reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

dodzwonilam si w 5 minut do konsulatu w menchesterze na11 marca mamy spotkanie, robila ktoras z was 5letni paszport gdzie oni wszystko zalatwiali wraz z umiejscowieniem w polsce aktu urodzenia, jesli tak ile to wszystko trwalo ,mi powiedziala paszport ok 4mies ale plus 1 lub poltora miesiaca akt irodz razem ok pol roku

reklama
elo elo:-D
auccc nie bijcie juz bede pisac czesciej :tak::tak: wczoraj mnie nie bylo bo odcieli nam prad :szok::confused: dopiero wlaczyli po 23 :crazy: i moj maz rzucil sie na kompa :baffled:
Justyna piatek mi pasuje tylko tak do 15 bo pozniej ide wkoncu z mala na szczepienie :tak::tak:i jeszcze do innego przedszkola idziemy zobaczyc :rofl2: a Ingrid jest bardzo mile widziana u mnie :-D :-D zaparaszam!!
cocolino jak Emilka?? nadal goraczkuje?? a moze to zebale??buziaczki dla niej
a co do spacerkow z wami na Armley to nie ma sprawy ja teraz musze sie ruszac by schudnac wiec takie spacerki dla mnie sa bomba :-)
Motylek powiedz mi miala kiedys twoja Julka zaparcia??bo moja mala strasznie placze jak robi kupke .
Stefanka jak czytalam o twoim synku to lzy ze smiechu mi polecialy , maly lobuz z niego jest jak nic :-D:-D:-D:rofl2: ja mam mlodszego brata i jak byl dzieckiem to wiazalam go szalikiem do kaloryfera by mi nie psocil ;-)
Starstar ja narazie pije tylko slim fasty musze zrzucic 12kg na tym a poniej kolejne 8 bede uzywac diety south beach juz daje ci linka Dieta South Beach - forum dyskusyjne / Zasady I fazy to jest bardzo fajna dieta bo nie bedziesz glodna a w 1 fazie mozesz schudnac nawet 6kg w 2 tyg polecam ja bardzo!!
Ingrid tez mialam ci napisac ze twoja mala helenka ma piekne oczka :happy:

A do mnie jak zawital okres to isc sobie nie chce :angry::angry::angry: a Olivka wczoraj sama trzymala sobie butelke :-D:rofl2: ach te szkraby tak szybko nam rosna..

Witam Mamusie z Leeds, tu sąsiadka z Bradford :-) Wpadam tylko,żeby powiedziec Ingrid,że wkleiłam parę informacji na wątku o ciąży na macierzyńskim:-)
Pozdrawiam wszystkie Mamusie:-)

No my z Julcią mamy dziś zaliczony spacerek , zakupy, a nawet i kawę u Stefanki - trochę się nasze dzieci integrowały mimo tego, że to chłopiec i dziewczynka :tak::tak::-D:-D A tak poza tym, to jutro z domciu nie wychodzę, bo mam wizytę domową, o której już wcześniej pisałam, a poza tym muszę na upartego przejrzec jeszcze oferty pracy i powysyłac kilka aplikacji - nadal staram się myślec optymistycznie pomimo kryzysu gospodarczego ......... :sorry2::sorry2::confused::confused: Zaraz będę sobie oglądac swoje dwa seriale, a potem lulu, bo Julcia już zasnęła - chyba na noc :tak::-D:szok:........ A jak tam wasze dzieciaczki dziewczyny ? - Cocollino - od Ciebie zacznę, bo Twoje maleństwo najbardziej chore jest - mam nadzieję, że jest już lepiej ? Justyna - jak tam Nocolas - dobrze się ma ? Starstar- a Ty chyba nie masz jednak ochoty się spotkac, bo nie odpowiedziałaś na mój wcześniejszy post albo nie zauważyłam, co ? .... Hmmm ..... Sylwcia - tak, moja Julcia czasami miała zaparcia, bo to myślę zależy od mleka jakie podawałam, wiesz ? Ingrid - gdzie się podziewasz, bo dziś Ciebie chyba tu nie widziałam,,,,, :baffled::baffled: Do Stefanki nie muszę już żadnych odnośników dziś pisac chyba, bo już dziś przy kawce się nagadałyśmy ..... :confused::-D:-D:tak::tak: POZDRAWIAM

Hej :)
Małej już lepiej dzisiaj trochu płakała ale taka do zabawy tez była :) także nie wiem co dziecku było mam nadzieje że jutro juz będzie lepiej mimo że zjadłam dzisiaj frytki chyba się od tego nie rozchoruje :( Dalej nie chce jeść formułe wypluwa a cyca tak tylko że tam nie ma aż tyle więc na śpiąco wepchnełam jej pół butli chyba wystarczy :)
Pogoda się poprawia wiec może ten spacer w sobote wypali :)
Co do piątku to czekam aż Justyna z Ingrid dogada się co do godz spotkamy się na mieście i pojdziemy do Sylwii:)

reklama
jestem wprowadzam malemu nowe godziny spanai dis bylismy u ingrid i skubany wytrzymal ponad 3 godz bez snu, bo padal ingrid dopiero o 16.

jutro kupuje nowy wozek bo ten co mam doprowadza mnie a najbardziej nicolasa do szalu, jemy niewygodnie a ja sie zloscze ze spacery dziecka w niewygodnym wozku nie sa przyjemne

INGRID sylwicy pasuje do 15 wiec musimy jechac autobusem, zgoda?
a i moze zajdziemy podrodze do tego ratusza po odpis urodzenia dla malego?

no a w sobote jak bedzie ladnie spotykamy sie w parku kolo ingrod kto ma ochote zapraszamy

cos was nie ma diewczynki?

a stefanka jak bedzie juz taka ladna pogoda i moja siostra ktora w ta niedziele na tydzien przyjezdza ty sie tam nas u siebie spodziewaj, mamy nadzieje ze zaproszenie aktualne

Do góry