reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

no to juz bym chciała zobaczyć jak Justynka gosci u siebie dwa diablątka z noskiem wszędzie- Helenkę i Alutkę. Ha! Będzie wesoło.
My cycałysmy zaledwie 3 miesiące Anuszy. Tak mnie ta "hojna" natura obdarzyła, że mimo walk o każdą kroplę, mleko wysychało, dziecko chudło więc wprowadziłam butelkę. Jak wprowadziłam butelkę, moje wreszcie najedzone dziecie nie chciało już nawet patrzeć na moje cycki. Trudno. Bardzo liczę na to że tym razem mnie los tak nie wykiwa.:tak:
Justynka, no nie wiem czemu sie nie dodzwaniasz:szok:. Ja tu sobie cały czas na dole urzęduje. Ale na spotkanko sie chętnie piszę. Tylko niech ta paczka przyjdzie i mogę lecieć. Dzis dotarło to białe futerko dla Helki. Fajne- eleganckie ale skromne. Tak jak lubie. To w sumie taka kurteczka do pasa. No ładne, bez pompy, bo tego bym nie zniesła :))
Co do zdjecia Heleny- oczywiscie, że ona tak ładnie by sama nie zjadła. Dostała pudełko już opróżnione, do wylizywania:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski :)
Dawno mnie tutaj nie było problemy z małą idzie jej pierwszy ząbek i maruda jest od kilku dni :)
Witamy nową mamę :tak::tak::tak:
To sie napisałam nieskończyłam nawet czytać do końca a jest co poczytać
Musze leciec niestety mała maruda wstała i kwęka coś swędzi ją pewnie
Może poźniej skończe czytać :)

Justyna, ja jutro o 13:20 mam ogladanie 4 mieszkan, zrobie to szybko bo sama bede ogladala, pozniej M mi podrzuci Ale i jestem juz wolna. Tak pewnie kolo 14. pasowaloby Wam?

czesc Cocolino!

ale mnie wszystkie milo witaja hehe :) super

Ostatnia edycja:
no sprawdzam i działą. Cos sie nam popierniczyło na drutach, bo rozumiem że numer wykręcasz dobry?;-)
Co do godziny proponowanej przez Anuszy- najprawdopodobniej ja też sie wczesniej przez tę pocztę nie wyrwę.

dziewczyny cos pomyslimy bo moj wstaje codziennie 330 do pracy wraca o 14 wiec zeby mial gdzie sobie odpoczac bo jak bedzie nas tyle to nie da rady, ale mozemy rozdzielic sie na 2 grupy, dziewczyny wpadna z rana (cocolino i sylwcia) a INGRID pasuje i tobie ANYSZA pozniej wiec juz bedzie spokojniej w domu. A nastepnym razem jak bedzie cieplo spotkamy sie wszystkie w parku,
TO JAK PASUJE POMYSL ?

reklama
Do góry