reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

dodzwonilam si w 5 minut do konsulatu w menchesterze na11 marca mamy spotkanie, robila ktoras z was 5letni paszport gdzie oni wszystko zalatwiali wraz z umiejscowieniem w polsce aktu urodzenia, jesli tak ile to wszystko trwalo ,mi powiedziala paszport ok 4mies ale plus 1 lub poltora miesiaca akt irodz razem ok pol roku

reklama
elo elo:-D
auccc nie bijcie juz bede pisac czesciej :tak::tak: wczoraj mnie nie bylo bo odcieli nam prad :szok::confused: dopiero wlaczyli po 23 :crazy: i moj maz rzucil sie na kompa :baffled:
Justyna piatek mi pasuje tylko tak do 15 bo pozniej ide wkoncu z mala na szczepienie :tak::tak:i jeszcze do innego przedszkola idziemy zobaczyc :rofl2: a Ingrid jest bardzo mile widziana u mnie :-D :-D zaparaszam!!
cocolino jak Emilka?? nadal goraczkuje?? a moze to zebale??buziaczki dla niej
a co do spacerkow z wami na Armley to nie ma sprawy ja teraz musze sie ruszac by schudnac wiec takie spacerki dla mnie sa bomba :-)
Motylek powiedz mi miala kiedys twoja Julka zaparcia??bo moja mala strasznie placze jak robi kupke .
Stefanka jak czytalam o twoim synku to lzy ze smiechu mi polecialy , maly lobuz z niego jest jak nic :-D:-D:-D:rofl2: ja mam mlodszego brata i jak byl dzieckiem to wiazalam go szalikiem do kaloryfera by mi nie psocil ;-)
Starstar ja narazie pije tylko slim fasty musze zrzucic 12kg na tym a poniej kolejne 8 bede uzywac diety south beach juz daje ci linka Dieta South Beach - forum dyskusyjne / Zasady I fazy to jest bardzo fajna dieta bo nie bedziesz glodna a w 1 fazie mozesz schudnac nawet 6kg w 2 tyg polecam ja bardzo!!
Ingrid tez mialam ci napisac ze twoja mala helenka ma piekne oczka :happy:

A do mnie jak zawital okres to isc sobie nie chce :angry::angry::angry: a Olivka wczoraj sama trzymala sobie butelke :-D:rofl2: ach te szkraby tak szybko nam rosna..

Witam Mamusie z Leeds, tu sąsiadka z Bradford :-) Wpadam tylko,żeby powiedziec Ingrid,że wkleiłam parę informacji na wątku o ciąży na macierzyńskim:-)
Pozdrawiam wszystkie Mamusie:-)

No my z Julcią mamy dziś zaliczony spacerek , zakupy, a nawet i kawę u Stefanki - trochę się nasze dzieci integrowały mimo tego, że to chłopiec i dziewczynka :tak::tak::-D:-D A tak poza tym, to jutro z domciu nie wychodzę, bo mam wizytę domową, o której już wcześniej pisałam, a poza tym muszę na upartego przejrzec jeszcze oferty pracy i powysyłac kilka aplikacji - nadal staram się myślec optymistycznie pomimo kryzysu gospodarczego ......... :sorry2::sorry2::confused::confused: Zaraz będę sobie oglądac swoje dwa seriale, a potem lulu, bo Julcia już zasnęła - chyba na noc :tak::-D:szok:........ A jak tam wasze dzieciaczki dziewczyny ? - Cocollino - od Ciebie zacznę, bo Twoje maleństwo najbardziej chore jest - mam nadzieję, że jest już lepiej ? Justyna - jak tam Nocolas - dobrze się ma ? Starstar- a Ty chyba nie masz jednak ochoty się spotkac, bo nie odpowiedziałaś na mój wcześniejszy post albo nie zauważyłam, co ? .... Hmmm ..... Sylwcia - tak, moja Julcia czasami miała zaparcia, bo to myślę zależy od mleka jakie podawałam, wiesz ? Ingrid - gdzie się podziewasz, bo dziś Ciebie chyba tu nie widziałam,,,,, :baffled::baffled: Do Stefanki nie muszę już żadnych odnośników dziś pisac chyba, bo już dziś przy kawce się nagadałyśmy ..... :confused::-D:-D:tak::tak: POZDRAWIAM

Hej :)
Małej już lepiej dzisiaj trochu płakała ale taka do zabawy tez była :) także nie wiem co dziecku było mam nadzieje że jutro juz będzie lepiej mimo że zjadłam dzisiaj frytki chyba się od tego nie rozchoruje :( Dalej nie chce jeść formułe wypluwa a cyca tak tylko że tam nie ma aż tyle więc na śpiąco wepchnełam jej pół butli chyba wystarczy :)
Pogoda się poprawia wiec może ten spacer w sobote wypali :)
Co do piątku to czekam aż Justyna z Ingrid dogada się co do godz spotkamy się na mieście i pojdziemy do Sylwii:)

reklama
jestem wprowadzam malemu nowe godziny spanai dis bylismy u ingrid i skubany wytrzymal ponad 3 godz bez snu, bo padal ingrid dopiero o 16.

jutro kupuje nowy wozek bo ten co mam doprowadza mnie a najbardziej nicolasa do szalu, jemy niewygodnie a ja sie zloscze ze spacery dziecka w niewygodnym wozku nie sa przyjemne

INGRID sylwicy pasuje do 15 wiec musimy jechac autobusem, zgoda?
a i moze zajdziemy podrodze do tego ratusza po odpis urodzenia dla malego?

no a w sobote jak bedzie ladnie spotykamy sie w parku kolo ingrod kto ma ochote zapraszamy

cos was nie ma diewczynki?

a stefanka jak bedzie juz taka ladna pogoda i moja siostra ktora w ta niedziele na tydzien przyjezdza ty sie tam nas u siebie spodziewaj, mamy nadzieje ze zaproszenie aktualne

Do góry