reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

to juz problem mam z glowy , arek uparl sie ze za bardzo wieje i u niego leje w tej chwili i powiedzial ze jak uwazam ale jak ostatnio mowil zebym nie szla na spacer a ja sie uparlam to maly chorowal 3 tyg, wiec sobie dzis odpuszcze, potem bedzie gderal a nie mowilem jakby co
INGRID a moze w takim razie wy dacie rade dojsc do nas , choc pod gorke i pod wiatr pewnie no ale jak cos bedzie nam milo jesli sie wybierzecie

reklama
wszystko racja, ale ja też czekam dzis (jak codzień zresztą, dopóki mi nie przyjdzie wszystko co zamówiłam) na pocztę a ten mój nygus-listonosz pojawia sie od ok.11-13. Wygląda na to że jestesmy uziemione.

kurcze no tak zapomnialam o twoich paczkach a jutro tez tak ma byc niby w srode menchester, w czwartek dopiero jak cos, no ale jeszcze zobaczymy jak jutro wstaniemy co dzien przyniesie ,

STEFANKA no ja to juz czekam zeby bylo naprawde cieplo i odrazu ruszam do ciebie , zbiore dziewczyny i bedziemy, fakt a do nas to do parku bo duzp nas sie nie zmiesci w domu u zadnej z nas

ale moj maly ma dzis dzien na przytulanie i pieszczoty chyba taty mu brak,

Hej dziewczyny

Justyna, ja juz zagladnelam z rana, ale nie mialam czasu pisac. Umawiam sie na chatke ogladanie wciaz, w miedzy czasie tworze wypowiedzenie juz 3 dzien bo wciaz cos mi przerywa. Pogoda do bani, ale ja tam jestem przyzwyczajona - jestem z Kolobrzegu a tam urywa glowe caly rok prawie :-)

Ingrid, Ala spi ladnie ale troche to trwalo i sie uczyla tego. Ale teraz sa efekty. Odkad wczesniej sie jasno robi to troszke czasem wczesniej ale lubi spac. Do tego dwie drzemki w dzien.

Uciekam do lekarza po recepte dla mnie i osluchac Alutke, bo cos mi pokasluje troche i jak trzymam ja to w pleckach tak jakby charczy :-(

do pozniej kobitki!

Hello dziewczęta !!

Witam was w wietrzny ale słoneczny poranek :-)
Pogoda faktycznie nie spacerowa ale ja dziś nie miałam na szczęście w planie wychodzenia z domu, bo ..... sprzątam sobie :tak:obiadek mam już gotowy, tylko muszę jeszcze wpaśc w ten wir sprzątania ale śniadanko muszę dokończyc i nabrac energii .... :laugh2:
Moja Julia , tak jak Anuszy śpi codziennie do 08:30 - 9:00, a dzięki temu i ja mogę się trochę wyspac, chociaż zdarza się , że mała wstanie o 2 nad ranem pełna energii i chęci do zabawy ... :-) ale to sporadyczne przypadki :happy:
Fajnie, że nasze wspólne spotkanie na kawce nadal jest aktualne - już sobie wyobrażam, jak będzie wesoło, kiedy tyle kobitek się spotka - nie mówiąc już o dzieciach .... :eek: - niech się tylko zrobi ciepło ..... :sorry::-)
No dobra, to ja lecę dalej jeśc śniadanko i biorę się za sprzątanie, chociaż nie mam tego aż tak duuużo .... :confused2: Pozdrawiam i życzę miłego dzionka .......

reklama
juz jestem spowrotem. Ala jest troche zaczopowana, ale bedzie zyc :biggrin2:

a skad jestescie z Polski?

Motylek, milego sprzatania, ze tez Ci sie chce kobieto. Ty tez z Armley?

Do góry