reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Dzień dobry wszystkim w ten piękny poranek!!!
Justyna, cocolino, idziemy na play group? (ja sie mogę wyrobić na ok. 9.30 bo niedawno wstałysmy).

reklama
Witam mamy
U mnie też wczoraj ładna pogoda, a dziś leje dobrze że wczoraj wybraliśmy się z małą na rowerek niech pomału się uczy pedałować, a co:-)
Jak narazie to ja ją pchałam w tym rowerku i się zgrzałam ale to dobrze przyda się troche schudnąć:tak:
Lece robić obiadek dzisaj zupka ogórkowa na obiad

cześc kobiety ;)

Dzień faktycznie ładny, my dziś też mamy playgroup ale ja nie ide, chociaż bym chciała - czuję się od wczoraj jakoś dziwnie, w głowie mi się kręci, jestem osłabiona i czuję się rozbita - nie mam pojęcia dlaczego ... nawet to słońce dziś nie robi na mnie wrażenia ... czyżby wiosenne przesilenie ? :baffled: Nie idę dlatego, bo sama wolę nie ryzykowac , jak by się coś w razie czego stało ... a na spacerek i tak wyjdziemy całą rodzinką, bo mój luby idzie do fryzjera ... :-) No właśnie dziewczyny - co do fryzjera damskiego - gdzie wy chodzicie ? Macie może kogoś kto strzyże dobrze i PRosto, a nie krzywo ? - przede wszystkim ? Najlepiej jak by ta osoba przyjmowała w domu albo dojeżdżała do klienta :tak: Pozdrawiam i czekam na rady :sorry2::sorry2::-)

polamalam sie na dobre w nocy bol dziasla i zimno, dreszcze i w dzien stan podgoraczkowy wszystko mnie boli i dziaslo ropieje oj oby do jutra a bedzie lepiej

jesli Motylku chcesz to zapraszam na kawke, serwowac serwuje tylko nie ma teraz komu bo spotykamy sie zawsze na dworze

POZDRAWIAM , oj umre dzis

Hej laski :)
Dzień jak co dzień ale pogoda lepsza więc wybrałyśmy sie spacerkiem do makro bo mojego gonie od 2 tygodni i cos się ruszyć nie może a daja tam polską kiełbaske i tańszą niż w polskim sklepie ale trzeba kupić całą ale my i tak na kawałki i do zamrażalnika jast na dłużej :)
Sylwia hop hop gdzie jesteś
Ingrid ja nie wchodze na neta tak wcześnie więc jak coś to sms i będe wiedzieć a dzisiaj poszłybyśmy bo mała wcześnie wstała a mówiłam Justynie żeby dała znac jak będziecie szły ale od przed wczoraj nic od niej nie słyszałam
I Jak myślicie od kiedy dzidzia ma przespać całą noc lub większość :confused::confused::confused::confused:
Oj Milusia juz wstała lece narazisko

hej hej
Justyna a więc jednak Twoje samopoczucie wzięło sie z zęba. Nie jestem pewna czy to normalne, że Ci dziąsło ropieje. W Polsce na takie przypadki po wyrwaniu dają antybiotyk a jak tu, nie wiem ale może powinnas tam przedzwonić. Jak będziesz sie lepiej czuła wieczorkiem to zadzwoń. Kuba jest w domu wiec ogarnie jakos małą a ja będę mogła pogadać. Trzymaj sie kochana i nie choruj!
Cocolino problem jest własnie taki że ja nie mam jak wysłać sms bo mi moja córka utopiła telefon (tak go zasliniła w paszczy że przestał działać). Narazie jedyny kontakt z Wami to przez BB i tak chyba już zostanie do mojego powrotu z Polski bo póki co kupować nowego telefonu nie będę.
Co do kawki u Justyny motylku, to rzeczywiscie ostatnio temat zaniedbany bo tak jak mówi Justynka to albo jestesmy w plenerze albo na playgroup.
Kama jeszcze tylko troszkę pracy i zamieszkasz sobie tak jak lubisz- we własnym stylu i klimacie na znacznie bardziej własnym terenie. Super!
stefanka dzięki za artykuł- szokujący. Nie sądziłam że mozna sprzedawać leki "dla dzieci" które są de facto nie dla dzieci.
pa

Ostatnia edycja:
juz jakby troche lepiej sciagam sobie rope patyczkiem nasaczonym szałwia, zeszla troche opuchlizna. mniej boli bede zyla :tak::-D za to musze isc do lekarza bo sobie bagatelizuje sygnaly mojego organizmu a arek zaczyna juz na mnie krzyczec:angry: ze to nie sa zarty.:baffled:

KAMA caly czas probuje zrobic jakies dobre zdjecie , pewnie w niedziele cos ci wysle, jesli nadal aktualne i nie sprawie ci klopotu:zawstydzona/y:

moj maly zjadl dzis troche jablka i gruszki ze sloiczka tak bylo razem w zestawie, mozez jadl ze 3 lyzeczki lacznie i popil herbatka rumiankowa oczywiscie podawana lyzeczka i nawet mu smakowalo.
30minut po tym zestawie dopadl sie do cyca jadl i jadl i jadl:-D:-D

pozniej zajze lece

reklama
Justynka, dziecko mnie zwolniło dopiero przed 22. Dlatego nie dzwoniłam już do Ciebie bo Ty przecież chodzisz wczesniej spać.
Helenka zasypiała na chwilkę i budziła sie z płaczem- kursowałam do niej non stop. Myslałam, że jej już te ząbki odpusciły bo juz jednego wyraźnie widać i apetyt miała dzisiaj lepszy ale widocznie w nocy nadal ją męczą.
Powiedz czy jak deszcz nas jutro nie zaleje to mozemy sie do Was wprosic na kawkę z serialem?
Dziewczyny, muszę sie wam pochwalic: HELENKA ZACZĘŁA CHODZIĆ!!!! Przewędrowała dzisiaj kilka razy pół pokoju- to już napewno można nazwać chodzeniem. Widać że jej sie nowa umiejętnosc bardzo podoba:tak::-)
Uciekam juz do łóżeczka.
Dobrej nocy miłe panie!!!!

Do góry