reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Dziekuje za odpowiedzi.
Znalazlam klinike w leeds,ktora wykonuje usg prywatnie.Koszt to 100 funtow.Chyba poczekam jeszcze te 5 tygodni.
Nie myslalam,ze az tak drogo ;)

reklama
Gonia motylek była u fryzjerki i sobie chwali :-) Ja się waham jeszcze zapuszczam włosy od ostatniej wizyty u fryzjerki :tak: i boję się cokolwiek z nimi zrobić żeby znowu nie trzeba było obcinać na króciótko :szok::szok:
Kolorek był ciemny blond a wyszedł fajny brąz :-D:tak: Teraz troszeczkę pocieniowac włoski trzeba i przede wszystkim grzywke poprawić bo sama sobie obcinałam i jest katastrofa :szok::laugh2::laugh2: Ale cały czas się zastanawiam, bo chcę tylko pocieniowac z przodu żeby się ładnie układały i nie chcę żeby mi za mocno wycięła :-):-) A ty motylek jesteś zadowolona po czasie? Ładnie się układają? Daj znać może się przekonam :-):-)
Ojjj tez mam ten strach ze za bardzo mnie ktos potnie :-) i tez sama sobie ostatnio grzywke cielam...i wiadomo...nie zawsze wychodzi jak powinno :-)
dziewczyny dajcie namiary na fryzjerke jsli jest godna polecenia...bo ostatnimi czasy troche za bardzo sie moim wloskom dostalo i czekam az odrosna, ogolnie nie jest strasznie, ale troche ostatnio sie ich scielo mojej fryzjerce i z dlugich prosciutkich blond wloskow przeszlam na srednio dlugie czyli jakos do ramion, mocno pocieniowanych i nieco ciemnych, a tak bardzo chce wrocic do mojego poprzedniego wygladu... a moja dotychczasowa fryzjerka nie jest za bardzo dostepna teraz...
wiec jesli Wam sie wszytsko na glowie uklada jak nalezy po wizycie to podzielcie sie namiarami plssss :-)

Witam was kobietki!
Jestem na tym forum poraz pierwszy.
Mieszkam w Leeds i jestem w ciazy.
Mam do was takie pytanko. Czy wiecie moze gdzie mozna w maire tanio wykonac prywatne USG?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Czesc MommyToBe :-) po twojej wizycie nie jestem juz najswiezsza :-)
witamy, witamy :-)
Ja niestety w temacie USG Ci nie pomoge, bo jakiekolwiek dodatkowe badania wykonywalam w PL. A w ktorym tygodniu jestes?
No i tak jak ja bylam namawiana tak i Ciebie namawiam...napisz cos o sobie :-):-):-)

Hej laski :)
Ja tez dzisiaj tak na chwile mała nie daje mi spokoju no i kiedyś trzeba ogarnąć mieszkanie tak nawet trochu żeby się nie potykać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak wogóle to fajna dzisiaj pogoda byłyśmy na spacerku takim małym ale zawsze to coś
Justyna sorki że nie byliśmy dzisiaj ale jakoś miałam co robic
Tuuunia - hop hop gdzie jesteś i jak się czujecie z Szymusiem ;-);-)
Sylwia1982 - gdzie jesteś poczwaro pewnie jeszcze całkiem nie do końca przeprowadzona :-p:-p
Pozdrowionka wszystkim

jestem, jestem-juz sie melduje. juz drugi dziec po miescie biegamy na zakupach ;) my juz lepiej,ale tatus za to sie rozchorowal znowu ;(
musze sie Wam pochwalic moje dziecko juz coraz lepiej samo stawia kroczki i coraz wieksza radoche ma z faktu bycia samodzielnym pod tym wzgledem :-D a ja mam ubaw,bo super to tuptanie wyglada!:tak::-)
pozdrawiam wszystkie mamusie i do zobaczenia ;-)

cisza bo jak juz mamy telefony albo gadu gadu do siebie to szybciej i wygodniej pisac

a odebralam wczoraj krzeselko i jest rewelacyjne . i moj maly zaczyna lapacz pomalutku raczkownie do przodu

Cześc kobietki !

Ja też mam zaległości, jeśli chodzi o forum, bo przez tą pogodę - piękną oczywiście - prawie wcale w domu nas nie ma :happy: Poza tym w sobotę od samego rana byliśmy u znajomych i trochę nam zeszło, bo było bardzo fajnie :tak::-D Dziewczynki tak szalały, że Julia ma teraz na nóżkach same małe siniaczki, bo tak skakały i się wygłupiały .... a moja mała teraz tak po domu zasuwa, że aż się zaczynam bac co będzie, jak zacznie chodzic ... przed chwilą w kilka sekund znalazła się przy schodach .... :eek:, a teraz właśnie idzie do kuchni ... zabawki ją już coraz mniej interesują ... albo przy stole siedzi i się albo wspina albo uderza lekko główką w niego, żeby sprawdzic, czy twarde czy miękkie .... mówię wam - to taka mała spryciara :baffled::-D W piątek byliśmy w Mothercare i Julii tatuś zaszalał, bo ma oczywiście fioła na jej punkcie i kupił jej dwie wielkie maskotki z disneya i chciał, żeby się poczuła jak księżniczka i wziął jeszcze dla niej wieeelki zamek pompowany - różowy oczywiście ..... :happy::-D No i teraz najlepsze - pompował go pół dnia ustami , bo pompki nie kupiliśmy i myśleliśmy, że ta od roweru będzie pasowała - ale niestety - namęczył się tak, że aż mi go było szkoda - wszystko dla córeczki :-))))) no i teraz słuchajcie - przemeblowaliśmy cały salon , bo zamek by sie nie zmieścił jak byśmy go postawili na środku pomiędzy sofami , mój Krzysiu ułożył w środku wszystkie zabawki, nowe maskotki ,,,,, po chwili wziął małą z łóżeczka i przyprowadził do salonu, żeby jej pokazac niespodziankę, A ONAAAAA ...... - zobaczyła zamek iiii ............ JAK SIĘ NIE ROZPŁAKAŁAAA .... dosłownie uspokoic jej nie mogliśmy - nic nie pomagało - nawet jak z nią do środka weszłam .... i zagadywałam itp..... normalnie do salonu wchodzic nie chciała, w nocy to chyba z 5 razy do niej wstawałam, bo ciągle popłakiwała przez sen .... chyba jej się ten zamek śnił - tak to przeżywała - tak jest do tej pory, więc dziś zabrałam się niestety za spuszczanie powietrza z zamku :sorry::-( Tatuś jest nie pocieszony i teraz myślimy, czy jak mała dorośnie to polubi zamek, czy oddac go lepiej do sklepu i zamienic na coś innego i MNIEJSZEGO, bo chyba ją ta wielkośc przeraża ..... :baffled::baffled:
A tak poza tym, to wszystko u nas ok, właśnie dziś po tygodniowej przerwie mój K. poszedł do pracy, a my z Julcią same w domciu rządzimy ..... Muszę zaraz wysłac maila do Manchesteru, bo małej się paszport kończy i będziemy musieli jechac i przedłużyc go znów na kolejny rok .... :happy:, a poza tym jeszcze dziś wypełnię aplikację dotyczącą wyboru konta oszczędnościowego dla córeczki, bo czas mam do 24 ..... :-D Poza tym znowu zabieram się za szukanie pracy i w związku z tym ponawiam prośbę ze stycznia do Justyny, żeby się zorientowała jak teraz sytuacja z agencją wygląda .... czy rejestrują :sorry::tak: - możesz to dla mnie zrobic Justyna ? resztę już sobie sama załatwię < raczej > :-D Acha i gratuluję 2 ząbków u Nikosia - to już przełomowa chwila .... a to krzesełko jest super ! Jak Ty to wygrałaś ? W czym brałaś udział ???
Stefanka - jak z fryzjerem ? wybierasz się ? dzwoniłaś już ?
Jeśli ogólnie chodzi o fryzjera, to ja jestem zadowolona - włosy mi się układają i tak jak mówiłam - obcina ona włosy prosto i schodów nie robi, tak jak inne tutejsze :happy::baffled::-D Więc jeśli któraś z was jest chętna, to proszę zrobic listę i będę wysyłac po kolei priv- y ..... :-D:tak::-)
Cocollino - jeszcze raz dziękuję za dobre rady w sprawie lotniska :happy::-D
Tuunia - dobrze, że już zdrowi jesteście - szkoda tylko, że teraz głowa rodziny się rozchorowała z kolei .... fajnie, że Twoja dzidzia stawia już coraz więcej kroczków, bo moja w sobotę skończyła 15 miesięcy i za rączki owszem ale to zależy od jej humorku .... :tak::-D

Pozdrawiam resztę dziewczyn ..... :rofl2::rofl2::rofl2: Będę się odzywac w miarę możliwości .... :-D:tak:;-):-)

reklama
Do góry