reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

wielkie dzięki Justyna :-) Ty to jesteś ekspresss .... ale na tą chwilę właśnie takiej pomocy potrzebuję .... :-D:tak: Jeśli krzesełko wygrałaś na ebayu, to może orientujesz się, czy tam można jakoś nabyc fartuch lekarski lub rękawiczki lateksowe, bo będzie mi to potrzebne ... ale nieeee - nie myślcie, że będę się w lekarza bawic :laugh2::eek: - otwieram w maju swój interesik i to po to mi właśnie potrzebne, a sama jakoś lepiej się odnajduję na allegro :-D a Justyna już pewnie zaprawiona w boju i wszystko ma obcykane .... :happy::tak: Pozdrawiam !!

reklama
Justys, super to krzeselko! na pewno sie Nikosiowi spodoba i mam nadzieje, ze bedzie ladnie jadl siedzac na takim tronie :-D
dziewczynki, dziekuje bardzo za cieple slowa i pozdrowionka, zdecydowanie juz zdrowi jestesmy, i jakby co piatek mam wolny to moze jakies spotkanko??? :tak:;-)

aha, jesli moge to prosze o te namiary na ta polska fryzjerke, tylko napiszcie gdzie ona urzeduje i czy przyjezdza do domu czy trzeba jechac do niej, z gory dziekuje!
dobrej nocki, pa pa :-p:happy:

CzeSc !!

Witam w ten piękny poranek - my dziś się z Julią na spacerek wybieramy ale jeszcze za bardzo nie wiemy gdzie :baffled::-D Trzeba korzystac z tej pogody :-):tak: Dziś od rana nie mogę nadążyc za moją małą, bo tak się sprytnie przemieszcza po mieszkaniu, że teraz muszę miec oczy dookoła głowy ale jakoś daje radę - MUSZĘ ! :baffled::happy::sorry:
Starstar -dziękuję za wykaz produktów z EBaya - te fartuchy są czadowe - najbardziej podoba mi się ten z Supermanem - hehe :laugh2::laugh2::laugh2:, no i oczywiście wcale to nie przypomina fartucha lekarskiego ale jeszcze pomyślę, czy sprowadzac z PL, czy tu coś zamówic ale chyba bym kogoś musiała o to poprosic - zresztą jeszcze zobaczę ...... :happy::tak: Dzięki :-D
Justyna - dowiedziałaś się może czegoś dla mnie ? :-D:tak:
Cocollino - gdzie się podziewasz ? Pozdrawiam Cię !
Stefanka - wczoraj Ci jeszcze zostawiłam wiadomośc na gg ale nie wiem, czy doczytałaś ..... ??

Pozdrawiam i życzę miłego dnia..... Ja dziś pewnie coś będę piekła ..... :happy::-D

Acha, jeśli chodzi o fryzjerkę, to do niej trzeba jechac, ona w domu przyjmuje i jest z Beestonu ...... :happy:

Motylek
ja chetna do namiarow na fryzjera, no na powitanie coreczki musze cos z soba zrobic, by malenstwo nie pomyslalo ze ma mame jakas babe jage z dziwna czupryna :-)
a pogoda rzeczywiscie cudowna-taka nie tutejsza, oby zostala z nami jak najdluzej bo czlowiek przy okazji nieco wiecej energi ma :-)
U nas weekend jak najbardziej pozytywnie, sobota sprzatanko i pierwsze przymiarki do prania ubranek dla malenstwa, ahhh pranie nigdy mi jeszcze tyle radochy nie sprawialo, a mezus pod nosem smial sie troszke ze mnie ze ciesze sie z prania jak wariatka :)heheh
W niedziele mielismy istne lenistwo....grill i caly dzionek w ogrodzie:-) ojjj cudnie
A wczoraj bylam na szkole rodzenia...i masz babo co chcialas, wystraszyli mnie na amen

reklama
Do góry