reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

motylek :-) - ja wiem gdzie do pracy wszystkich przyjmuja (szczególnie od czerwca)jak chcesz moze nie jest blisko ale praca to praca. ja pracuje tam od 3 lat min stawka ale godz ile chcesz i nawet pojda na ręke z ustaleniem godz. A pracuje na lotnisku Leeds jako C.S.A nie jest to moze wymarzona praca ale moj angielski jest na poziomie b. dobrym po tylu latach gadania do szkotów irlandczyków i alngoli
Justyna - szkoda że jesteście chorzy i bedziemy musieli czekac jeszcze dłużej ale nic to ważne że nikosiowi lepiej i powodzenia i dentysty :)

reklama
chce chce:tak:, masakra 12 lutego do dentysty 2 zeby do leczenia:szok: i 1 do rwania:happy2: , jak nie dam rady leczyc to mi wyrwa, a najgorsze to ze nie moglismy znalesc miejsca parkingowego a juz musielismy do dentysty no i postawilismu w miejscu dla mieszkancow tylko( permint only) i dupa mandat:wściekła/y:

No właśnie Cocollino - ja też nie wiem, co to za nazwa i jak tam dojeżdżasz, bo ja nawet nie wiem, gdzie to jest dokładnie ? Hmmm .... I ile drogi Ci zajmuje dotarcie do pracy ? Pozdrawiam :zawstydzona/y:

czesc dziewczyny cicho tu cos:tak: moj maly juz chyba zasnal na dobre :szok: wymeczyl sie dzis u GP a potem u dentysty, dzieci tam biegaly piszczaly a on spal i jak zaczely tak strasznie piszczec obudzil sie z placzem nie wiedzial co sie dzieje:shocked2: no a ja wrocilam od dentysty i zaczal mnie zab pobolewac jak na zlosc a wiyta dopiero 12 lutego:dry: a tak wogole to bylam w szoku:szok: jak nas zadziabiscie obsluzyli ja mam innego dentyste, maz innego i ja poszlam pierwsza on z malym, wtym samym czsie zawolali jego, pomocnica bawila malego nim przyszlam :-D a mna to zajmowala sie dentystka jak jajkiem, mowilam ze panicznie boje sie detysty a ona tak podeszla ze spoko bylo i wogole takie gabinety urzadzone ze myslalam ze na jekies prywatne badania trafilam,:tak: zdjecia zebow porobili:happy2: i a dobra juz nie bede tak wychwalac , a co u was:cool2:

Hej :)
C.S.A to customer service assistant(prace można dostać w BK O'Briens Lounge Bar albo Food Village a praca zależy od umiejętności zaczynającego )
Jak poszłam na macierzyńskie to sie przeprowadziliśmy więc nie wiem ile się jedzie z Wortley ale z Bus station jest autobus 757 i jedzie bezpośrednio na lotnisko mi sie wydaje ze 30 do 45 min w zależności od korków
A lotnisko tutaj Leeds Bradford jak wpiszecie w google to znajdziecie. Było małe ale zaczeli rozbudowe i ma być kilka odprwam więcej więc więcej ludzi a w konsekwencji potrzeba będzie więcej ludzi. Jeśli ktoś tutaj jest 5 lat mozna starać się o posade ochroniarza pytałam ale ja nie jestem tutaj 5 lat.
U nas dzionek spokojny chociarz jeszcze nie skończony czekam na mame ma przyjechać o 11 może 12 .

reklama
sama nie moglam uwierzyc ale tak przez nhs, zadzwonilam do nhs i tam mnie skierowali po 4 tyg. to jest kolo park lane collage w centrum, recepcja z wbudowanym akwarium, poczekalnia tak oszklona ze nie wiedzialam gdzie sa dzwi, fotele ze skory wielkie wbudowane akwarium, sama jestem w szoku, i naprawde rewelacyjnie podchodza do pacjentow, godziny tak nam poustalali zebysmy mogli razem z mezem miec wizyty on konczy ja zaczynam zeby malym mial kto sie zajac

Do góry