reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

motylek :-) - ja wiem gdzie do pracy wszystkich przyjmuja (szczególnie od czerwca)jak chcesz moze nie jest blisko ale praca to praca. ja pracuje tam od 3 lat min stawka ale godz ile chcesz i nawet pojda na ręke z ustaleniem godz. A pracuje na lotnisku Leeds jako C.S.A nie jest to moze wymarzona praca ale moj angielski jest na poziomie b. dobrym po tylu latach gadania do szkotów irlandczyków i alngoli
Justyna - szkoda że jesteście chorzy i bedziemy musieli czekac jeszcze dłużej ale nic to ważne że nikosiowi lepiej i powodzenia i dentysty :)

reklama
chce chce:tak:, masakra 12 lutego do dentysty 2 zeby do leczenia:szok: i 1 do rwania:happy2: , jak nie dam rady leczyc to mi wyrwa, a najgorsze to ze nie moglismy znalesc miejsca parkingowego a juz musielismy do dentysty no i postawilismu w miejscu dla mieszkancow tylko( permint only) i dupa mandat:wściekła/y:

No właśnie Cocollino - ja też nie wiem, co to za nazwa i jak tam dojeżdżasz, bo ja nawet nie wiem, gdzie to jest dokładnie ? Hmmm .... I ile drogi Ci zajmuje dotarcie do pracy ? Pozdrawiam :zawstydzona/y:

czesc dziewczyny cicho tu cos:tak: moj maly juz chyba zasnal na dobre :szok: wymeczyl sie dzis u GP a potem u dentysty, dzieci tam biegaly piszczaly a on spal i jak zaczely tak strasznie piszczec obudzil sie z placzem nie wiedzial co sie dzieje:shocked2: no a ja wrocilam od dentysty i zaczal mnie zab pobolewac jak na zlosc a wiyta dopiero 12 lutego:dry: a tak wogole to bylam w szoku:szok: jak nas zadziabiscie obsluzyli ja mam innego dentyste, maz innego i ja poszlam pierwsza on z malym, wtym samym czsie zawolali jego, pomocnica bawila malego nim przyszlam :-D a mna to zajmowala sie dentystka jak jajkiem, mowilam ze panicznie boje sie detysty a ona tak podeszla ze spoko bylo i wogole takie gabinety urzadzone ze myslalam ze na jekies prywatne badania trafilam,:tak: zdjecia zebow porobili:happy2: i a dobra juz nie bede tak wychwalac , a co u was:cool2:

Hej :)
C.S.A to customer service assistant(prace można dostać w BK O'Briens Lounge Bar albo Food Village a praca zależy od umiejętności zaczynającego )
Jak poszłam na macierzyńskie to sie przeprowadziliśmy więc nie wiem ile się jedzie z Wortley ale z Bus station jest autobus 757 i jedzie bezpośrednio na lotnisko mi sie wydaje ze 30 do 45 min w zależności od korków
A lotnisko tutaj Leeds Bradford jak wpiszecie w google to znajdziecie. Było małe ale zaczeli rozbudowe i ma być kilka odprwam więcej więc więcej ludzi a w konsekwencji potrzeba będzie więcej ludzi. Jeśli ktoś tutaj jest 5 lat mozna starać się o posade ochroniarza pytałam ale ja nie jestem tutaj 5 lat.
U nas dzionek spokojny chociarz jeszcze nie skończony czekam na mame ma przyjechać o 11 może 12 .

reklama
sama nie moglam uwierzyc ale tak przez nhs, zadzwonilam do nhs i tam mnie skierowali po 4 tyg. to jest kolo park lane collage w centrum, recepcja z wbudowanym akwarium, poczekalnia tak oszklona ze nie wiedzialam gdzie sa dzwi, fotele ze skory wielkie wbudowane akwarium, sama jestem w szoku, i naprawde rewelacyjnie podchodza do pacjentow, godziny tak nam poustalali zebysmy mogli razem z mezem miec wizyty on konczy ja zaczynam zeby malym mial kto sie zajac

Do góry