reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
oj dziewczyny az mi sie wstyd zrobilo i czas sie wziasc za siebie, podszkolic jezyk , niby sama wszystko zalatwie i wszystko no wieksza czesc rozumie tylko czasem slowa mi brakuje i dosc czesto kopie gramatyke
SYLWCIA a ty masz cos lekkiego do czytania po angielsku czy ciezka lektura, bo moze bym skorzystala

justyna hmm zalezy co lubisz ja wlasnie skonczylam czytac jedna ksiazke o dziewczynce ktora matka porzucila w szpitalu pozniej ona byla wykorzystywana bita itp ryczalam jak bobr ale ksiazka jest lekka tyle ze bardzo smutna....:-:)-( wiesz jak bede u siebie w domu w bradford zerkne na strych czy czegos nie mam pamietam ze czytalam ksiazke pt The Baby Trial i sikalam ze smiechu jak ja znajde to ci ja pozycze byla naprawde latwa do czytania :tak:

mam kilka ksiazek po angielsku ale sa pozaczynane i nie skonczone :sorry2:. Wiekszosc to takie obyczajowe, kobiece. Ostatnio wyczailam fajna, o babeczce ktora pracuje w sadzie nad sprawami molestowania i zlego traktowania dzieci, sama jest mama pieciolatka. Doszlam do momentu jak okazuje sie ze jej synek przestal mowic, choc niewiadomo czy mowil w ogole bo jest tak zapracowana i zaaferowana obcymi dziecmi ze gdzies jej umknelo wlasne. Dosc ciekawie sie zapowiada, mam nadzieje ze ja skoncze, to chetnie pozycze.

W starsze pozycje zaopatruje sie w Charity Shop'ach

reklama
Do góry