Ingrid - to jak rzucisz te słodycze w cholere, to mi powiedz jak to zrobiłaś i czym je zastąpiłaś, bo ja nie mogę jak narazie sobie poradzic z tym nałogiem
- wiecie co dziś jeszcze zrobiłam ? z racji tego, że oponki się skończyły - faworki zaczęłam smażyc i wyszły mi 3 talerze ....
- także zamiast odpoczywac, to pół dnia w kuchni spędziłam
ale to nic, bo we wtorek będę miała gościa, a właściwie to będą dwie osóbki - duża i mała, czyli moja nowa koleżanka ze swoją córeczką .... przychodzą do nas w odwiedzinki .....
:-), także nic się nie zmarnuje napewno
Teraz lecę się szybko wykąpac, bo niedługo to, na co czekałam tak samo jak Justyna - czyli taniec z gwiazdami i nowe odcinki serialu ,, teraz albo nigdy " - uwielbiam oglądac programy, w których ktoś śpiewa albo tańczy - to moja pasja poza kosmetologią oczywiście ...... Zmykam więc, bo nie wiadomo, czy obejrzę w spokoju te programy - czeka mnie jeszcze kąpanie Julci ....
ale powiem Krzysiowi, żeby dziś mnie wyręczył, bo on wie, jak ja przeżywam, kiedy ktoś tańczy lub śpiewa .... < hihihihi > to tak, jak by dla mnie się zaczynały Mistrzostwa Świata w piłce nożnej na przykład .....
:-)
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku moim drogim koleżankom !!!