reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
synek dopiero zasypia, zrobil sobie o17 drzemke i tera tak pozno sie kladzie

za to maz juz chrapie, ostatnio wstaje codziennie o330 i dzis juz padl

o i synek tez juz chrapie

no juz po kawce milo bylo, sylwica fajnie bylo ci poznac do zobaczenia w przyszlym tygodniu, spadam narka
tefanka , motylek czas do nas przylaczyc

hop hop, jest tu kto???
Dziewczyny jestem przeszczesliwa, że to forum, które dawno temu niesmiało rozpoczęłam, po długich miesiącach tak powolnego istnienia, rozkręciłyscie do takich obrotów. Super! Przeczytałam wszystkie zaległosci i usmiech mam teraz od ucha do ucha.....bo ja też mieszkam na Armley!!!! I jestem tu za bardzo samotna.
I mimo, że nie chce ujmować ani odrobinki zasług justynowemu expresowi do kawki, ja wcale nie dla niego chce na te kawkę sie wybrać, ale dla Was dziewuchy kochane!
Przypomnę sie teraz trochę;
Jestem Ania, lat 31. Na koncie życiowym (o bankowym staram sie nie mysleć- wysycha bez pracy buuuu) jedna 10 miesięczna córa Helenka i druga (na 95% też kobitka) ma nadejsc w dostawie na 9 czerwca. Już mnie strach oblatuje powoli jak ja sobie z dwoma pieluchowcami poradzę, zwłaszcza, że moje pierwsze dziecie ze spokojnego aniołka z dnia na dzień przeistacza sie w mała wiercipiętę, wszędzie obecna. Uffff! Będzie w domu sajgon. Męża nie mam- trwają negocjacje z moim meniem- po 12 latach znajomosci ciągle mu nie spieszno przed ołtarz, ale rodzina napiera i ja pod jej wpływem :-)
A teraz spróbuje dodać zdjęcia młodej, może jeszcze pamietam jak to sie robi.

Załączniki

• 010.jpg
    010.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 011.jpg
    011.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 033.jpg
    033.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 28
Witam wszystkie Mamy i ich dzieciaczki!!!
od jakiegos czasu przegladalm to forum i widze ze tu tak milo i przyjemnie jest wiec postanowilam sie dolaczyc.
Pozdrawiam !!!!

elo elo laseczki!!!
Widze ze nasze grona sie powieksza co mnie bardzo cieszy :-D:-D:-D
Justyna, cocolino dziekuje za smaczna kawke bylo bardzo mi milo spedzic z wami popoludnie dziewczyny, no i oczywiscie zapraszam do mnie w nastepnym tyg!!!:tak::tak::tak:niestety nie mam takiego fajowskiego expressu do kawy jak Justyna ;-)
Starstar witamy cieplutko rozgosc sie , i tu jest milo bo my fajne laski jezdesmy :-D:-) moze pare slow o sobie napiszesz?? gdzie mieszkasz??
Ingrid witamy rowniez :tak::tak: z nami nie bedziesz samotna napewno , na kawke tomozesz wpasc razem z dziewczynami do mnie w nastepnym tyg zapraszam!!!:rofl2: I ty w ciazy jestes :-) jak fajnie ja tez bym juz chciala ale musze wrocic na jakis czas do pracy zapracowac na macierzynski :tak::tak: zdjecia twej corci sa slodkie sliczna z niej dziewczynka. co do twego chlopa pamietaj z nimi jak z dziecmi czasami przez kolano kilka klapsow na tylek i robia co im kazesz ;-)
Stefanka,Motylek Justyna ma racje czas abyscie sie do nas przylaczyly im wiecej nas tym weselej i wiecej mozna pokokac :-D

ide spac moja Olivka dopiero zasnela lobuz jeden :crazy: pewnie spodobal jej sie Nicolas i teraz spac nie moze :-D;-)

tak sie zastanawialam kiedy ingrid sie odezwie :tak:i prosze taka niespodzianka,:-D wiedzialam ze nie moglas przepasc, wkoncu to dzieki tobie powstal ten watek.
super ze do nas wrocilas, piekna masz pannice, a moze to bedzie chlopczyk , bo moj nicolas narazie w samych laskach przebiera:-). a gdzie mieszkasz na armley, ja mieszkam kolo starej wielkiej szkoly, kolo whingate road,
no a z tymi chlopami to tak jak sylwica mowi, my mamy slub cywilny 20 lutego bierzemy koscielny i chrzcimy malca.

To super ze chcesz sie spotkac z nami nie dla mego ekspresu bo juz myslalam ze wszystkie leca na moja kawe, ;-);-):-D:-D

witamy starstar- to teraz napisz nam pare slowek o sobie, masz dzidzie gdzie mieszkasz

motylek a ty co pracujesz ze cie ni widu ni slychu, pochwal sie jesli tak:happy:

stefanka jak samopoczucie i zdrowko wykurowaliscie sie juz:confused:

cocolino ty na koncu wyznalam juz ci milosc :-D:-Dwiec teraz sie nie obrazisz jak bede konczyla na tobie, chyba mrozno dzis wiec spacer odpada, jak cos szurnij do nas autkiem jestesmy w domu:tak::tak:

a zapomnialam sylwica moj maly spal cala noc zbudzil sie tylko raz pewnie snil o emily i oliwi :-D:-D
i mial chlopak dylemat, a tu kolejna starsza laska dolaczyla:tak: oj chlopak ma problem same kobitki;-);-):-D:-D

reklama
Do góry