reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hello !!! :-):-D

Pogoda dziś chyba piękna ale ja nie wychodzę z Julią, bo tak jak wczoraj mi się tydzień fajnie zaczął - odwiedziny koleżanki, jej metamorfoza, makijaż itp. , tak wczorajszy dzień fajnie też się dla mnie zakończył i nawet się tego nie spodziewałam, bo jakiś czas temu umieściłam ogłoszenie na sprzedaż kilku rzeczy dla dzieci , w tym swojego wózka, którym jeździłam z Julią na spacerki i co do niego, to już właściwie myślałam , że będę musiała go gdzieś wyrzucic lub oddac - właściwie, to myślałam, że już go nie sprzedam ale ........... wczoraj zadzwoniła do mnie dziewczyna z Wakfield, wózek jej się spodobał < cena chyba też > i dziś mają przyjechac po wózek ....... :tak::-D - dlatego właśnie nie wychodzę z córeczką, bo muszę ładnie przygotowac wózek do sprzedania - żeby ta dziewczyna mogła od razu ze swoim synkiem wyruszyc na podbój miasta :rofl2::tak:
:-D.......... Sama nie wiem, co zrobię w kolejnych dniach, bo po nowy wózek muszę się udac do miasta ale myślę, że jakoś sobie poradzimy z Julią na rękach < hihihihh > A tak poza tym, to powolutku sobie w mieszkanku ogarniam przed świętami i przygotowuję menu oraz myślę nad tym, jak ozdobic wiosennie mieszkanie :-):happy: Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia :happy::-D:tak::-):happy:

kurcze nie moge wejsc na swoje konto w ebuyu a mam wazna rzcecz do kupienia 12 go, kurcze moze do tego czasu sie naprawic
COCOLINO odczytaj wiadomosc EMilka dostanie kiecki:)

dzięki za tak szybką odpowiedź Cocollino - będziemy myślec, a jak będę miała jeszcze jakieś pytanka, to napewno napiszę .... :tak::-D Pozdrawiam !!!

a ja wlasnie szukam jaiegos fajnego miejsca w anglii w okolicach 2 godzin samochodem do zwiedzenia i noclegu na 2 dni ma ktos moze pomysly zaznacze bylam juz w Whitby, Yorku, Sauthampton, czy jakos tak , Scalboro, i cale tamte wybrzeze no chyba ze jest jakas miejscowosc godna polecenia, a co powiecie o zachodniej stronie jest tam cos procz Blacpool,
jesli cos wiece piszcie prosze bo musze cos zarezerwowac

Hej laski :)
Motylek - a nie ma za co jak jakieś głębsze pytania to postaram się odpowiedzieć
Justyna - my bedziem jak sie wyśpim
A tak poza tym to nudy święta świętami i zaraz poświętach co do zakupów to dużo nie kupujemy i tak robimy zakupy co tydzień a na święta to się może uraczę polskim serniczkiem i to by było tyle
Pozdrówka :)

reklama
Do góry