reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

ze twojej agencji do mnie to jakies 5 no moze 10 minut spacerkiem, ok to czekam , napewno wpadnie mam nadzieje INGRID i COCOLINO no wlasciwie wiecej sie nie pomiesci ale jesli bedzie cieplo to mozna cos innego pomyslec jesli ktos jeszcze bedzie chcial sie dolaczyc

reklama
INGRID a ty to pewnie do polandu dzwonisz lub e buy, albo w ostatecznosci kuchnia,ciekawe czy zgadlam
lece dziewczynki moj od jutra koniec urlopu i znowu 330 rano wstaje, ale jak INGRID slyszala nie mogl sie juz doczekac(pracoholik)
milej nocki nie szalejcie, i nie meczcie panow za bardzo, albo zreszta co tam wkoncu dzis nasze swieto to trzeba korzystac
matko ale ja mam dzis kosmate mysli
naraka do jutra

No wiadomo,że ja na to zaproszenie reaguje z chęcią Justynka. A jak będziecie miały ochotę na spacerowanie po parku to zapraszam do mnie. Daj nam tylko znać kiedy masz ochotę pozwiedzać swoje przyszłe kąty i już sie wszystkie zbieramy:tak:
Co do facetów i ich odpieprzania przed 30-tką.
Kubę to jakos obeszło- on sie z tej okazji raczej puszył, że już taki niby dorosły. Ha ha ha ha! Dla niego takim wiekiem magicznym (co zawsze powtarzał) jest 40-tka. Hasła "bedę sobie szumiał do 40", "do 40 zrobie to czy sio", "maxymalnie w wieku 40 lat będę tam czy siam", nieraz padały na głos, zazwyczaj wprawdzie lekko naruszony przez piracki rum. No, ale urodziła sie Helenka i zweryfikowała tatusiowi niejeden pogląd i tak jakby nagle znormalniał;-)

Justynka przecież mówiłam że ja mojemu tych kwiatków (a raczej ich braku) nie daruje i będzie musiał w polu odpracować ;-)
A co do kuchni i ebaya- to zgadłas:zawstydzona/y:

Ha! Wygrałam biały sweterek z GAP'a za marne 5 funciaków (z kosztami przesyłki). Teraz mam już kompletną kreację na chrzest dla Helki. Niech mi to tylko szybko poprzychodzi.
A własnie, pytałas Anuszy o przygotowania do urodzin.
Na urodziny Heleny jedziemy do Polandu. Tak sie ładnie złożyło, że dokładnie w tym dniu zrobimy z niej "licencjonowaną owieczkę bożą" podając ją do chrztu.
Także impra sie szykuje na wysokich obrotach! Babcie (obie absolutnie cudowne i bardzo udane) już siedzą i obradują co dobrego upichcić i jak wcisnąć tych wszystkich gosci w 4 sciany. A my, jak to my, przyjedziemy sobie niemalże na gotowe (2 dni przed akcją). To sie nazywa umieć sie ustawić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
gratuluje!
ja jestem troszke chyba uzalezniona od ebay'a. Kupuje i sprzedaje.

To macie ze tak powiem klopot z glowy z urodzinami, u nas w domu bedzie tort i te cale wrozby, a grill u znajomych w Yorku, gdzie pozniej impreza dla doroslych, kiedy mlodziez pojdzie spac.

Do góry