reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

chętnie bym przebywała tutaj więcej ale moja mała jakaś upierdliwa od jakiegos tygodnia po porostu z małego aniołka robi się mały diabełek :)
I Justyna dzięki :)

reklama
Dzięki poczytac zawsze można ale jakbys miała jakichs lek na marudzenie to kupuje zaraz cena nieważna :)
A I jak tam Nikoś bo nie możemy sie doczekać kiedy na kawe przyjdziecie ewentualnie odwrotnie :)

Cześc Dziewczyny - POBUDKA ! :szok: Gdzie Wy wszystkie jesteście ? Czyżby w piątek była przerwa w forum, o której byc może nie wiem ?? :-):cool: Co u was ? Ja póki co siedzę w domciu, mała właśnie wstała i się bawi na kocyku, słuchamy muzyczki i jest fajnie :happy2: Potem wychodzę do sklepu , bo muszę kupic składniki do torcika na niedzielę dla mojej córeczki :confused::-p No i może do Councilu się przejdę załatwic ważną sprawę :tak: ...... Aplikacje do pracy teraz wypełniam i jutro idę je pozanosic w różne miejsca ... ach, może mi się uda zdobyc dla siebie jakąś pracę w czasie nadchodzącego kryzysu gospodarczego - grunt, to byc dobrej myśli i się nie poddawac ... POZDRAWIAM !!:-D:sorry2:

reklama
Uuuu.... a ja myślałam, że wy już do zdrowia wracacie .... :dry: - dentystaaa....sadystaaa - też się go boję niestety i też mnie to czeka ale ja wolę iśc chyba w Polsce jednak do naszego lekarza, bo tu mam jakieś opory, a poza tym nie mam pojęcia, gdzie należy się zarejestrowac tu do dentysty, bo jakiś czas temu położna mi wysłała wykaz klinik, to mam tak daleko, że nie wiem nawet, gdzie to jest :szok: Zdrówka życzę Justyna i powodzenia u ,,,, sadysty :cool: Pozdrawiam

Do góry