reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Dzien dobry!

Justyna ja dotre bo i tak i tak, musze byc na Armley na ogladanie. A jesli by padalo bardzo to wsiade w autobus i podjade te kilka przystankow. Zreszta bede dzwonic.

O pokazuje sie u mnie slonko!!

reklama
no i juz spacer zalatwiony, bo wiecie jak juz czekam na goscie to musialam cos pokombinowac zeby maly wykorzystal pogode, wiec wnioslam wozek na gore ubralam malego troche lzej niz na dwor, otworzylam okno i spi w sypialni w wozku, tak go czasem oszukuje jak nie mozemy wyjsc

dzień dobry!
Justyna Ty mi nigdy zginać/zniknąć nie dasz!;-) Jestem, jestem. wczoraj musiałam sie oderwać od kompa bo moja córeczka po kilku rozmowach z polską (przez nowy program) dosłownie sie na mnie wsciekła. Wyłączyłam więc wszystko, uszanowałam jej potrzeby i poszłysmy sie bawić na górę do samego jej spania. I padłam sama.
Cos było "nie halo" wczoraj z telefonem bo moja mama też próbowała zadzwonić. dziwne. Sygnał był a ja nioe słyszałam żadnego dzwonka. Ale dzisiaj jak przewijałam Helę to cos dzwoniło. Czy to Ty Justynko?
Teraz idę nakarmić Helenkę. Będę na luzie ok 11.30. Jak będziesz mogła to spróbuj jeszcze raz.

Witam dziewczyny
Cos pusto tu chyba nie jesteście na dworze? U mnie straszna pogoda leje deszcz i jest nie przyjemnie brrrr. Zaraz zabieram się za naleśniki bo coś smaka mam na nie mniam. Pozdrawiam was:tak:

reklama
spotkanko bylo rewelacyjne ALUTKA i HELAENKA poprostu the best jak to fajnie popatrzec jak kobitki sie kloca juz od malego dziewczyny trzeba nam spotykac sie czesciej

SYLWCIA to my napewno bedziemy w sobote

ANUSZY super ze sie poznalysmy zadziabista z ciebie kobitka to do zobaczenia w czwartek.

dobra bede pozniej bo z tego wszystkiego tak bylam rozpromieniona goscmi, zagdaana i wogole ze zapomnialam ze jadlam ostatni raz rano o 9 i teraz czuje glod.

Do góry