reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hello !!! :-):-D

Pogoda dziś chyba piękna ale ja nie wychodzę z Julią, bo tak jak wczoraj mi się tydzień fajnie zaczął - odwiedziny koleżanki, jej metamorfoza, makijaż itp. , tak wczorajszy dzień fajnie też się dla mnie zakończył i nawet się tego nie spodziewałam, bo jakiś czas temu umieściłam ogłoszenie na sprzedaż kilku rzeczy dla dzieci , w tym swojego wózka, którym jeździłam z Julią na spacerki i co do niego, to już właściwie myślałam , że będę musiała go gdzieś wyrzucic lub oddac - właściwie, to myślałam, że już go nie sprzedam ale ........... wczoraj zadzwoniła do mnie dziewczyna z Wakfield, wózek jej się spodobał < cena chyba też > i dziś mają przyjechac po wózek ....... :tak::-D - dlatego właśnie nie wychodzę z córeczką, bo muszę ładnie przygotowac wózek do sprzedania - żeby ta dziewczyna mogła od razu ze swoim synkiem wyruszyc na podbój miasta :rofl2::tak:
:-D.......... Sama nie wiem, co zrobię w kolejnych dniach, bo po nowy wózek muszę się udac do miasta ale myślę, że jakoś sobie poradzimy z Julią na rękach < hihihihh > A tak poza tym, to powolutku sobie w mieszkanku ogarniam przed świętami i przygotowuję menu oraz myślę nad tym, jak ozdobic wiosennie mieszkanie :-):happy: Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia :happy::-D:tak::-):happy:

kurcze nie moge wejsc na swoje konto w ebuyu a mam wazna rzcecz do kupienia 12 go, kurcze moze do tego czasu sie naprawic
COCOLINO odczytaj wiadomosc EMilka dostanie kiecki:)

dzięki za tak szybką odpowiedź Cocollino - będziemy myślec, a jak będę miała jeszcze jakieś pytanka, to napewno napiszę .... :tak::-D Pozdrawiam !!!

a ja wlasnie szukam jaiegos fajnego miejsca w anglii w okolicach 2 godzin samochodem do zwiedzenia i noclegu na 2 dni ma ktos moze pomysly zaznacze bylam juz w Whitby, Yorku, Sauthampton, czy jakos tak , Scalboro, i cale tamte wybrzeze no chyba ze jest jakas miejscowosc godna polecenia, a co powiecie o zachodniej stronie jest tam cos procz Blacpool,
jesli cos wiece piszcie prosze bo musze cos zarezerwowac

Hej laski :)
Motylek - a nie ma za co jak jakieś głębsze pytania to postaram się odpowiedzieć
Justyna - my bedziem jak sie wyśpim
A tak poza tym to nudy święta świętami i zaraz poświętach co do zakupów to dużo nie kupujemy i tak robimy zakupy co tydzień a na święta to się może uraczę polskim serniczkiem i to by było tyle
Pozdrówka :)

reklama
Do góry