reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

a wiesz przyslali mi z ajkiejs firmy list z informacja ze mam do odebrania w sklepach podali jakich paczke taka jak dostaje sie tu po porodzie, jakies gazetki do poczytania, deserki kaszki do przetestowania, i masa bionow znizkowych

a skad to mam wiesz jak urodzilam to wypelnialam co sie dalo i tak co jakis czas cos mi przysylaja

reklama
o chyba tak ta firma

masz coreczke prawie roczna INGRID tez
to juz nie jestem najmlodsza na forum, tak zartuje sobie , fajnie ze do nas dolaczylas

a gdzie bedziesz mieszkala i od kiedy na armley

ogladalam kilka mieszkan m.in. na Brooklyn cos tam, i jeszcze ogladam w pon i we wtorek. Jesli nic z tych nowych mi nie podpasuje to skladam podanie o ta na Brooklyn, i mysle ze zajmie to ok miesiaca i bede!

no juz porzadnie wyglada moj profil.

Juz sie w pelni witam!

Ostatnia edycja:
a tak wogole COCOLINO SYLWCIA1982 gdzie wy dawno was nie slychac:no:

STEFANKA a ty co balujesz przy naszym swiecie;-)
Starstar jak OLA wszystko u was ok, tez cos nie piszesz:no:
Motylek dzieki za wiadomosc ze sa nowe mamy na leeds pl dzieki temu dolaczyla do nas Anuszy:-)
Kama dzieki za zdjecia, mam nadzieje ze znajdziecie sie jutro z Arkiem:szok::nerd:
Miranda a ty jak tam?:-)

mam nadzieje ze jutro bedz\ie ladnie bo wybieram sie na chalupki i spacerek do INGRID nie chce mi sie w domu siedziec pomecze ja troszke swa paplanina a co:tak::-D

o prosze ANUSZY masz coreczke starsza tylko o 5 dni od Helenki- INGRID
a pamietasz moze dokladnie brooklyn street czy inaczej, bo wiem ze jeden dom na tej ulicy nie nadaje sie do mieszkania, ladnie wyglada a potem jest masakra

witaj Anuszy!!!
No rewelacja, że do nas dołączysz na Armley. Helenka ma tu wprawdzie dobre towarzystwo (tu usmiechy do Emilki i Nico) ale ktos bliższy wiekiem bardzo by sie przydał.

nie ten tamten byl na brooklyn street i byl z ogrodkiem z przodu mieszkala tam moja kolezanka i po pol roku uciekala,
okolica chyba nie jest zla bedziesz miala bliziutko na pley grup piechotka 3 minutki

reklama
Co do Agencji nieruchomosci- my też jestesmy w Brooklands'ie. Bardzo porządna agencja- nie powinnas mieć z nimi żadnych problemów.

Do góry