reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

pije tylko herbate a zauwazylam ze gubie litery cos nie dobrze ze mna?

a sylwica nie wiem bo jesli nadal dajesz malej jakies sloiczki to moze po tym ma zatwardzenie i placze

reklama
Justyna wlasnie sek w tym ze ja dalam Olivce sliczek tylko raz teraz pije tylko mleko i kleik ryzowy je , ja mysle ze chyba znowu zab sie gdzies pcha i takie zaparcia ma :-(

ingrid widze ze jestes aktywna, luknij tam jak cos na te linki chyba mam dobre twoje gadu gadu jak cos podam ci mojen 8359416
no i skrobnij nam co z piatkiem , zeby sylwica wiedzila czy wpadamy

Hej dziewczynki!
Justynka Twój syn wyraźnie dorasta i swiat sie robi za ciekawy, żeby spać :tak::-). Skubany wytrzymał tyle godzin- przecież padał już przed 3.
Jasne, że możemy jechać busem, dogadamy godziny tak, żebys jeszcze weszła po ten akt urodzenia. Myslę, że jak sie spotkamy tak jak zwykle po 11 będzie akurat.
Zastanawiam sie czy specjalnie, tak na przekur swiatu nazywasz Sylwcie Sylwicą, czy nie dojrzałas czegos. Ja na początku też tak przeczytałam hihi:-p
Motylku mnie tu w ciągu dnia zazwyczaj nie ma bo mi Helena za kable ciągnie i wyłącza komputer. Wole więc usiąsć do kopma jak już ona słodko spi. Czasem tu jestem w ciągu dnia ale tylko w tedy jak mój menio ma wolne i doglada Małej.
Sylwcia cieszę sie za zaproszenie do Ciebie i że sie sie poznamy- zupełnie inaczej sie pisze jak już bardziej wiesz do kogo. Jak Olivka? Brzunio już trochę odpuscił? Masz rację to mogą być kły skoro nie ma żadnej wyraźnej przyczyny. Dzieciaki bardzo różnie ten trudny czas ząbkowania znoszą.
I dzięki dziewczynki za komplementowanie Helenkowych oczu- wszystkie te komplementy poniekąd należą sie jej tacie bo te oczy są całe jego:tak:

ja pikole SYLWCIU MOJA KOCHANA normalnie gdyby nie Ingrid to do tej pory bym tak brzydko pisla przepraszam bardzo juz sie dopatrzylam ze to Sylwcia

reklama
Justyna ta Sylwica to mi sie bardzo podoba :cool2: wczesniej nawet sama nie zauwazylam :-D fanie brzmi to pseudo tak dziko.....;-)
Ingrid no fajnie bedzie sie spotkac i poznac nie zdziw sie jak bede atakowala twoj brzuszek lapkami kocham jak maluchy sie wierca :-) a co do Olivki brzuszek przeszedl ale jak podnosze jej nozki do gory by sie wykupkala to drze sie w nieboglosy ,dzis dalam jej herbatke na polepszenie trawienia taka dla niemowlat i zobacze jutro czy sama zrobi kupke bez placzu :tak:.
Cocolino dobrze ze z Emilka wszystko ok :-D wiec tez bedziesz w piatek :rofl2:

ok zmykam lulu a mnie dzis moj maz wkurzyl normalnie czasami ma zryty beret...:crazy:

Do góry