reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
oj i ja znowu sama cos dziewczynki was nie ma kurcze a ja jutro do dentysty auci juz sie boje, to ja sobie powolutku uciekam skoro sam tu jestem
pappappapapa smutno ze was nie ma:sorry2:

Witajcie!!!
to znowu ja. wczoraj padlam ze zmeczenia, to wieczorno-nocne przesiadywanie na kompie mnie wykonczy kiedys.
motylek :-) ja bardzo chetna na spacerki naprawde, tylko zdradz mi jeszcze w ktorej czesci Beestonu mieszkasz. napisz mi tez prosze jak ci wypadlo spotkanie z HV i te grupy. ja slyszalam tylko o tej polskiej grupie i to zaledwie 2 tygodnie temu, moze sie kiedys wybiore ale na razie sa w czasie drzemki poludniowej Oli wiec nie bede sie specjalnie szarpac zeby tam byc. ja osobiscie chodze na taka fajna grupe stay and play angielska oczywiscie przy szkole.
sylwcia 1982 hmm my sie chyba znamy z reala, tak po tych twoich zdjeciach sadzac...
justyna28011983 jak sobie tego dentyste zalatwilas- masz za darmo z maternity exemption ? ja potrzebuje tez sie zglosic do jakiegos dentysty ale nie wiem za bardzo jak sie zabrac za to.

dziewczyny znacie moze jakiegos dobrego fryzjera tutaj? moje wlosy przerosly moje oczekiwania i potrzebuje naglej zmiany imageu.

ja mam dentyste z nhs zadzwonilam zarejesterowlam sie i przyslali mi po 4 tyg papiery do wypelnienia, mam dentyste kolo kolage park lane, ale oni szukaja ci wolnego dentyse najblizej twojego post code, a mam za darmo i jak ktor ma tax working credit lub inny zasilek tez ma za darmo.

i jeszcze z rana z tego strachu zab mnie cholernie rozbolal,

nie ten dentysta w centrum kolo park lane colage, na ls3 beeston to z tego co kojaze ls11 ale to glowny collage w leeds no moz jeden z glowniejszych, niewazne napewno kolo szpitala LGI od strony porodowki

pozdrawiam pa do wieczorka pewnie

Hej laski :)
Justyna chyba nici z wizyty u Sylwii oni chorzy i my tez mamy kwarantanne wysypka jakaś lekarz powiedział zeby w domu 2 dni posiedzieć więc dla świętego spokoju posiedzimy do poniedziałku .
Justyna z kawy nici przez kilka dni a potem jeszcze dłużej bo twoja siostra przyjeżdża więc nie będziemy przeszkadzać a i w piątek macie coś ważnego :)
Także mamy kilka samotnych dni w domu mam nadzieje że ta wysypka jej nie swędzi bo wyje strasznie :) A i nic nowego nie jadłam żeby miała jakąś alergie :)

niech sie malutka kuruje, spoko przeciez jak sie na troszku spotkamy zprzy mijej siostrze to nic sie nie stanie zreszta ona kocha wszystkie dzieci wkoncu pedagogike przedszkolna studiuje.
kochane zdrowka dla dziewczynek

KUPILAM WOZEK NAPEWNO SUPER BO INGRID MI POMOGLA W WYBORZE

lece kurcze zeba stracilam troche zaczyna bolec papap

Justyna - jeśli to coś zaraźliwego mam nadzieje że Nikoś tego nie złapał :)
Mała gorączki nie ma i ma humor od zabawy może to od czegoś co zjadłam i nie pamiętam hmmmmmmmm zagadka tymczasem mała śpi więc lece coś zrobić bo od rana nie zrobiłam nic mam sajgon w domu i jakieś 30 min żeby go posprzątac zanim mały potwór się obudzi :):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
miejmy nadzieje ze nie zdazyl sie zarazic a jesli nawet to tak to juz jest i tego sie nieuniknie dzieci musza miec towarzystwo a chorubska sa nieuniknione. narazie nic mu nie jest i oby tak zostalo>

Do góry