reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

No to też pięknie! Ja za taką imprezą dla dorosłych już trochę tęsknię. Nie dałam sobie za długo poszaleć po noszeniu a potem karmieniu Helenki (tylko 3 miesiące, ale za to sezon grillowy cały!!!) bo już sobie zafundowałam następnego mlekojada, który choć nawet idzie czasem spać, to cóż- ma legowisko w moim brzuchu:-)

reklama
Już Cie dłużej nie zatrzymuje Anuszy. Idź już sobie dziewczyno, bo jutro będziesz niewyspana :tak:
Bardzo sie cieszę, że do nas dobiłas- będzie fajnie!
Ja to taki nocny marek trochę jestem, ale też powoli odpływam.
Buziam więc nastrojowo i czule i -
pa pa

no ide ide, ale ja tez siedze dosc dlugo, bo czekam na M,( a Ala wstaje kolo 9 wiec nie mam tak zle). On konczy prace ok 22-23 wiec chce chocby pare slow z nim zamienic. Jutro wiecej popiszemy mam nadzieje w wiekszym gronie, no chyba ze bede cos dzialac z przeprowadzka.

Dobranoc, schodze z kompa jakas herbatke spije i akurat powinien byc.

do jutra!

witaj Anuszy z Ala!
fajnie ze sie pojawilas. ja tez tu jestem od niedawna ale taka ilosc postow to chyba pierwszy raz mialam do przebrniecia jak dzisiaj. na poczatku tez mialam problemy z ogarnieciem forum
mialam dzis naprawde ciezki dzien wiec sobie zafundowalam goraca i dluga kapiel, od razu sie lepiej czuje.
ale sie straszna pogoda zrobila brr.
pozdrawiam

p.ps tyle czasu mi zajelo czytanie waszych postow ze zapomnialam co chcialam napisac
papa niestety taki juz wiek hihi

czesc dziewczynay INGRID czyzbs rowniz byla aktywna, kurcze juz mam zly humor bo chyba w taka pogode to my sie do was nie wybierzemy , wieje jak cholipka

a moze jednak bedzie ladnie, moze uda mi sie wyczuc chwile i szybkim spacerem dotre INGRID do wasnajwyzej pokokosimy sie w domu jak pogoda nie pozwoli na spacer po parku.

ANUSZY juz wstalas my tak ok 9 idziemy na pierwsza drzemke
A U MNIE PRZEZ OKNO WIDASC TECZE

INGRID i co robimy kurcze sam nie wiem jak to wyglada niby slonecznie ale silny wiat, myslisz ze doczlapie do ciebie i malego nie poprzewiewa?
wez no napisz mlodej niedoswiadczonej mamie czy ma ciagnac nikusia na taka pogode? bo ja juz zglupialam

młoda niedoswiadczona mamo- myslę, że jak narazie pogoda jest bardzo ok. Ale jak sama słusznie zauważyłas sytuacja sie zmienia co chwilę. Uroki angielskiej pogody.
Zobaczymy co sie porobi jak już odbierzesz tę paczkę od pocztowca i będziesz miała sie wybierać. Wtedy opracujemy plan przemytu Nicolasa w podmuchach wiatru. Chyba że już możesz?

reklama
no nie jeszcze paczki nie ma jeszcze, arek mowi zebym nie szla bo nam glowe urwie, a musze tez szybkie zakupy zrobic, zobaczymy do 11 jak cos to chyba rusze ubiore go cieplej a zpowrotem zabierze mnie arek. dam znac

Do góry