reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

ahaaaaaaaaaaaaaaaaa, zapomnialabym- witamy serdecznie nowke sztuke mamusie i forumowiczke! zagladaj i pisz jak najczesciej! no i powiedz nam co nieco o sobie, bo pewnie wszystkie ciekawe ;-):-)
Jak niunia bedzie miala na imie i gdzie bedziesz rodzila? i z jakiej dzielnicy Leeds jestes? jak nam sie uda po Swietach zmontowac wspolne zapoznawcze spotkanko to oczywiscie czuj sie zaproszona !!!

reklama
WITAM SERDECZNIE NOWA przyszla mame, super ze do nas dolaczylas, wlasnie ciekawe my troszke jestesmy napisz cos wiecej o sobie:tak::-D

TUNIA ja ci podam swoj stacjonarny, zaraz skrobne ci smsa. juz dziewczyny uciekly bo nikus padal a w tym naszym trajkotaniu nie mogl zasnac.:-D:tak:

a jutro mamy juz nowe autko i pozbedziemy sie klopotu z golwy .

MOTYLEK wlasnie pochwal sie nowa fura.

STEFANKA jak synek, lepiej?
jutro mykam na beeston po kielbaske i ciasto.

Hej :)
goniap2 - witamy nową mamę zawsze miło i pisac dużo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tuuunia - miło że w końcu wpadłaś ale widze że nie miałaś czasu całuski dla Szymusia :-)Mam nadzieje że wykurujecie się szybciutko na spotkano wkrótce
Anuszy - miło było poznać oby częściej mam nadzieje że jak będzie ładna pogoda to sie wyskoczy na spacerek :tak::tak:
Justyna - dzięki za kawke zawsze miło co do reszty to ja telefonne do ciebie :-p:-p
Pozdrowionka :)

Witajcie!
Przepraszam że tak mało się udzielam ale gościmy teściową i czasu brak. DZiś wybieramy się do Leeds do polskiego kościoła do spowiedzi a potem wycieczka do Tropical Worldu. Jutro też dzień zapchany i tak na razie chyba będzie. Życzę Wam wszystkim spokojnych i wesołych świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa. A mam nadzieję że na spoktkanie zapoznawcze też się załapię. Pozdrawiam.

dziewczynki z okazji Swiat najlepsze zyczonka
Niechaj Swieta Wielkiej Nocy
pelne beda Boskiej Mocy
aby zrowko dopisalo
i jajeczko smakowalo!
Niechaj ciesza Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niechaj sie w Smingus Dyngus woda na Was leje,
a Wielkanocny Baranek przyniesie radosc i nadzieje.

Wszystkim mamusiom :
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

JA ROWNIEZ SLE WAM ZYCZENIA

Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody, dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, no i zdrowych.
*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@
**@-(\(\-----------/)/)--@
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
********Wesolych Swiat !**

reklama
dziewczyny cos cisza u was, MOTYLEK ty to pewnie gotujesz ja juz wczoraj sobie wszystko porobilam dzis mialam dzien lenia.

STEFANKA odpada kaszka z mlekiem maly zaczal miec po 3 lyzeczkach akcje wymiotne dostal wypiekow i wysypki , ale po godzince przeszlo, napewno od mleka bo osttnio probowal kaszke na wodzie i bylo ok.
spoko nie bede mu dawala bedzie jadl obiadki i deserki a kiedys sprobuje mleko.

DZIEWCZYNY INGRID SKLADA WAM ZYCZENIA WIELKANOCNE SPOKOJU MILOSCI I MOKREGO DYNGUSA- prosila zeby wam przekazac bo sama zabiegana i nie ma kiedy usiasc.

Do góry