reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
wlasnie przedchwila uciekalam od deszczu 3 minuty od domu a zmoklam ze szok
to my napewno wpadniemy, ale pewnie tak na koniec lutego no i zeby tez cieplo bylo

HELLO !!!

Właśnie dzwoniła do mnie Pani w sprawie playgroup i przyjdzie o 13:00 do mnie do domu :tak::-D, poza tym wczoraj dostałam super wiadomośc, bo zadzwonili do nas znajomi z Polski, z którymi się trzymaliśmy cały czas i powiedzieli, że tak za nami tęsknią, że w marcu zamierzają nas odwiedzic w UK i zostaną ok.10 dni :-D:-):happy::happy::happy: - bardzo się cieszymy i już nie możemy się doczekac .....
No dobra, koniec gadania o moich sprawach:
Cocollino - dobrze, że z córeczką wszystko w porządku i że jest już lepiej - szkoda tylko, że nie wiadomo, co to było - można się jedynie domyślac .....
Sylwcia - właśnie doczytałam, że podajesz kleik dziecku i to prawda, że jak jest go zbyt duża ilośc, to bardzo zapycha niestety przewód pokarmowy i powoduje często właśnie zaparcia, dlatego proponuję póki co go odstawic na jakiś czas i zobaczysz, co się zacznie dziac z kupką dzidzi - powinno byc znacznie lepiej .....
Ingrid - ja rozumiem oczywiście, że Ty nie masz czasu w dzień, żeby pisac - ja z kolei wieczorami nie mam tego czasu, bo robię inne rzeczy, a poza tym mój mężczyzna po pracy nadrabia zaległości, więc sama rozumiesz .... a potem zawsze jakiś film w TV, kolacyjka, kąpanie Julii i ... lulu ....
Starstar - fajnie, że napisałaś co nieco o sobie .... to miło, że do nas dołączyłaś i że zaglądasz tu coraz częściej ..... oby tak dalej
Justyna - oczywiście, że jeśli tylko będziesz miała ochotę, zapraszamy Ciebie i pozostałe dziewczyny też na naszą dzielnicę i tak, jak
Stefanka mówiła - pomieścimy się u niej wszystkie bez problemu - dom jest wielki - sama zwiedzałam każde piętro z osobna, a jest ich aż dwa, a z parterem nawet 3 , także zapraszamy !!!

hej laski dzięki za słowa pocieszenia i właśnie nie wiadomo co jej było żeby to dzidzia miała taki wyświetlacz na czole i pisało co jest nie tak jak już sama nie może powiedzieć co jej jest :)
Justyna kawa była dobra zimną tez się da wypić i taka wole ale to wina dzidziów nie chciały spać :)
Sylwia1982 tak będe w piątek jak dziewczyny się dogadają co do godz to mnie Radek podwiezie potem se autobusem wróce ale z tego co wiem to gdzieś tak 11 :)
Jeśli pogoda dalej będzie taka wredna to będziemy musiały poczekać z tym spacerkiem po Armley a szkoda :)
stefanka 2 - żebyś się nie zdziwiła jak cię 6 bab albo więcej najedzie z dziećmi :):):-D:-D

czesc dziewczyny no imam chece nadalam ogloszenie ze sprzedam wozek, myslalam ze nie bedzie wielu chetnych, a tu prosze juz sprzedany jutro odbior a ja zostalam bez wozka jutro postaram sie cos zakupic

tak wiec ingrid jutro moze uda nam sie cos wybrac w tym sklepie obok samerfildu,bo juz mam stresa ze zostalam bez wozka

no to super Justyna - bardzo szybko sprzedałaś wózeczek - a jaki to był, bo nawet nie mówiłaś, że coś chcesz sprzedac ;) na ebayu wystawiałaś, czy może w innym miejscu ? :-);-)

aaaa już widzę- wózek Graco - podobny kiedyś sprzedawałam .... brązowo-beżowy :tak::-) gratuluje szybkiej sprzedaży koleżanko - krótko, zwięźle i na temat :rofl2::rofl2::rofl2: Pozdrawiam i do juterka :nerd::-D

reklama
to byl travel system to byla chwila nerwow jak bylam w parku z ingrid wozek okazal sie niepraktyczny poki maly jezdzil w foteliku bylo ok jako spacerowka odpada, wiec wystawilam na leeds pl w 45 minut sprzedalam,
jutro musze kupic spacerowke taka jesienna, bo popoludniu przyjezdzaja po wozek, a jak nie jutro to w weekend najpozniej

Do góry