reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

wlasnie JUTRO spotkanie okolo poludnia!
dziekujemy bardzo za gratulacje tzn. Szymus dziekuje wszystkim ciociom!
Justynka, jeszcze raz najlepszego i sorry za gafe!!! :wściekła/y::baffled::sorry:
buzki i do zobaczenia jutro wszystkim obecnym u Stefanki :-)

reklama
jak dla mnie super! im nas wiecej tym weselej, tym bardziej,ze Wiola sama mowila, ze kto chce niech przyjezdza. tylko moze z nia sie skontaktuj w sprawie adresu. ktos jeszcze???
mam nadzieje,ze sie stefanka nie pogniewa za nagabywanie gosci :-D

witajcie!!
motylku jesli wolisz polskie kremy do twarzy to tutaj jest ciekawa stronka, nie ma bambino kremu ale jest ziajka czy nivea baby.
ja uzywam johnsona naturals i czsami e45 bo malutka ma sucha skore.
udanej wizyty jutro zycze:-)

a Ty nie chcesz jechac Starstar???
Anuszy, zaden z Armley- niestety czeka nas dluzsza wycieczka laczonymi busami ;( ale co tam ;-)damy rade

reklama
no wlasnie ja tak sobie pomyslalam ze skoro odbieraja nas faceci, to moze bysmy pojechaly odemnie taksowka, to wygodniej,szybciej , taniej pewnie tez wyjdzie, a tak moga nas autobusy nie zabrac na raz wszystkie.
a i dla mnie lepiej bo ten moj szkrab caly czas ma ta chrypke a dzis w nocy czasem byla mocniejsza i juz sie zaczynam martwic czeemu on ma niekonczaca sie chrype?

Do góry