witajcie kobiety w DNIU KOBIET - wszystkiego , co najlepsze dla WAS .....
Ja też, tak jak Promyk zaplanowałam sobie, że dziś jak wstanę, to nie będę robic Nic - tylko będę odpoczywac - jednym słowem - leniuchowac .... ale po raz kolejny się przekonałam, że nie leży to w mojej naturze i .... mam już łazienkę posprzątaną, pranie wstawione,włoski umyte, dziecko przewinięte i nakarmione
jestem już po śniadanku i zaraz będę przygotowywac coś na obiadek..... hihihi - ostatnio Stefanka powiedziała, że jestem pedantką ale chyba nie jest aż tak źleeee , co ?
Wczorajsza pogoda wieczorową porą mnie bardzo zaskoczyła ale już dziś wszystko wróciło do normy .... i bardzo dobrze, bo ja uwielbiam wiosnę
........... Acha, z okazji Dnia Kobiet dostałam coś słodkiego - Ferrero Rocher mianowicie - wieeelkie pudełko ale zaraz chyba pochłonę całe pudełko .... uwielbiam !!! od dawna to za mną chodziło.....
a tak poza tym, to my siedzimy dziś w domciu i obserwujemy, jak Julia kombinuje, bo zabrała się zamiast za chodzenie, to za RACZKOWANIE i wspinanie się na sofę itp.
- ważne, że robi postępy - bardzo się z tego cieszę jako jej mamusia :-)
Justyna - dziękuję za zaproszenie na kawkę ale nie w tym celu zapytałam o ekspress - po prostu byłam ciekawa, czy fascynacja trwa nadal .... ?;-)
Kamalodz - fajnie, że masz już wszystko na tip-top - gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-)
Cocollino - jak fura - wszystko chodzi sprawnie ? nic nie szwankuje ?
Miranda - a Ty pewnie znowu w pracy ? w niedziele też wolnego nie masz ?:-(
Starstar i Sylwcia - jak już wiecie , my nie byłyśmy na playgrupach ale się dowiemy, czy nas przypadkiem nie przenieśli w inne miejsce - w razie czego damy wam napewno znac ....
Ingrid - wiem, że narobiłam Ci smaku tymi oponkami i chętnie bym się z Tobą podzieliła ale .... już prawie nic nie zostało
;-)
Stefanka - jak spędzasz weekend i co ciekawego dostałaś od męża dziś ?
Pozdrawiam mamusie i kobietki
Miłego dnia - gdziekolwiek będziecie