reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

cos dziewczyny zajete chyba.
Ja musze obiad zrobic, zaplanowalam watrobke ktorej niecierpie, ale chce Ali dodac troche zelaza.

Mecze sie nad tym wypowiedzeniem uf uf uf!

reklama
Dzięki Anuszy za pozdrowienia i powiem Ci, że łazienkę mam już posprzątaną i sypialnię też - została tylko kuchnia i salon ale tam jest najmniej do zorbienia - na szczęście - musiałam sobie jednak przerwę zrobic, bo znowu zaczęło mi się w głowie kręcic - w piątek tak samo miałam, dlatego nie poszłam na play-group :baffled:- nie wiem, co jest ?? albo to przesilenie wiosenne albo brak jakichś witamin :confused:..... mam nadzieję, że przejdzie .... :szok::-(
Mnie też by się przydało zjeśc jakąś wątróbkę ale ogólnie mięso mnie w tym kraju obrzydza i jem niestety głównie kurczaki i piersi .... no i schab ... :confused:
Dobra, lecę dalej sprzątac - może nie padnę ... ech.... POZDRAWIAM !!!
PS. Niestety Anuszy ja nie jestem z Armley :sorry2::sorry2::sorry2:

Hej ho!
A powiedz Anuszy czy Ty to żelazo aplikujesz Alutkowi drogą bardziej czy mniej bezposrednią (mam na mysłi - wsuwa wątróbkę czy cyca)? Ja jeszcze mojej Młodej nie dawałam wątróbki- jakos mi to do głowy nie przyszło a może powinno.
Mam nadzieje że Twoja córa szybko sie odczopuje i wszystko wróci do normy :tak:
Pytałas skąd jestesmy z polski. Ja jestem z Wawy. I mój Męczyzna (nie wypadła mi literka) też.
Ale mi narobiłas smaku na te wątróbkę. Ja mam tak, że raz na 100 lat jem wątróbkę, ale zawsze wtedy chce mi sie jej na maxa. Jakis taki zew natury chyba. Może to wołanie organizmu o żelazo? Kto wie....
Tak.....wątróbka drobiowa zapiekana w jabłkach z orzechami.....
CZY KTOS WIE GDZIE NA ARMLEY MOŻNA KUPIĆ WĄTRÓBKĘ!!!!!

a oto moja Helenka zaraz po opędzlowaniu jogurtu.
Widać, że smakowało, nie?

Załączniki

• 020.jpg
    020.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 33
oj INGRID cos nie moge cie dzis zlapac mamy sprawe ,, spotkanko,, do obgadania w wiekszej grupie o moze jak bedzie cieplo to i tobie Anuszy jutro pasuje bo bylo by nas wiecej wiec jak cos spacer po parku, a jesli nie to zapraszam Anuszy do siebie w czwartek lub piatek jak tam wolisz.
kurcze chcialabym was wszystkie zaprosic ale niestety nie mam az tyle miejsca, dziwczynay wiedza jak ciasno mam.
INGRID odezwij sie jak bedziesz

co do watrobki to chyba u rzeznika jest kolo przychodni, a z polski sama nie wiem skad jestem, urodzilam sie pod szczecinem tam mieszkalam prtzez 17 lat a pozniej troche pod lublinem troche warszawa, do anglii przyjechalam z warszawy a czuje sie z pochodzenia szczecinianka, takie to moje zycie w ciaglych przeprowadzkach

Jezuu watrobka ochydna tak jak 6 lat temu. Wtedy ostani raz jadlam, a ze tak powiem fanatykiem nie jestem. No dla mnie jest okropna i juz.

ja kupilam normalnie w Asdzie.

Ale za to Ala! :szok: wcinala i sie poplakala jak sie skonczyla musialam ja ulaskawic czyms na szybko bo wkurzyla sie ostro!

Ingrid, my nie cycujemy od 6 mca. Fajniuchna Helenka, a ona sama ten jogurcik tak wcina?

Justyna, dam Ci znac czy jutro bym przyjechala. Prawdopodobnie tak. Cos slonko wyglada to moze spacer a jak nie to kawka, tylko uprzedzam ze Ala to male diablatko we wszystkie katy musi pozagladac :-D

reklama
wiecie co to zgadamy sie wieczorkiem bo bedzie cocolino, sylwcia1982, ja , anusza i ingrid doktorej nie moge sie wlasnie dodzwonic w tej sprawie, jakos sie pomiescimy, najwyzej za tymi chodzacymi bedziemy biegac bo u mnie jeszcze mieszkanko nie przystosowane do chodzacych dz\ieci i wszystko na wieszchu

INGRID odezwij sie bo duze spotkanko sie szykuje , kurcze tylko ty masz ta paczke , cos pomyslimy. spotkanko tak ok 11,

Do góry