reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D
To chociaż jakaś miła wiadomośc od samego rana - tak na rozluźnienie nerwów .... :-):-):-)
Więc czekamy na jakieś wiadomości :tak:

reklama
Hej laski :)
Jak zwykle zaczne od pogody do d.... A myślałam że już będzie lepiej i w końcu wyjde z Milusią na spacer a tu d......
Sylwia1982 czekamy może od razu się wprosimy do Justyny na kawe :)
Ale ciii ona jeszcze nic nie wie:)
Justyna - wybaczam i nie myslałam ze po tak krótkiej znajomości dostane smsa z wyznaniem :) ale nic to każdemu sie może zdażyć tylko szkoda że nikt mi zdjęcia nie zrobił jak czytałam tego smsa to jak Master Card Bezcenne :)

a o ktorej byscie byly bo ja niewyjsciowa,;-) i czekam na wiesci od arka za pol godz konczy prace to bede wiedziala:eek:

a i cocolino wiem dla ciebie moge byc niewyjsciow wkoncu juz ci milosc wyznalam:-D:-D
ale sylwica bedzie pierwszy raz nie chce zeby sie przestraszyla:szok:

a no juz wiem ze jak cos to wpadacie jutro to spoko zapraszam , jutro sie z rana obgarne zeby nie straszyc, do zobaczenia i poznania jutro

fajnie, wy tu się na kawki i spotkanka umawiacie, a ja siedze jak ten słup soli w domu - i pomyślec, że wszystko przez ten śnieg :baffled: Hmmmm....
ale to dobrze dziewczyny, że się tak integrujecie :-):tak: Pozdrawiam, acha Justyna, jak będziesz miała chwilkę, to odpisz mi proszę na temat tych agencji < moja wcześniejsza odpowiedź > ... no i koniecznie daj znac, co z mężem ale myślę, że skoro nie dał znac do tej pory, co z pracą, to oznacza, że wszystko jest ok pewnie :tak::happy:

a pytalas o agencje, kurcze jak z part time to nie wiem, a czy pojede z toba spoko nie ma problemu
jesli jescze cos tam pytalas to prosze przypomnij mi bo nie chce mi sie szperac,

a maz jeszcze nic nie wie

halo laseczki!!
Justyna nie martw sie ja tez swojska baba jestem i nic mnie juz w zyciu chyba nie zaskoczy , no ale jak mi wyznasz milosc po kilku spotkaniach tak jak Cocolino to siem troszke zdziwie :-D a jutro wypije twoja kawe....:cool2:
I mam nadzieje ze twoj maz nie straci pracy :tak::tak:trzymama ogromne kciuki!! a przypomnialao mi sie wlasnie ze jak kiedys wyslalam smsa do mojej mamy co zamierzam robic w nocy z moim mezem , oczywisce sms byl dla mego meza a moja mama go dostala :szok: pozniej to tylko bylo :angry:
Cocolino jutro bedziemy okolo 13 :-D kurde ciesze szie ze wkoncu wyrwie sie z domu bo swira idzie dostac :wściekła/y::wściekła/y:
Motylek, Stefanka moze wszystkie bysmy sie spotkaly na miescie jak pogoda bedzie ladniejsza??:tak::tak::tak: przeciez my jestesmy z POlski i zima nam nie straszna :rofl2:

A moja Oliwka miala miec sczepienie dzisaj i kuzwa odwolali je znowu...:angry::angry::angry: a ja wyciagnelam wczoraj ten cholerny implant..... i wiecie ze odrazu okres dostalam i czuje sie o niebo lepiej :-D:-D a teraz zmykamy na miasto :happy:

Sylwia1982 czekamy i nie wiem czy posiedzimy u mnie czy od razu skoczymy do justyny to już od ciebie zależy zastanów się :-D
Może z rana do Asdy skoczymy bo nic w domu nie ma przez ta pogode dobrze chociaż że mama coś przywiozła i zamrażalnik pełny :-)

reklama
arek z nielegalnych zrodel wie ze go nie zwolnia, bo szefostwo jeszcze nie oglosilo kto, no to oby te zrodla byly pewne

dzieki za trzymanie kciukow

czekam na was jutro

Do góry