reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

wielkie dzięki Justyna :-) Ty to jesteś ekspresss .... ale na tą chwilę właśnie takiej pomocy potrzebuję .... :-D:tak: Jeśli krzesełko wygrałaś na ebayu, to może orientujesz się, czy tam można jakoś nabyc fartuch lekarski lub rękawiczki lateksowe, bo będzie mi to potrzebne ... ale nieeee - nie myślcie, że będę się w lekarza bawic :laugh2::eek: - otwieram w maju swój interesik i to po to mi właśnie potrzebne, a sama jakoś lepiej się odnajduję na allegro :-D a Justyna już pewnie zaprawiona w boju i wszystko ma obcykane .... :happy::tak: Pozdrawiam !!

reklama
Justys, super to krzeselko! na pewno sie Nikosiowi spodoba i mam nadzieje, ze bedzie ladnie jadl siedzac na takim tronie :-D
dziewczynki, dziekuje bardzo za cieple slowa i pozdrowionka, zdecydowanie juz zdrowi jestesmy, i jakby co piatek mam wolny to moze jakies spotkanko??? :tak:;-)

aha, jesli moge to prosze o te namiary na ta polska fryzjerke, tylko napiszcie gdzie ona urzeduje i czy przyjezdza do domu czy trzeba jechac do niej, z gory dziekuje!
dobrej nocki, pa pa :-p:happy:

CzeSc !!

Witam w ten piękny poranek - my dziś się z Julią na spacerek wybieramy ale jeszcze za bardzo nie wiemy gdzie :baffled::-D Trzeba korzystac z tej pogody :-):tak: Dziś od rana nie mogę nadążyc za moją małą, bo tak się sprytnie przemieszcza po mieszkaniu, że teraz muszę miec oczy dookoła głowy ale jakoś daje radę - MUSZĘ ! :baffled::happy::sorry:
Starstar -dziękuję za wykaz produktów z EBaya - te fartuchy są czadowe - najbardziej podoba mi się ten z Supermanem - hehe :laugh2::laugh2::laugh2:, no i oczywiście wcale to nie przypomina fartucha lekarskiego ale jeszcze pomyślę, czy sprowadzac z PL, czy tu coś zamówic ale chyba bym kogoś musiała o to poprosic - zresztą jeszcze zobaczę ...... :happy::tak: Dzięki :-D
Justyna - dowiedziałaś się może czegoś dla mnie ? :-D:tak:
Cocollino - gdzie się podziewasz ? Pozdrawiam Cię !
Stefanka - wczoraj Ci jeszcze zostawiłam wiadomośc na gg ale nie wiem, czy doczytałaś ..... ??

Pozdrawiam i życzę miłego dnia..... Ja dziś pewnie coś będę piekła ..... :happy::-D

Acha, jeśli chodzi o fryzjerkę, to do niej trzeba jechac, ona w domu przyjmuje i jest z Beestonu ...... :happy:

Motylek
ja chetna do namiarow na fryzjera, no na powitanie coreczki musze cos z soba zrobic, by malenstwo nie pomyslalo ze ma mame jakas babe jage z dziwna czupryna :-)
a pogoda rzeczywiscie cudowna-taka nie tutejsza, oby zostala z nami jak najdluzej bo czlowiek przy okazji nieco wiecej energi ma :-)
U nas weekend jak najbardziej pozytywnie, sobota sprzatanko i pierwsze przymiarki do prania ubranek dla malenstwa, ahhh pranie nigdy mi jeszcze tyle radochy nie sprawialo, a mezus pod nosem smial sie troszke ze mnie ze ciesze sie z prania jak wariatka :)heheh
W niedziele mielismy istne lenistwo....grill i caly dzionek w ogrodzie:-) ojjj cudnie
A wczoraj bylam na szkole rodzenia...i masz babo co chcialas, wystraszyli mnie na amen

reklama
Do góry