reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

ok to my pewnie wpadniemy cos po 11 moze ok 12 bo pojedziemy do miasta a z miasta 2 lub 3 i wysiaziemy tu na krzyzowkach, wyszlabys do tych swiatel po nas, tam kolo butki telrfonicznej dobrze kojarze?

reklama
ale lipa wlasnie sprawdzilam pogode na nastepny tydzien i niezapowiada sie ciekawie ok 5 stopni i deszcz. a my mielismy w sobote jechac na noc do whitby i kiszka.

kurcze normalnie nie moge skonczyc sprzatac maly dal mi odkurzyc 1 pokoj bo potem juz sie rozplakal boi sie nadal tego odkurzecza, ale pomylam okna i czesc juz ogarnelam

a co u was dziewczynki ja juz spacer zaliczylam wieje mocno ale da sie przezyc

Hej laski :)
Ja tak tutaj zaglądam nie czesto ale czytam wszystko :)
Stefanka - jak sie dogadam z moim yeti to też sie przyczłapie :):laugh2:
Justyna - co do jutra to pomyślim moze na spacer wyskoczym :tak::tak:
W sumie dzień jak co dzień wiatr faktycznie duży ale pół godzinki spacerku nikomu nie zaszkodziło jeszcze
Pozdrowionka :)

cocolino nie ma twoj staruch wyjscia wychodzisz i juz, nic mu sie nie stanie potem sa swieta to sie nacieszy wami.

a u nas znowu czesc dalsza zebow i maly znowu nie spi, spiacy jest ale kjak tylko zasypia zaczyna marudzic i szorowac dziasla, a tak sie bawi co oby do 22. i bedzie spac

ciotka INGRID chyba musimy sie umowic na dzien na skejpa.

STEFANKA w srode ma padac wiec wszystko sie okarze, a tobie TUNIA pasuje sroda.

Hej laki :)
My chcieliśmy trochu pozawracać 4 litery Justynie ale dałyśmy sobie spokój nierdziella dzisiaj raz można posiedziec w domu :)
Byłyśmy na spacerku pogoda jest zajebiaszcza a słyszałam że ma sie popsuć wiec skorzystałyśmy bo tutaj jak pada to pada przez tydz albo dłużej :-:)-:)-(
Stefanka - oj rozrabiaków masz ale myśle że każde chyba dziecko malowało obrazy ścienne a przynajmniej większość takiej dużej kartki do rysowania mama nie znajdzie:-D:-D:-D:-D:-D
Co do środy to już poinformowałam swojego zobaczymy co bedzie :confused::confused::confused:

reklama
Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki