reklama
justyna28011983
Fanka BB :)
INGRID no ja wlasnie chcialam ci wczoraj zaproponowac zakupy w crow point takie szybkie bo jade odebrac paczke z promocjami w asdzie living i musze kupic sobie drzinsy i pare innych rzeczy chcemy jechac po pierwszej drzemce malego czyli ok 10 i tak na godzinke bo wiesz moj maly nie lubi takich zakupuw zreszta duzy tez nie.
a serial zaczyna sie o 1030 wiec malo bysmy stracialy, a jesli nie macie ochoty na sklep to spoko my zawsze mozemy jechac jutro nam bez roznicy.
no wlasnie wczoraj moj arek przyszedl i mowi tak a czemu ja tak dawno nie widzialem INGRID i HELENKI (wiesz mowilam ze on kocha dzieci) a pozniej mowi jak cos ja pojade teraz po nie to sobie posiedza ( byla to ok 1830) wiec kochana jak masz tylko ochote dzwon a arek was przywiezie
a serial zaczyna sie o 1030 wiec malo bysmy stracialy, a jesli nie macie ochoty na sklep to spoko my zawsze mozemy jechac jutro nam bez roznicy.
no wlasnie wczoraj moj arek przyszedl i mowi tak a czemu ja tak dawno nie widzialem INGRID i HELENKI (wiesz mowilam ze on kocha dzieci) a pozniej mowi jak cos ja pojade teraz po nie to sobie posiedza ( byla to ok 1830) wiec kochana jak masz tylko ochote dzwon a arek was przywiezie
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
ha ha ha !!! Zawsze mówiłam że ten Twój Arek to dobre chłopisko!
Justynka bardzo chętnie bym sie z Wami wybrała na zakupy ale myslę że byłoby lepiej bez Helenki.
Kuba dzisiaj idzie do pracy na 12 więc mało czasun ale jutro ma na 14. Więc może jutro sobie skoczymy na sklepy a dzisiaj poserialujemy, co?
A Arkowi bardzo mocno dziekujemy za propozycje podwózki. Pewnie nie raz chętnie skorzystamy. Ale dzisiaj skoro nie pada a ja sie jeszcze jakos pod tą Twoją górę toczę to dla zdrowia i urody mojej i dwójki moich dzieci, przespaceruję sie do Was.
Będziemy jak sie wyrobimy, między 10.30 a 11, ok?
starstar- wielki dzięki za gratulacje dla Helenki. Mysmy na ten jej sukces bardzo długo czekali, bo ten mały dreptus stawiał pierwsze kroki mając 9,5 miesiąca. I tak do tej pory po 2-4 kroczki i basta. Widać uznała, że mimo że wie jak to sie robi to jeszcze do tego psychicznie nie dojrzała:-) No ale teraz to już co innego - za 3 tyg. roczek kończy, chrzest będzie (buty do chrztu kupione takie do chodzenia), trzeba w rodzinie zrobić wrażenie
Lece karmić dziecie.
pa
Justynka bardzo chętnie bym sie z Wami wybrała na zakupy ale myslę że byłoby lepiej bez Helenki.
Kuba dzisiaj idzie do pracy na 12 więc mało czasun ale jutro ma na 14. Więc może jutro sobie skoczymy na sklepy a dzisiaj poserialujemy, co?
A Arkowi bardzo mocno dziekujemy za propozycje podwózki. Pewnie nie raz chętnie skorzystamy. Ale dzisiaj skoro nie pada a ja sie jeszcze jakos pod tą Twoją górę toczę to dla zdrowia i urody mojej i dwójki moich dzieci, przespaceruję sie do Was.
Będziemy jak sie wyrobimy, między 10.30 a 11, ok?
starstar- wielki dzięki za gratulacje dla Helenki. Mysmy na ten jej sukces bardzo długo czekali, bo ten mały dreptus stawiał pierwsze kroki mając 9,5 miesiąca. I tak do tej pory po 2-4 kroczki i basta. Widać uznała, że mimo że wie jak to sie robi to jeszcze do tego psychicznie nie dojrzała:-) No ale teraz to już co innego - za 3 tyg. roczek kończy, chrzest będzie (buty do chrztu kupione takie do chodzenia), trzeba w rodzinie zrobić wrażenie
Lece karmić dziecie.
pa
justyna28011983
spoko to my czekamy na was i poserialujemy, a co do jutra to spoko tylko wiesz z nami tez dlugo sie nie poszaleje na zakupach bo arek wytrzymuje max ponad godzine no i nicolas tez tyle czasu mamie daje, to zgadamy sie jak przyjedziecie, super to czekamy.
stefanka 2
.........
Ostatnia edycja:
ingrid77x7
mama Helenki i Hani
Powinnysmy być o 10.30 Justynka. Idę już pakować Małą, jeszcze tylko zajrzymy do Wilkinsona i jestesmy.
stefanka dzięki w imieniu mojego małego zucha:-) Mówicie dziewczyny, że ona teraz będzie wszędzie jeszcze bardziej? A ja myslałam, że ona już osiągnęła apogeum swojego wszędobylstwa i energii a teraz co najwyżej będzie udoskonalać technikę, ale widzę że muszę sie już nastawić na więcej..... Ha ha! Damy radę!
No to lece do Justyny.
Miłego dnia dla wszystkich
pa
stefanka dzięki w imieniu mojego małego zucha:-) Mówicie dziewczyny, że ona teraz będzie wszędzie jeszcze bardziej? A ja myslałam, że ona już osiągnęła apogeum swojego wszędobylstwa i energii a teraz co najwyżej będzie udoskonalać technikę, ale widzę że muszę sie już nastawić na więcej..... Ha ha! Damy radę!
No to lece do Justyny.
Miłego dnia dla wszystkich
pa
stefanka 2
............
Ostatnia edycja:
motylek :-)
A motylek tak cicho dziś siedzi, bo dopiero wrócił do domku ze spacerku rodzinnego - pogoda dziś superancka :-) dotleniłyśmy się z Julcią i wczoraj i dziś , bo wczoraj niespodziewanie wylądowaliśmy w mieście, a za to dziś mieliśmy krótki spacerek i teraz odpoczywamy w domciu i mamy wiecej czasu dla siebie - O ! Julcia zasnęła, ja przy kompie chwilowo ale już w mojej głowie pojawiło się kilka nowych pomysłów kulinarnych na ten dzień i obiadek wymyśliłam na luzie - robię makaron z truskawkami , a do tego mam zamiar na deserek zrobic faworki albo oponki - w planac miałam oczywiście pączki ale jak to ja - byłam w polskim sklepie i ani drożdzy ani proszku do pieczenia nie kupiłam, bo mi się skończyły - i zamiast zapisac sobie to na kartce - chciałam pocwiczyc swoją pamięc - i same widzicie - starośc nie radośc .... ech .... istnieją na szczęście przepisy bez proszku do pieczenia , więc da się jeszcze sytuację uratowac .... Lecę więc pichcic, póki mała śpi .... a wieczorkiem, przed jutrzejszym Dniem Kobiet wypijemy sobie z Krzysiem gin z tonikiem i cytrynką -
< mniam > - pomyślec, że kiedyś ginu nie cierpiałam .... .....
POZDROWIONKA !!
Piszcie jutro, co dostałyście fajnego, z okazji Waszego Święta ..... See You !!:-)
< mniam > - pomyślec, że kiedyś ginu nie cierpiałam .... .....
POZDROWIONKA !!
Piszcie jutro, co dostałyście fajnego, z okazji Waszego Święta ..... See You !!:-)
reklama
justyna28011983
Spotkanko z Ingrid, Helenka, i Hania w brzuszku bylo bardzo udane, zapraszamy czesciej, a jutro lecimy na male zakupy,
a potwierdzam Helenka swietnie daje sobie rade z samodzielnym chodzeniem.
moj maly cos mial dzis zle przedpoludnie najpierw rozwolnienie pozniej bol brzucha pewnie po tym jablku z gruszka ale juz popoludniu po 2 godzinnej drzemce wszystko minelo.
a gdzie cala reszta? co porabialyscie dzis , bo motylek to pewnie napiekla szkoda tylko ze my nie skorzystamy i nie sprubojemy jej wypiekow
a potwierdzam Helenka swietnie daje sobie rade z samodzielnym chodzeniem.
moj maly cos mial dzis zle przedpoludnie najpierw rozwolnienie pozniej bol brzucha pewnie po tym jablku z gruszka ale juz popoludniu po 2 godzinnej drzemce wszystko minelo.
a gdzie cala reszta? co porabialyscie dzis , bo motylek to pewnie napiekla szkoda tylko ze my nie skorzystamy i nie sprubojemy jej wypiekow
Podziel się: