święta .... :sorry:
Sylwcia - szkoda, że Ciebie już nie ma w Leeds, bo nawet Ciebie poznac nie zdążyłam :eek:
Starstar - mnie nie chodzi tylko i wyłącznie o polskie kremy dla dzieciaczków - mogą byc jak najbardziej tutejsze - byle nie Johnson .... :no::sorry:
I do nowej mamusi, a raczej przyszłej mamusi - jak najbardziej polecam Ci poród w SJUH , bo sama tam rodziłam i baaaardzo sobie chwalę, także się nie martw - będziesz w dobrych rękach .... :tak:;-):-)
Tuunia - a Tobie co jest, że się rozchorowałaś ? Mam nadzieję, że to nic poważnego :szok: Zdrówka życzę !!!

Pozdrawiam również pozostałe mamuśki :tak:

U mnie wszystko ok - przychodzi wieczorkiem do nas serwisant, bo kupilismy wczoraj router i mamy problem z jego zainstalowaniem .... :-p ale myślę, że będzie ok i że wszystko będzie działac bez zarzutu po wizycie specjalisty .... :happy:

reklama
Motylek dzieki za rade odnosnie SJUH... trzymam sie wyboru:-)
Widze ze operujecie namiarami na fryzjerke? moje wloski blagaja o doprowadzenie do formy, czy ta fryzjerka robi w domciu czy w salonie?no i jak jak soebie radzi...godna polecenia?

witam!!
ja tez motylku poprosze o namiary na fryzjerke.
wprawdzie bylam niedawno i ciagle jestem w fazie odrastania wlosow po tamtej wizycie ale niestety trzeba znowu bedzie sie wybrac.
zapomnialam wkleic linka, sorki
Twoje Kosmetyki
i ja z checia bym sie spotkala z Wami ale brakuje mi troszke czasu. moze i ja dolacze kiedys na jakies wasze spotkanie jak bede mogla sie wyrobic tylko.
pozdrawiam

Witam was kobietki!
Jestem na tym forum poraz pierwszy.
Mieszkam w Leeds i jestem w ciazy.
Mam do was takie pytanko. Czy wiecie moze gdzie mozna w maire tanio wykonac prywatne USG?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.

reklama
Do góry