reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Ala wlasnie tez poszla na druga drzemke. Ja zjem obiad w koncu i biore sie za pisanie na czysto wypowiedzenia i drukowanie. Jutro musze skoczyc na poczte i wyslac.

Ala juz wstala, sie naspala najwiecej, cos marudna taka jest troche, chyba przez ten nos.. ach..najwazniejsze ze zrobilam co mialam zrobic, i jeszcze w miedzy czasie zadzwonila do mnie babka z Learn Direct. Juz dawno sie z nimi kontaktowalam, zdazylam zapomniec, a tu prosze oddzwonila i ide na szkolenie i jeszcze mi za to zaplaca! super! jakby ktoras tez chciala, to dam namiary

hello laseczki!!:-D
ale dzis pogoda.. my wybralysmy sie na Leeds Market bo mojemu mezowi zachcialo sie gulaszu na obiad wiec polazlam po skladniki i prawie nas zdumuchnelo a w pewnym momencie zaczal padac grad :szok: bieglam do domu jak wariatka a Olivka miala ubaw jeszcze tak szybko wozkiem nie jechala :-D:-D
Anuszy witam na wateczku!!:tak: widze ze juz zapoznalas sie z dziewczynami na dobre i bedziesz mieszkac na Armley :-) ja mieszkam w centrum wiec wszedzie mam blisko :-D
Justyna dobre rozwiazanie spotkamy sie na raty a jak bedzie cieplo to wszystkie w parku :tak::tak::tak: ja jutro bede po 11 bo moja Olivka spi do 10 :rofl2:
Motylek,Stefanka jak byscie wybieraly sie na playgroup w tym tyg to ja chetnie zabiore sie z wami :-) jesli mozna oczywiscie :zawstydzona/y:

Wiecie ten gulasz tak pachnie a ja nie moge takich rzeczy jesc :oo::oo: ehhh....
Olivka wlasnie i sie obudzial spala cale 30 min :crazy: lobuz jeden nie spi mi wogole w dzien :baffled:

Justyna, powiedzial mi lekarz ze jest przesilenie i mala ma prawo miec katar. Mam jej dawac duzo pic. A ja i tak swoje wiem, wkarapiam jej wode morska do noska, odciagam milion razy dziennie i dalam wit C. A poszlam tylko po to zeby ja osluchala, bo jakos mi tak charczala dziwnie.Osluchowo czysta, a ten dzwiek to tak ze przelyk dziala jak taka tuba i niesie dzwiek z gardla ktore jest zaczerwienione i troche zaczopowane od gili ktore spywaja z nosa. A ze ona tego nie wykrztusza to tak jest wlasnie.

Sylwcia, witam witam. Jakos sie udalo znalezc wspolny jezyk, dziewczyny sa strasznie mile i nawet mnie kocenie ominelo :cool2:

Spia juz maluszki? Ala juz, cos nie za dlugo spala drugi raz to polozylam ja pol godziny wczesniej. Jutro musze skoczyc do zlobka, i powiedziec ze mala jednak nie bedzie chodzila, bo nie usmiecha mi sie jezdzenie przez cale miasto i to przed 8! i tak poki co nie pracuje, to dam jakos mam nadzieje rade

ANUSZY to dobrze ze tylko przesilenie, moj ostatnio jak chorowal to 3 tyg byl na antybiotyku masakra niby nic a dli antybiotyk bo lekkie szmery na plucku,
ty to sie nie boj ze nie trafisz bede dzwonila jakby co

SYLWCIA to super ze i tobie pasuje to mam jutro odwiedziny fajnie nie zanudze sie
INGRID mam nadzieje ze telefon dzila juz

moj maly jakis niespokojny zbudzil sie pogrymasil poprzytulal i zasnal

KAMALODZ dzieki za zdjecia do paszportu sa super.

reklama
Do góry