reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Justyna dzięki za dzisiejszy dłuuuuugi dzień w Waszym uroczym towarzystwie:tak::-)
Mam nadzieję że sie nami nie zmęczyliscie i że nadal chcecie nas widywać w soboty na seanse telewizyjno-kawkowo-pączkowe. Nam sie bardzo podobało. Helenka pełna wrażeń zjadła w domku spory obiadek, potem zmiesciła jeszcze kolacje i kompletnie zmęczona poszła grzecznie spać i (o dziwo) jeszcze sie ani razu sie nie przebudziła:-)
A myslałam, ze po tych ponad dwóch godzinach tak mocnego snu u Was to jej do łóżka nie zagonie. Ale widocznie dzień u cioci Justynki i wujka Arka był tak pełen emocji, że padła.
Justyna własnie wrócił Kuba z pracy z wiadomoscią że mu zmienili rotę i ma jutro też na 12. Cholera, no!!! Nici z naszego wypadu na sklepy. Pojadę z Wami następnym razem. Tak to można cokolwiek zaplanować w tej jego głupiej robocie:wściekła/y: Sorki za zamieszanie.
No to buziaczki dla Wszystkich i papa

witam!!1
znowu pogoda sie popsula, ale coz dopiero marzec wiec jeszcze moze snieg padac hihi
hmm motylku, ale mi ochoty na cos pysznego narobilas, ale jest juz troche pozno wiec sobie odpuszcze wizyte w kuchni.
jesli chodzi o zakupy na crown point w soboty albo niedziele to naprawde odradzam- zeby tam wjechac z glownej ulicy trzeba chwile stac, potem znalezc miejsce parkingowe, no i na dodatek w sklepch tlumy. jesli juz musze robic tam zakupy na weekendzie to tylko po poludniu. wtedy jest szansa ze cos wypatrze.
ingrid- ja tez myslalam ze nastepny krok po chodzeniu to bieganie . teraz jest kolejny krok- wspinaczka. wczoraj sama weszla na sofe i na stolik do kawy. stafanka - a moze ty mi podpowiesz co jest nastepne?:-D
pozdrawiam

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI W DNIU NASZEGO SWIETA

spoko INGRID nie ma problemu jak cos bedzie w promocji zadzwonie, ale chyba wprosimy sie na kawke po tych zakupach, co ty na to a ja dam znac jak cos czy napewno

STARSTAR dzieki ja jezdze tylko w weekendy bo inaczej nie mam kiedy, jedziemy kiedy otwieraja wiec do 12 nie jest az tak zle a po 12 to juz nas nie ma zreszta ja nienawidze zakupow dla siebie, kupuje zawsze wszystko w 5 minut jesli jestem dluzej niz godzine na zakupach boli mnie glowa i nerwy sie wlaczaja

ale mi maly pospal przebudzil sie o 5 ale do 7 spal dalej

Dzięki Justyna, dla ciebie tez życzenia najleszego w dniu kobiet. Dostałaś już tulipany? My zaraz do kościoła i na zakupy do Bradford, mam nadzieje że mój jakies wypatrzy...

Witam kobietki w naszym swiątecznym dniu!!!
Ja to chyba zadnych tulipanów dzis nie dostanę- Kuba idzie na calutki dzień i kawał wieczora do pracy, więc marne szanse ze mi cos przyniesie.....Będzie musiał sie zrehabilitować później;-)
starstar- własnie dlatego Helenka tak długo nie chodziła po opanowaniu kilku kroczków, bo od jakis 2 miesięcy trenowała wspinaczkę. Fotele, sofy a nawet krzesło z poprzeczną belką pod siedzeniem (jako pierwszy stopień) ma już od dawna opanowane.Na stolik do kawy dosłownie wskakuje, rozsiada sie wygodnie i macha sobie zwisającymi nóżkami. Musielismy wyniesc z naszej sypialni regał półkowy bo mu nie mogła odpuscić. Tak była zajęta tymi wyczynami, że zapomniała o chodzeniu. To sie ponoć zdarza dosc czesto u dzieci bardzo sprawnych fizycznie. A ona to po prostu mała akrobatka.
Justynka oczywiscie że zapraszam na kawkę, ale uprzedzam lojalnie- wyjadłam wszystko co słodkie i nie mam mleka w proszku. Całą resztą służę uprzejmie :tak::-):happy:
Ide karmic Helenę
pa

witajcie kobiety w DNIU KOBIET - wszystkiego , co najlepsze dla WAS ..... :-D
Ja też, tak jak Promyk zaplanowałam sobie, że dziś jak wstanę, to nie będę robic Nic - tylko będę odpoczywac - jednym słowem - leniuchowac .... ale po raz kolejny się przekonałam, że nie leży to w mojej naturze i .... mam już łazienkę posprzątaną, pranie wstawione,włoski umyte, dziecko przewinięte i nakarmione :-p jestem już po śniadanku i zaraz będę przygotowywac coś na obiadek..... hihihi - ostatnio Stefanka powiedziała, że jestem pedantką ale chyba nie jest aż tak źleeee , co ? :confused: Wczorajsza pogoda wieczorową porą mnie bardzo zaskoczyła ale już dziś wszystko wróciło do normy .... i bardzo dobrze, bo ja uwielbiam wiosnę :blink:........... Acha, z okazji Dnia Kobiet dostałam coś słodkiego - Ferrero Rocher mianowicie - wieeelkie pudełko ale zaraz chyba pochłonę całe pudełko .... uwielbiam !!! od dawna to za mną chodziło.....:tak::-D
a tak poza tym, to my siedzimy dziś w domciu i obserwujemy, jak Julia kombinuje, bo zabrała się zamiast za chodzenie, to za RACZKOWANIE i wspinanie się na sofę itp. :tak:- ważne, że robi postępy - bardzo się z tego cieszę jako jej mamusia :-)
Justyna - dziękuję za zaproszenie na kawkę ale nie w tym celu zapytałam o ekspress - po prostu byłam ciekawa, czy fascynacja trwa nadal .... ?;-)
Kamalodz - fajnie, że masz już wszystko na tip-top - gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-)
Cocollino - jak fura - wszystko chodzi sprawnie ? nic nie szwankuje ?:baffled:
Miranda - a Ty pewnie znowu w pracy ? w niedziele też wolnego nie masz ?:-(
Starstar i Sylwcia - jak już wiecie , my nie byłyśmy na playgrupach ale się dowiemy, czy nas przypadkiem nie przenieśli w inne miejsce - w razie czego damy wam napewno znac ....:tak::blink:
Ingrid - wiem, że narobiłam Ci smaku tymi oponkami i chętnie bym się z Tobą podzieliła ale .... już prawie nic nie zostało :confused:;-)
Stefanka - jak spędzasz weekend i co ciekawego dostałaś od męża dziś ? :happy:

Pozdrawiam mamusie i kobietki :-D Miłego dnia - gdziekolwiek będziecie :rofl2:

Motylek to Ty pracowitą kobietą jesteś:-) Ja już po obiadku zrobiłam kluseczki z sosikiem i czerwona kapustka hehe. Wiki teraz robi sobie mała drzemke to mam chwile spokoju na zmywanie garów ale może ktoś z domowników mnie dzisaj wyręczy hehe

reklama
Nie, motylku, nie narobiłas mi smaku. Raczej odwrotnie- jakos źle na mnie działa samo słowo "oponka".
Boze broń!- nigdy nie miałam i nie zamierzam- może nawet rzucę w kąt te słodycze!:baffled:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry