reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

\Cześc dziewczyny !

Pogoda brzydka ale ja zaraz jadę kupic małej nowy wózek, bo tamten wczoraj sprzedałam i teraz z domciu ani rusz .... /Moja koleżanka była tak miła , że zaproponowała, że podjadą całą rodzinką i mnie tam zawiozą, żebym mogła od jutra na spacerki już śmigac ..... Już się nie mogę doczekac .... :tak::-D Dobra, lecę do małej, bo właśnie wstała i muszę ją przygotowac do wyjścia i nakarmic ....Pozdrawiam... Jak będę miała wieczorkiem czas, to się jeszcze odezwę, a jak nie, to jutro !!!!

reklama
jestem - już po zakupkach.... wózek już mamy i jestem tak zadowolona, że nie potrafię tego opisac, bo zastanawiałam się nad różnymi spacerówkami ale jak to się mówi - pierwsza myśl jest najlepsza i tak właśnie się okazało w moim przypadku :tak::-) ..... Spacerówka się świetnie prowadzi, jest lekka, a solidnie wykonana, ma w miarę duży kosz na zakupy, składa się bardzo prosto , no i co dla mnie najważniejsze - jest 3 - kołowa :rofl2::happy:........... Julia od razu zauważyła, że to już inny wózek, bo jak ją do niego włożyłam, to cały czas się rozglądała dookoła ..... :happy::eek::laugh2: Moje dziecko nareszcie widzi wszystko siedząc w wózku, nie musi się wychylac i siedzi w nim przede wszystkim PROSTO :-D:tak::-) Poza tym pogoda jest nadal brzydka, a ja już bym jutro najchętniej wystartowała z domu ale nie wiem czy czasem tak nie zrobię, bo wózek ma super folię przeciwdeszczową, także siup .... i wyruszamy jak coś - oby nie padało :szok: Czekam jeszcze na sygnał od koleżanki, bo ma mnie jutro odwiedzic z córeczką - upiekłam już na tą okazję babkę budyniową .... ale pewna nie jestem, czy przetrwa do jutra :baffled::baffled::eek::eek::laugh2::laugh2: i czy mąż przywiezie do mnie koleżankę........:happy::-D Pozdrawiam kobietki !!!!

hej to znowu ja dzisiaj to już 2 raz ale rozpusta :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Stefanka2 - ja tez bym coś upiekła gotowanie moja pasja ale niestety mamy zamiast piekarnika grilla masakra nic się nie da zrobić :-:)-:)-:)-(
A tak ogólnie to obleci tylko nie wiem co sie z małą dzieje w nocy się budzi po kilka razy bawić się mała paskuda chce zęby 2 juz wyszły więc nie mam pojęcia co jej jest a w dzień nie śpi za dużo raptem będzie tego z 2 godz nie więcej w dobry dzień:-:)-(
To pozdrowionka

czesc laski!

Motylek, daj przepis na babke.

Cocolino, ja Ci mialam podeslac ksiazke, ale nie moge jej znalezc, mam za to juz w wersji wydrukowanej, jak bedziesz w mojej okolicy to daj znac. Chetnie Ci pozycze. Moze cos pomoze.

a ja kuzwa szukam szukam pracy i cos znalezc nie moge :wściekła/y:

Hej :)
Anuszy - to może jak będziesz u Justyny to jej zostaw to ja odbiore a tak pozatym to sie nie spieszy mam jeszcze niecałe 2 miesiące żeby ją nauczyć :)
Stefanka - dzięki za słowa pocieszenia i mam nadzieje że jej przejdzie :tak::tak::tak:
Justyna to my zadzwonim po południu czy bedziem;-)

ANUSZY -COCOLINO jest praktycznie codziennie u mnie zawsze wpada ok 11 wypada ok 13 bo ona taka ekspresowa kobitka.

wlasnie zalatwilismy wszystko z samochodem , nasz to okazalo sie ze to skarbonka bez dna niby 7 latek ale jak juz komputer w tych typach siada to majatek sie wydaje, wiec stracilismy na nim kilkanascie setek i jeszcze kilkanascie stowek dolozylismy i jutro odbieramy autko. ale spoko zaoszczedzimy na jego ubezpieczeniu polowa tego co teraz placilismy

fajna pogodz dzis cieplutko tylko pochmurno, no ale nie pada tyle dobrego.

INGRID A TY JAK PODCZYTUJESZ TO I SKROBNIJ COS BO ZNAJAC CIEBIE TO NAPEWNO PODCZYTUJESZ.

a zapomnialam arek ma od dzis do wtorku wolne rewelacja nicolas nie wie co sie dzieje tata w domu, dziwne, az rano to achal z zachwytu, smiesznie to wygadalo

Czesc dziewczyny :-)
Ja tak do tej pory szalalam sobie po forum czerwcowek a tu patrze jest i takie Leeds'owskie :-)
No to oczywiscie chcialam sie przywitac. Jak widac po suwaczku w czerwcu urodzi sie nam pierwsza dziecinka- coreczka. W Leeds jestem jakies 4 latka no i z owego zadomowienia porod i mamusiowanie planuje takze w Leeds.
Widze ze wy juz wszytskie sie tutaj dobrze znacie :-) tez chetnie czasem dolacze sie do pogadanek ...
pozdrawiam

reklama
hej, ostatnio na nic nie mam czasu, a jak juz mam to tez nie moge sie rozpisac,bo albo dziecko albo chorobsko nie daje :no::-(
Justys a kupiliscie juz new car?
Ingrid, nie pamietam czy gratulowalam Ci slicznej cory? jesli nie to nadrabiam- fantastyczne fotki choc musze nieskromnie przyznac,ze foty 3D naszego przystojniaka byly rowniez mega wyrazne i sliczne.
Motylek, gratuluje zakupu nowej karety dla niuni- pochwal sie jakiej "marki" :-)
Dziewczyny mam problem, potrzebuje sprzedac telefon mezusiowi i nie moge przez ebaya, bo nie mam tel stacjonarnego :wściekła/y::angry:, kupowac moge bez ale sprzedac to juz nie!!! musze miec stacjonarke i oni dzwonia i kod podaja telefonicznie, ktory sie wpisuje i tyle. ma moze ktoras z Was stacjonarny i moglaby mi pomoc. chodzi tylko o ten chory kod, ktory podyktuja.
a my chorzy na maksa, u Szymka gil do pasa, apetytu nie ma,bo nosek ma zapchany, a jeszcze na domiar zlego mial czolowe zderzenie z noga od stolu i ma mega guza! :szok::-( nie wyrobil na wirazu bidulek ;((( A my tez chorzy i ledwo na oczy patrzymy. mam nadzieje,ze do Swiat sie wykurujemy.
A dzis mimi choroby musialam dziecko wywlec z domu,bo wizyte u gina mialam (Justys kolo Ciebie w przychodni,ale nawet nie smialam zagladac do Ciebie zeby Was nie pozarazac na same Swieta, tym bardziej,ze Wy dopiero co wydobrzeliscie) i jeszcze nas deszcz zlapal... ech :no:
Jutro moj maz ma urodziny a ja nawet nie mam prezentu dla niego, bo zagrypiona z chorym dzieckiem nie mialam jak latac po sklepach :wściekła/y::angry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wsz\ystko do d... jednym slowem

Do góry