reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
ok dzieki stefanko podam tylko najpierw musi sie nauczyc z kubeczka pic, bo mutli nie chce juz podawac, jak nie umie do tej pory to teraz zaczne od kubka, a tak wogole kochana to synek , spoko ja tez nie moge spamietac
super ze ogrodek, lece bo cocolino jest u mnie

tak dosc blisko piechotka z 20 minut ale ma autko wiec 3 minutki i jest, mam nadzieje ze juz bedzie lepiej na dworze bo my juz 3 tyg w domu gnijemy, najpierw choroba potem zima

stefanka to jak ty masz ogrodek to jak zrobi sie cieplo my napewno zawitamy

a mniej wiecej kolo czego mieszkasz na beestoni, jakis sklep, przychodnia

Kontrakt na mieszkanie mamy do października Ingrid , więc miesiąc przed pomyślimy o tym ale musi byc tam fajnie, skoro tyle z was mieszka na tej dzielnicy i nie narzeka, a wręcz przeciwnie :-):tak:, bo ja - jak wszystkim wiadomo - mieszkam na jednej z najniebezpieczniejszych dzielnic w Leeds :confused: ale póki co innego wyjścia nie mam .... :dry: A tak poza tym, to się nie przejmuj ze swoim facetem, bo ja też póki co mam jeszcze narzeczonego ale to nie dlatego, że on ma alergię na decyzję o tym, żeby się ze mną ożenic, tylko tak nam się po prostu życie poukładało :tak: ale jeszcze w tym roku zamierzamy się pobrac i to nie w Polsce, lecz w UK :happy::happy:, a chrzciny robiliśmy w swoim kraju :blink: U nas na ślubie też nie będzie rodziców ani rodzeństwa i też będzie on zdecydowanie kameralnym ślubem, tak, jak u Justyny :tak:
Justyna, wiem, że z tą pracą na part time może byc problem ale spróbowac muszę, chociaż jest w razie czego jeszcze inne wyjście, bo mogę pracowac w weekendy na FULL TIME, bo mój Krzysiu ma wolne w soboty i niedziele, więc na początek w razie czego i to by było dla mnie dobre .... Zresztą nie ma się co martwic na zapas, bo może się uda z tą pracą - ja jestem dobrej myśli :confused:
Stefanka - to fajnie, że mogły byśmy się razem u Ciebie spotkac, bo faktem jest, że mamy na Beestonie duży park z placem zabaw i tam miejsca będzie pod dostatkiem dla nas wszystkich, a i ja będę miała bliżej do Ciebie :-D:tak::-D:tak: Same możemy też któregoś dnia odwiedzic Justynę oczywiście i do niej podjechac i przy okazji bym załatwiła sprawę z tą agencją ;-):-);-)
Cocollino i Sylwcia - fajnie, że kawka wam smakowała i że spotkanko było udane ale dojdzie wam jeszcze jedna konkurentka, wprawdzie nieco starsza ale też dziewczynka - wtedy dopiero chłopcy będą mieli o czym myślec :-):szok: < hihih >
Starstar - koniecznie opowiedz coś więcej o sobie i na jakiej mieszkasz dzielnicy i czym się zajmujesz na co dzień - a może jesteś mężczyzną, co ??? :-p:-p:-D
< żartuję >
POZDRAWIAM !!!

Hej laski :)
nie było mnie chwile i znowu poematy do poczytania ale nic to poczytałam :)
Ingrid witam jak również nowa koleżanke im więcej tym lepiej:)
Małe pytanko do mam starszych dzieci wiem że moja Milusia jest jeszcze mała ale jak dzieci dały sobie rade ze szkołą i obcym językiem jak trzeba było iść do szkoły :)

No i jestem znowu na chwile.
Udało mi sie dzisiaj mojego domowego lenia wyprowadzić na spacer po parku, bo pogoda była po prostu super i wreszcie miał wolne o odpowiedniej porze dnia. Az czułam w kosciach nadchodzącą wiosnę.
Dziewczyny a co jutro robicie , bo mój idzie na 12 godzin do pracy a my znowu same urzędujemy. Może jak będzie tak uroczo jak dzisiaj to sie zmówimy na spacerek albo co?

reklama
ingrid ja bardzo chrtnie tylko nie wiem jak sie wyrobimy, bo na 11 mykamy do kosciola i po mszy chcemy zlapac ksiedza i umowic sie juz na spowiedz i takie tam, potem chce zajechac do kolezanki oddac jej kilka rzeczy, ksiazke itp. a juz jej dzwonilam ze bede, a na koniec na zakupy bo musimy sobie z mezem , znaczy nazyczonym hihi, pokupywac on gajerek a ja jakis kostiumik, zakiecki. jesli wyrobie sie to dam znac na forum to jak bedzie cieplo popoludniu to przykolysze, chyba ze masz ochote i jak wroce z miasta zapraszam do siebie,

Do góry