reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Justyna tak tak potwierdzam!! swietnie bylo Was poznac, czekam na reszte! i juz nie moge sie doczekac kiedy sie wprowadze i nie bede latac autobusami, my jeszcze wstapilysmy po zakupy i w domu bylysmy o 19! :baffled: ale bylo warto :-):-):-)

Ala padla jak mucha dzis tyle wrazen nie dziwie jej sie, ja tez jestem zmeczona..

Ingrid, mam nadzieje ze Helenka wybaczy nieokrzesanie mojej cory ;-)

Sylwcia? Stefanka? zdzwonilyscie moze w sprawie tego treningu?

reklama
chyba tak ja to lece juz spac bo jakas zmeczona jestem dzien pelen wrazen

pa dziewczyny do jutra choc tez nie wiem czy bede bo ok 10 do menczesteru a potem moze jakis spacerek

INGRID zapomnialam bo w czwartek idziemy na to play group to jakos tam zrana dotre , a pozniej mamy sie popoludniu spotkac z ANUSZY ja bym byla tak na tym spotkanku do 1630 ale mam pytanko czy jak skonczy sie play group to moge do ciebie sie wprosic? tak juz przed twym wyjazdem was pomecze ( bo mam wychodne z domu na caly dzien), no chyba ze cos tam macie innego to spoko rozmumie, tylko wal szczerze:)

ja tez ide wlasnie zaniedlugo, tylko oblukam ebaya, wyjatkowo nie czekam na Michala. Zadzwonie do Ciebie jutro tak popoludniu i Ci powiem o czwartku, bo ja musze ta aplikacje podrzucic.

Ja tylko na momencik bo też już padam.
Na wstępie Justynko- oczywiscie, że wpuscimy Cie do domu po czwartkowej playgr.;-) Dobrze sie składa bo Kuba idzie do pracy na 12 wiec mamy chatę wolną. Powodzenia jutro w konsulacie- niech wszystko gładko i jak z płatka:tak:
Cocolino jesli masz ochotę to Ciebie równiez będzie miło zobaczyć, bo tak jak piszesz widziałysmy sie zaledwie 2 razy. Jakos sie skutecznie mijamy.
Anuszy moja córka była pod tak silnym wrażeniem Twojej , że mimo zdecydowanego niedospania, wytrzymała jeszcze do 20-tej bo.....intensywnie ćwiczyła sprawne chodzenie. Chyba jej Alutek nadepnął na ambicje. No słowo daje- kursowała od sciany do sciany, padała ze zmeczenia, wstawała i dalej w drogę. A teraz spi jak kamień, nawet nie zmieniła pozycji odkąd zasnęła:-)
Sylwia- fajnie było Cie wreszcie poznać i jak nic na drodze nam nie stanie, pogłebimy znajomosc u ciebie w sobiotę :tak:
I podsumowując dziewczynki:
dzisiejszy dzień był po prostu super. Dawno sie tak nienagadałam, o rozrywce to już nawet nie wspomnę. Koniecznie musimy spotykać sie często a nawet częsciej:tak::-D
Pozostałe mamusie bardzo serdecznie pozdrawiam. wybacznie że takie tu pustki zrobiłysmy dzisiaj- teraz już wiecie dlaczego.
Do jutra!
pa

witam!!
widze dzien pelen wrazen dla Was dziewczyny.
ja teraz mam strasznego lenia. poza tym rano naciaglam sobie jakos miesien szyjny i przez caly dzien chodzilam przegieta hihi.
ostatnio ktoras z mam sie dopytywala o fryzjera, chyba motylek.
otoz pare tygodni temu postanowilam wesprzec polska przedsiebiorczosc w UK i wybralam sie do polskiej fryzjerki. hmmm, mila pani i doradzila tez mi jak mam sie zabrac za moje nieokrzesane wlosy itp. ale efekt koncowy- straszne! jak do tej pory nie udalo mi sie nic z nimi zrobic, sa nieodpowiednio sciete, chyba pierwszy raz w zyciu mam takie cos na glowie.
nie moge tego juz zniesc, poczekam jescze pare dni i wybiore sie do angielki fryzjerki. wczesnej tam bylam w tym salonie dwa razy, za kazdym razem wyszlo super.
no coz. tak tylko sie chcialam podzielic swoimi wrazeniami.
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witam drogie panie.
Starstar, w Skipton mam super fryzjerkę angielkę, bardzo z niej jestem zadowolona. Beauty Salon in Skipton : So Beautiful Spa
Weszłam bo miała promocję, a teraz wszystkie moje polskie koleżanki a nawet koledzy do niej chodzą. Nawet jakbym chciałam wspierać polską przedsiębiorczość to tu takiej nie ma. Nawet polskiego sklepu.
O Ingrid widzę że w 3 trymestr wchodzisz. Trzymam kciuki!

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.

Do góry