reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :) to znowu ja
Piszecie tak szybko że nie nadążam czytac a czasu tez nie mam za dużo :-:)-:)-(
Mała teraz śpi niespokojnie bo ząbal jej sie wykluwa :)
Ingrid mam nadzieje że się niedługo spotkamy bo żeśmy się na razie chyba ze dwa razy widziały :-D:-D:-D:-D
Sylwia przypomnij mi żebym cię zapytała o przedszkole :tak::tak::tak::tak:
Oj tyle mówicie o książkach aż wstyd się przyznać a angielski tez nie jest najgorszy u mnie a nie przeczytałam jeszcze nic :no::no::no::no:
Może za bardzo lubie sf a takie książki z dobra akcją cieżko znaleść usprawiedliwić sie jakoś trzeba :-D:-D:-D
No to dobranocka laski

reklama
Anuszy ja dietuje bo gruba jestem :zawstydzona/y: musze schudnac nie karmie juz oddawna :no::no:
Cocolino no nie ladnie ze nic tu nie przeczytalas ;-) a lubisz Terry Prachetta??
na dobranoc wklejam wam niezly kawal

Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek, a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku...

Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek, a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku...

dobre. I tym malo optymistycznym akcentem zegnam sie juz. Do jutra! Dobranoc!

witam!!!
znowu sto stron do przeczytania a tu juz spac isc trzeba. niestety. moooze jutro sie wczesniej wyrobie
pozdrawiam i udanych odwiedzinek, zabkowania itp

reklama
czesc dziewczyny widze ze duzo wczoraj nie stracilam, kurcze jaka pogoda ale mam ndzieje ze dacie rade DOTRZEC , chodzi mi o ANUSZY?
BO RESZTA TO MA AUTKA
INGRID wlasnie jakbys sie zjawila a martwisz sie pogoda to arek konczy o 14 wiec by podjechal po was a pozniej was odwiozl
bede prubowala jeszcze kontaktowac sie z toba

kurcze no taka podla pogoda ze nawet nosa z domu nie wychylimy

ANUSZY przechwalilam malego mowilam ze spi cala noc a tu dzis o 3 wstal pogadal do 4 i dopiero usnal ale wstal o 7 a nie jak zawsze o 6, przenosilam mu spanie na 20 wieczorem ale tez nic nie dalo wstawal o 6 wiec wole zeby iweczorem kladl sie o 7 a wstawal o 6

PEWNIE SPICIE,kurcze ja z tym swoim synkiem to mam narazie(pewnie dopuki nie biega) tyle czasu ze nuda, pobawiamy sie posprzatamy, pogotujemy, on sam sie soba zajmie,
wiem myslicie teraz marudzi na nude a jeszcze chwilka i bedzie pisala ale ten moj syn gania nie dam rady nic zrobic, i tez bedzie narzekac

kawke juz wypilam nikogo nie ma to ide sie szykowac na przyjecie czarownic

Do góry