reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Cześc :-)))

Justyna, tak to prawda - pomyliło mi się z tymi dniami i tak, to prawda, że jestem zakochana ... ciągle w tym samym mężczyźnie ..... :tak::-)
Stefanka - podaję Ci numer do fryzjerki ale na priva :-):tak: I powiedz na jaki kolor farbowałaś włosy i jak Ci wyszło ????
Cocollino - masz priva i dzwoniłam tam dziś ale osoba, która się tym zajmuje była nie dostępna - nie mam pojęcia dlaczego ? ale powiedzieli, żeby próbowac nadal za jakiś czas ..... :baffled: - acha .... masz może stronę internetową ? bo zastanawiam się czy aplikację można też pobrac online ?? Może tak będzie łatwiej .....
Anuszy - jeśli jeszcze jesteś zainteresowana przepisem na babkę budyniową, to mogę Ci podac, bo wcześniej nie miałam czasu przez te święta .... :sorry:
Sylwcia - szkoda, że Ciebie już nie ma w Leeds, bo nawet Ciebie poznac nie zdążyłam :eek:
Starstar - mnie nie chodzi tylko i wyłącznie o polskie kremy dla dzieciaczków - mogą byc jak najbardziej tutejsze - byle nie Johnson .... :no::sorry:
I do nowej mamusi, a raczej przyszłej mamusi - jak najbardziej polecam Ci poród w SJUH , bo sama tam rodziłam i baaaardzo sobie chwalę, także się nie martw - będziesz w dobrych rękach .... :tak:;-):-)
Tuunia - a Tobie co jest, że się rozchorowałaś ? Mam nadzieję, że to nic poważnego :szok: Zdrówka życzę !!!

Pozdrawiam również pozostałe mamuśki :tak:

U mnie wszystko ok - przychodzi wieczorkiem do nas serwisant, bo kupilismy wczoraj router i mamy problem z jego zainstalowaniem .... :-p ale myślę, że będzie ok i że wszystko będzie działac bez zarzutu po wizycie specjalisty .... :happy:

reklama
Motylek dzieki za rade odnosnie SJUH... trzymam sie wyboru:-)
Widze ze operujecie namiarami na fryzjerke? moje wloski blagaja o doprowadzenie do formy, czy ta fryzjerka robi w domciu czy w salonie?no i jak jak soebie radzi...godna polecenia?

witam!!
ja tez motylku poprosze o namiary na fryzjerke.
wprawdzie bylam niedawno i ciagle jestem w fazie odrastania wlosow po tamtej wizycie ale niestety trzeba znowu bedzie sie wybrac.
zapomnialam wkleic linka, sorki
Twoje Kosmetyki
i ja z checia bym sie spotkala z Wami ale brakuje mi troszke czasu. moze i ja dolacze kiedys na jakies wasze spotkanie jak bede mogla sie wyrobic tylko.
pozdrawiam

Witam was kobietki!
Jestem na tym forum poraz pierwszy.
Mieszkam w Leeds i jestem w ciazy.
Mam do was takie pytanko. Czy wiecie moze gdzie mozna w maire tanio wykonac prywatne USG?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.

reklama
Do góry