reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :) to znowu ja
Piszecie tak szybko że nie nadążam czytac a czasu tez nie mam za dużo :-:)-:)-(
Mała teraz śpi niespokojnie bo ząbal jej sie wykluwa :)
Ingrid mam nadzieje że się niedługo spotkamy bo żeśmy się na razie chyba ze dwa razy widziały :-D:-D:-D:-D
Sylwia przypomnij mi żebym cię zapytała o przedszkole :tak::tak::tak::tak:
Oj tyle mówicie o książkach aż wstyd się przyznać a angielski tez nie jest najgorszy u mnie a nie przeczytałam jeszcze nic :no::no::no::no:
Może za bardzo lubie sf a takie książki z dobra akcją cieżko znaleść usprawiedliwić sie jakoś trzeba :-D:-D:-D
No to dobranocka laski

reklama
Anuszy ja dietuje bo gruba jestem :zawstydzona/y: musze schudnac nie karmie juz oddawna :no::no:
Cocolino no nie ladnie ze nic tu nie przeczytalas ;-) a lubisz Terry Prachetta??
na dobranoc wklejam wam niezly kawal

Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek, a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku...

Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek, a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku...

dobre. I tym malo optymistycznym akcentem zegnam sie juz. Do jutra! Dobranoc!

witam!!!
znowu sto stron do przeczytania a tu juz spac isc trzeba. niestety. moooze jutro sie wczesniej wyrobie
pozdrawiam i udanych odwiedzinek, zabkowania itp

reklama
czesc dziewczyny widze ze duzo wczoraj nie stracilam, kurcze jaka pogoda ale mam ndzieje ze dacie rade DOTRZEC , chodzi mi o ANUSZY?
BO RESZTA TO MA AUTKA
INGRID wlasnie jakbys sie zjawila a martwisz sie pogoda to arek konczy o 14 wiec by podjechal po was a pozniej was odwiozl
bede prubowala jeszcze kontaktowac sie z toba

kurcze no taka podla pogoda ze nawet nosa z domu nie wychylimy

ANUSZY przechwalilam malego mowilam ze spi cala noc a tu dzis o 3 wstal pogadal do 4 i dopiero usnal ale wstal o 7 a nie jak zawsze o 6, przenosilam mu spanie na 20 wieczorem ale tez nic nie dalo wstawal o 6 wiec wole zeby iweczorem kladl sie o 7 a wstawal o 6

PEWNIE SPICIE,kurcze ja z tym swoim synkiem to mam narazie(pewnie dopuki nie biega) tyle czasu ze nuda, pobawiamy sie posprzatamy, pogotujemy, on sam sie soba zajmie,
wiem myslicie teraz marudzi na nude a jeszcze chwilka i bedzie pisala ale ten moj syn gania nie dam rady nic zrobic, i tez bedzie narzekac

kawke juz wypilam nikogo nie ma to ide sie szykowac na przyjecie czarownic

Do góry