reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

\Cześc dziewczyny !

Pogoda brzydka ale ja zaraz jadę kupic małej nowy wózek, bo tamten wczoraj sprzedałam i teraz z domciu ani rusz .... /Moja koleżanka była tak miła , że zaproponowała, że podjadą całą rodzinką i mnie tam zawiozą, żebym mogła od jutra na spacerki już śmigac ..... Już się nie mogę doczekac .... :tak::-D Dobra, lecę do małej, bo właśnie wstała i muszę ją przygotowac do wyjścia i nakarmic ....Pozdrawiam... Jak będę miała wieczorkiem czas, to się jeszcze odezwę, a jak nie, to jutro !!!!

reklama
jestem - już po zakupkach.... wózek już mamy i jestem tak zadowolona, że nie potrafię tego opisac, bo zastanawiałam się nad różnymi spacerówkami ale jak to się mówi - pierwsza myśl jest najlepsza i tak właśnie się okazało w moim przypadku :tak::-) ..... Spacerówka się świetnie prowadzi, jest lekka, a solidnie wykonana, ma w miarę duży kosz na zakupy, składa się bardzo prosto , no i co dla mnie najważniejsze - jest 3 - kołowa :rofl2::happy:........... Julia od razu zauważyła, że to już inny wózek, bo jak ją do niego włożyłam, to cały czas się rozglądała dookoła ..... :happy::eek::laugh2: Moje dziecko nareszcie widzi wszystko siedząc w wózku, nie musi się wychylac i siedzi w nim przede wszystkim PROSTO :-D:tak::-) Poza tym pogoda jest nadal brzydka, a ja już bym jutro najchętniej wystartowała z domu ale nie wiem czy czasem tak nie zrobię, bo wózek ma super folię przeciwdeszczową, także siup .... i wyruszamy jak coś - oby nie padało :szok: Czekam jeszcze na sygnał od koleżanki, bo ma mnie jutro odwiedzic z córeczką - upiekłam już na tą okazję babkę budyniową .... ale pewna nie jestem, czy przetrwa do jutra :baffled::baffled::eek::eek::laugh2::laugh2: i czy mąż przywiezie do mnie koleżankę........:happy::-D Pozdrawiam kobietki !!!!

hej to znowu ja dzisiaj to już 2 raz ale rozpusta :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stefanka2 - ja tez bym coś upiekła gotowanie moja pasja ale niestety mamy zamiast piekarnika grilla masakra nic się nie da zrobić :-:)-:)-:)-(
A tak ogólnie to obleci tylko nie wiem co sie z małą dzieje w nocy się budzi po kilka razy bawić się mała paskuda chce zęby 2 juz wyszły więc nie mam pojęcia co jej jest a w dzień nie śpi za dużo raptem będzie tego z 2 godz nie więcej w dobry dzień:-:)-(
To pozdrowionka

czesc laski!

Motylek, daj przepis na babke.

Cocolino, ja Ci mialam podeslac ksiazke, ale nie moge jej znalezc, mam za to juz w wersji wydrukowanej, jak bedziesz w mojej okolicy to daj znac. Chetnie Ci pozycze. Moze cos pomoze.

a ja kuzwa szukam szukam pracy i cos znalezc nie moge :wściekła/y:

Hej :)
Anuszy - to może jak będziesz u Justyny to jej zostaw to ja odbiore a tak pozatym to sie nie spieszy mam jeszcze niecałe 2 miesiące żeby ją nauczyć :)
Stefanka - dzięki za słowa pocieszenia i mam nadzieje że jej przejdzie :tak::tak::tak:
Justyna to my zadzwonim po południu czy bedziem;-)

ANUSZY -COCOLINO jest praktycznie codziennie u mnie zawsze wpada ok 11 wypada ok 13 bo ona taka ekspresowa kobitka.

wlasnie zalatwilismy wszystko z samochodem , nasz to okazalo sie ze to skarbonka bez dna niby 7 latek ale jak juz komputer w tych typach siada to majatek sie wydaje, wiec stracilismy na nim kilkanascie setek i jeszcze kilkanascie stowek dolozylismy i jutro odbieramy autko. ale spoko zaoszczedzimy na jego ubezpieczeniu polowa tego co teraz placilismy

fajna pogodz dzis cieplutko tylko pochmurno, no ale nie pada tyle dobrego.

INGRID A TY JAK PODCZYTUJESZ TO I SKROBNIJ COS BO ZNAJAC CIEBIE TO NAPEWNO PODCZYTUJESZ.

a zapomnialam arek ma od dzis do wtorku wolne rewelacja nicolas nie wie co sie dzieje tata w domu, dziwne, az rano to achal z zachwytu, smiesznie to wygadalo

Czesc dziewczyny :-)
Ja tak do tej pory szalalam sobie po forum czerwcowek a tu patrze jest i takie Leeds'owskie :-)
No to oczywiscie chcialam sie przywitac. Jak widac po suwaczku w czerwcu urodzi sie nam pierwsza dziecinka- coreczka. W Leeds jestem jakies 4 latka no i z owego zadomowienia porod i mamusiowanie planuje takze w Leeds.
Widze ze wy juz wszytskie sie tutaj dobrze znacie :-) tez chetnie czasem dolacze sie do pogadanek ...
pozdrawiam

reklama
hej, ostatnio na nic nie mam czasu, a jak juz mam to tez nie moge sie rozpisac,bo albo dziecko albo chorobsko nie daje :no::-(
Justys a kupiliscie juz new car?
Ingrid, nie pamietam czy gratulowalam Ci slicznej cory? jesli nie to nadrabiam- fantastyczne fotki choc musze nieskromnie przyznac,ze foty 3D naszego przystojniaka byly rowniez mega wyrazne i sliczne.
Motylek, gratuluje zakupu nowej karety dla niuni- pochwal sie jakiej "marki" :-)
Dziewczyny mam problem, potrzebuje sprzedac telefon mezusiowi i nie moge przez ebaya, bo nie mam tel stacjonarnego :wściekła/y::angry:, kupowac moge bez ale sprzedac to juz nie!!! musze miec stacjonarke i oni dzwonia i kod podaja telefonicznie, ktory sie wpisuje i tyle. ma moze ktoras z Was stacjonarny i moglaby mi pomoc. chodzi tylko o ten chory kod, ktory podyktuja.
a my chorzy na maksa, u Szymka gil do pasa, apetytu nie ma,bo nosek ma zapchany, a jeszcze na domiar zlego mial czolowe zderzenie z noga od stolu i ma mega guza! :szok::-( nie wyrobil na wirazu bidulek ;((( A my tez chorzy i ledwo na oczy patrzymy. mam nadzieje,ze do Swiat sie wykurujemy.
A dzis mimi choroby musialam dziecko wywlec z domu,bo wizyte u gina mialam (Justys kolo Ciebie w przychodni,ale nawet nie smialam zagladac do Ciebie zeby Was nie pozarazac na same Swieta, tym bardziej,ze Wy dopiero co wydobrzeliscie) i jeszcze nas deszcz zlapal... ech :no:
Jutro moj maz ma urodziny a ja nawet nie mam prezentu dla niego, bo zagrypiona z chorym dzieckiem nie mialam jak latac po sklepach :wściekła/y::angry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wsz\ystko do d... jednym slowem

Do góry