reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

ok to my pewnie wpadniemy cos po 11 moze ok 12 bo pojedziemy do miasta a z miasta 2 lub 3 i wysiaziemy tu na krzyzowkach, wyszlabys do tych swiatel po nas, tam kolo butki telrfonicznej dobrze kojarze?

reklama
ale lipa wlasnie sprawdzilam pogode na nastepny tydzien i niezapowiada sie ciekawie ok 5 stopni i deszcz. a my mielismy w sobote jechac na noc do whitby i kiszka.

kurcze normalnie nie moge skonczyc sprzatac maly dal mi odkurzyc 1 pokoj bo potem juz sie rozplakal boi sie nadal tego odkurzecza, ale pomylam okna i czesc juz ogarnelam

a co u was dziewczynki ja juz spacer zaliczylam wieje mocno ale da sie przezyc

Hej laski :)
Ja tak tutaj zaglądam nie czesto ale czytam wszystko :)
Stefanka - jak sie dogadam z moim yeti to też sie przyczłapie :):laugh2:
Justyna - co do jutra to pomyślim moze na spacer wyskoczym :tak::tak:
W sumie dzień jak co dzień wiatr faktycznie duży ale pół godzinki spacerku nikomu nie zaszkodziło jeszcze
Pozdrowionka :)

cocolino nie ma twoj staruch wyjscia wychodzisz i juz, nic mu sie nie stanie potem sa swieta to sie nacieszy wami.

a u nas znowu czesc dalsza zebow i maly znowu nie spi, spiacy jest ale kjak tylko zasypia zaczyna marudzic i szorowac dziasla, a tak sie bawi co oby do 22. i bedzie spac

ciotka INGRID chyba musimy sie umowic na dzien na skejpa.

STEFANKA w srode ma padac wiec wszystko sie okarze, a tobie TUNIA pasuje sroda.

Hej laki :)
My chcieliśmy trochu pozawracać 4 litery Justynie ale dałyśmy sobie spokój nierdziella dzisiaj raz można posiedziec w domu :)
Byłyśmy na spacerku pogoda jest zajebiaszcza a słyszałam że ma sie popsuć wiec skorzystałyśmy bo tutaj jak pada to pada przez tydz albo dłużej :-:)-:)-(
Stefanka - oj rozrabiaków masz ale myśle że każde chyba dziecko malowało obrazy ścienne a przynajmniej większość takiej dużej kartki do rysowania mama nie znajdzie:-D:-D:-D:-D:-D
Co do środy to już poinformowałam swojego zobaczymy co bedzie :confused::confused::confused:

reklama
Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki