reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

INGRID maly padl juz w samochodzie , dopiero skonczylam przegladac ta paczke promocyjna z Asdy matko ile tego i tyle wolczerow ze jak pojade na zakupy to polowe taniej mnie wyniesie, kurcze wez ty jakos przypomnij im o sobie zebys tez tak miala. widze ze nie wytrzymalas;-)

reklama
ha ha , no nie wytrzymałam:blink:
A my własnie wróciłysmy z krótkiego spacerku. Mimo dziwacznej pogody nie mogłam odmówić dzieciakowi odrobiny swieżego powietrza. Zrobie tak jak mówisz Justyna. Przejrze te ulotki które mam może tam są jakies podpowiedzi jak ich zaczepić.

przeszperalam wszystkie szafki zrobilam porzadki z ciuchami i znalazlam jeszcze cos fajnego dla ciebie Ingrid znaczy dla twych pociech jutro przyniose przejrzysz czy ci sie przyda,

maly spal od 14 do 1530 wiec fajnie jakby mial tylko tak jak dzis jedna drzemke 1g30minut przed poludniem i druga po moze jutro tez sie tak uda.

dzis moj serial sie zaczyna i taniec z gwiazdami ciekawe czy wytrwam do tak poznych godzin

Bylam na zakupach kupilam sobie kilka par bielizny , pare majteczek, spodnie
to tyle jak cos bede pozniej

A ja już po wycieczce z Bradford. Katastrofa!!!! Pociągi nie jeżdziły, byly podstawione, jeszcze do Bradford spoko, ale z bradford masakra. Po drodze się popsuł, czekaliśmy z pół godz. na podstawienie nowego, a po drodze tak się telepał że myslałam że jajka z jajecznicy kierowcy oddam. Ale za to udało nam się kupić nowa, milusią kołderkę z TK maxa, bo stara, watolinowa z morrissona miała już dziury na wylot.
Ingrid, ja też kwiatów jeszcze nie dostałam, tak lało i sypało gradem, że szybko wróciliśmy do domu, nawet na kawe nie poszliśmy. Mam nadzieje że mój małżonek się jutro zrewanżuje...

Ach ciociu Justynko, Ty jestes za dobra!!!
A z tymi drzemkami, to też myslę,że warto spróbować. Jak sie mNico nie zgodzi to wrócicie do starych zwyczajów a jak sie uda to będziesz miała lepiej zorganizowany dzień i wbrew pozorom, więcej czasu dla siebie.

Ale fajnie,że znieslismy tego kompa na dół. Teraz mogę pojawić sie tu na chwilę i zniknąć, kiedy chce. Zupełnie tak jak teraz :-)
pa

Ingrid - to jak rzucisz te słodycze w cholere, to mi powiedz jak to zrobiłaś i czym je zastąpiłaś, bo ja nie mogę jak narazie sobie poradzic z tym nałogiem :confused:

- wiecie co dziś jeszcze zrobiłam ? z racji tego, że oponki się skończyły - faworki zaczęłam smażyc i wyszły mi 3 talerze .... :szok: - także zamiast odpoczywac, to pół dnia w kuchni spędziłam :baffled: ale to nic, bo we wtorek będę miała gościa, a właściwie to będą dwie osóbki - duża i mała, czyli moja nowa koleżanka ze swoją córeczką .... przychodzą do nas w odwiedzinki ..... :tak::-), także nic się nie zmarnuje napewno :rofl2:
Teraz lecę się szybko wykąpac, bo niedługo to, na co czekałam tak samo jak Justyna - czyli taniec z gwiazdami i nowe odcinki serialu ,, teraz albo nigdy " - uwielbiam oglądac programy, w których ktoś śpiewa albo tańczy - to moja pasja poza kosmetologią oczywiście ...... Zmykam więc, bo nie wiadomo, czy obejrzę w spokoju te programy - czeka mnie jeszcze kąpanie Julci ....:sorry2: ale powiem Krzysiowi, żeby dziś mnie wyręczył, bo on wie, jak ja przeżywam, kiedy ktoś tańczy lub śpiewa .... < hihihihi > to tak, jak by dla mnie się zaczynały Mistrzostwa Świata w piłce nożnej na przykład ..... :happy::tak::-)
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku moim drogim koleżankom !!!

dostalismy dzis ta paczke w asdzie a tam tyle kaszek i deserkow do sprobowania ze siedze i probuje po troche, strasznie mi smakuja. jutro sprubuje dac malemu jakas kaszke tak ze 2 lyzeczki bo taka pyszna moze i on poprubuje

dziewczyny z armley Motylek dal mi znac ze na l-m pl (leeds-menchester.pl) mamki nowe wprowadzaja sie na armley bedzie nas wiecej

hej dziewczyny. Mieszkam w Leeds od wrzesnia, obecnie na Seacroft, ale od kwietnia na Armley. Jest ktos z okolic?

Mam na imie Ania, mam 22 lata i prawie roczna coreczke Ale. Milo mi Was poznac!!

Zaraz ogarne troche swoje konto bo jest jakies takie nieokrzesane ;-)

INGRID maly padl juz w samochodzie , dopiero skonczylam przegladac ta paczke promocyjna z Asdy matko ile tego i tyle wolczerow ze jak pojade na zakupy to polowe taniej mnie wyniesie, kurcze wez ty jakos przypomnij im o sobie zebys tez tak miala. widze ze nie wytrzymalas;-)

nie za bardzo mam czas doczytywac w tej, chwili jakby Ci sie chcialo Justyna, to moglabys mi wyjasnic co to za paczka? dziekowac :-)

reklama
witam witam szybko nas znalazlas to ja justynab z leeds pl.:-D, mieszkam na armley , jest tu nas kilka i to juz kolejna ania bedzie z armley,:tak:
jesli masz ochote poczytaj sobie nasze posty wstecz bedziesz cos juz o nas wiedziala:happy:

witamy serdecznie kolejna mamusie:tak::-D

Do góry