reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

spoko fajnie bedzie tylko nie wiem co mam jeszcze przed diabelkami schowac bo helenka juz opanowana, no i sygnal jest i nic i nawet poczta sie nie zglasza

reklama
nie powinno byc tak zle, w koncu Ala sama tam nie bedzie. Bede miec na nia oko, spoko. U mnie chata tez niezbyt przystosowana, i jeszcze dziecie zyje i dom stoi :-D
tylko Ty pomysl tak jak mowi Ingrid, czy dasz rade zniesc te wizytacje hehe

dam dam nie mam tego na codzien wiec damy rade, arek ma w srode urlop bo jedziemy do konsulatu wiec spoko,
maly dzis rano zjadl 2 lyzeczki takiego desreku, nie spal prawie wcale jakies 30 minut potem 15 i jak zasnal o 13 tak nadal spi, obudzil sie tylko na cyca i dalej spi

anuszy jak bedziesz jechac czy isc od agencji bo od agencji prosta droga pod gore prost caly czas i po ok 1km w lewo ostatni back to back na prawo

reklama
Do góry