reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Cześc laseczki @

Ja dziś w domciu sobie siedzę i mam małą dietkę, bo tak się wczoraj najadłam tą swojską pizzą, że do dziś oddychac nie mogę i chyba tylko jabłko sobie zjem na śniadanko :tak:
Starstar - witam ponownie ! Fajnie, że Twoja córeczka ma 14 miesięcy, bo jest tylko o 2 miesiące starsza od mojej Julii..... - może kiedyś uda nam się spotkac, bo wiem, gdzie jest Hunslet, poza tym Ty robisz zakupki na Beestonie i orientujesz się też w okolicy, więc myślę, że jak się cieplej trochę zrobi, to możemy się wybrac na wspólny spacerek - wezmę ze sobą Stefankę jak będzie chciała i się spotkamy :-D..........A może Ty chodzisz na te spotkania właśnie o których piszesz ? bo ja raczej będę chodziła na spotkania ale angielskich mam z dziecmi - tam też przecież byśmy mogły się zobaczyc, prawda ? Pomyśl o tym :happy::-) A tak wogóle, to wiele masz tu koleżanek , czy tak jak my - znikome ilości ?
Ingrid - ja do Polski wybieram się dopiero w maju albo w lipcu ale widziałam małe krasnalki przez skype, no i siostra mi przesłała fotki - wiem, że to nie to samo ale zawsze coś, prawda ? Cieszę się razem z Tobą, że będziesz miała kolejną dzidzię - ja też bym chciała w przyszłości miec jeszcze jednego szkraba ale jak już mam córeczkę, to teraz mi naprawdę wszystko jedno, czy będzie to chłopiec czy dziewczynka < ale mojemu Krzysiowi bardzo bym synka chciała urodzic synka jeszcze > :confused::-D:tak:
Hmmmm.... już wybiła 10:00, a Stefanki ani na gg nie ma , ani na forum... zastanawiam się, co jest grane ? Mam nadzieję, że wszystko ok i że nic się nie stało - może jeszcze śpi ?? < hihihih > Jak wstanie, to się pewnie odezwie do koleżanek :rofl2::rofl2::szok:
Miłego dnia dziewczyny - będę jeszcze zaglądac oczywiście :elvis::elvis::elvis:

reklama
Jestem i JA Stefanko ! Dziękuję za propozycję spaceru lub kawki ale dziś nie dam rady, mimo tego zachęcającego słoneczka, ale za to jutro z wielką przyjemnością bym się z Tobą na spacerek lub kawkę wybrała :-):tak: Postaram się wszystko ogarnąc jak należy w domciu i jestem do dyspozycji w razie czego, no, chyba że pogoda znów nas czymś zaskoczy :baffled::baffled::baffled: Środa znowu zajęta będzie, bo mam wizytę domową w sprawie tych naszych spotkań matek z dziecmi i zamierzam się wszystkiego wypytac :tak:;-):-), no i muszę pamiętac o zaznaczeniu domów, żeby znów nie było tak, jak w tamtym tygodniu ...... skleroza nie boli - ale to już ten wiek < hihih > POZDRAWIAM @@
Aaaa wiem gdzie jest cała reszta - U JUSTYNY NA KAWCE ..............- bawcie się dobrze dziewczyny !!!!

Nie ma sprawy- jestem ZA !!!:-):eek:
Albo jedno albo drugie .... :tak::-D
Fajnie mają dziewczyny ale ciekawa jestem, czy pójdą też na spacerek, poza tą kawką .... ???

jejuuuu.... jaka ciiisza ..... wszyscy chyba kawkują, a ja czekam na relację ze spacerku Stefanki z synkiem, bo poszli się troszeczkę dotlenic - dziś sami ale jutro już w nieco innym składzie :-):tak: Poczekam, może forum ruszy w końcu dziś pełn,ą parą ..... :baffled::nerd::rofl2::rofl2:

hej dziewczynki!!
ja was podczytuje reguralnie ale lenia mam do pisania :zawstydzona/y:
Cocolino jak Emilka?? przeszla juz goraczka??
Justyna mala ok spi sobie wlasnie dzis przespala mi od 23 do 10 rano :szok::-D a jak Nicolas?? wy pewnie dzisaj kawkujecie z Cocolino,i Ingrid a ja musz wkoncu ogarnac mieszkanie bo niedlugo podlogi nie bedzie widac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jak wpadacie do mnie na kawke w czwartek??
Ingrid musze ci powiedziec ze nastrajasz mnie ciazowo....wczoraj cos napomknelam mojemu mezowi o 2 dziecku ale on zrobil tylko tak :szok:.
Motylek, Stefanka i wy jutro idziecie sobie na spacerek a ja znowu w domu sama bede siedziec :-:)-:)-( normalnie musze powiedziec mezowi ze ja wyprowadzam sie na Beeston albo Armley :-D
starstar no wkoncu sie pojawilas :tak:

A ja z moim mezem szukamy wakacji na wrzesien myslimy o Portugalii byla moze ktoras z was?? a moze cos mi polecicie??
I jestem na diecie wypijam Slim fasty 3 razy dziennie, i tak musze az zrzuce 12 kg ....

Witam moja imienniczko :-) Ja też czasami sobie czytam, a nie chcę mi się odpisac, ale ostatnio jak widzisz naszła mnie taka wena, że piszę niemalże poematy :-D Tak, my jutro ze Stefanką jesteśmy umówione na spacerek, a w razie zmiany pogody, na kawusię - hmm... nie zapytałam jej tylko u kogo - u mnie, czy u niej ?? Hehe :confused:
A co wy się tak z tym odchudzaniem męczycie cały czas - ja tam nigdy na żadnej diecie nie byłam, bo się do tego po prostu nie nadaję - lubię jeśc i już - zresztą Stefanka mnie już widziała na żywo, więc wie, jak wyglądam ale mimo wszystko, to nie dla mnie, bo bym się tylko męczyła ..... Jeśli Ty jednak zdecydowałaś się Sylwcia zgubic aż 12 kg, to życzę wytrwałości i przede wszystkim silnej woli :tak::-), a tak poza tym, jeśli chodzi o jutrzejszy spacer, to nie martw się - my za to pewnie w czwartek będziemy siedziały w domku ze Stefanką, podczas, gdy wy będziecie się gościc na kawce u Ciebie w domku :-D hihihi - napewno będzie fajnie .... :happy::tak: Pozdrawiam i napisz coś czasem - częściej ......

Motylek ja nie chce schudnac 12 kg a 20 :tak::tak: musze jesli chce miec kolejna dzidzie :tak::tak: bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :no: milego spacerku wam zycze dziewczyny jutro :-D ja teraz mala ubieram i zmykam sie przejsc

reklama
Hej laski widze że tutaj znowu dużo do poczytania :)
Moja mała pół nocy nie przespała goroąca była ale lekarz powiedział że on tam nic nie widzi dzisiaj już jest mniej upierdliwa ale jeść nie che za bardzo sa dwie możliwości albo ząbki choć ja tam nic nie widze albo wczorajsze jabłuszko chociaż od tego to sie gorączki nie ma :( jak to ząbki to mam nadzieje że nie będzie taka cały czas :(
Zobaczymy jak sie nie poprawi to jutro spowrotem do lekarza i jesteśmy uziemione :(
Sylwia1982 ten czwartek to chyba będzie piątek bo jak mała coś ma to niech sobie poprątkuje w domu i dzidziów wam nie zarazi to jeszcze jest do zgadania ok lece mała znowu wyje
:(

Do góry