reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

witajcie!!
ja tz krotko bo juz bardzo pozno.
wieczorkiem wybralam sie na zakupy i co mnie zaskoczylo- jaki ten dzien sie juz dlugi zrobil. ok 17.30 zaczyna sie sciemniac!
i powietrze takie jakies wiosenne dzisiaj!!
mam nadzieje ze u was wszystko dobrze, kazda zabiegana bo coraz mniej do czytania.
pozdrawiam

reklama
Hej Motylek pamięć masz to prawda od jakiegoś czasu do was zaglądam i sobie czytam bo fajnie jest pogadać z kimś nawet przez neta. Obecnie mieszkam w Polsce ale pare miesięcy mieszkałam w Angli sytuacja rodzina zmusiła mnie do powrotu do domu ale mam nadzieje że nie na długo. Mam córeczke Wiki za 2 miesiące kończy 2 latka własnie musze zrobic suwaczek taki jak Wy macie:-)

Motylku, ale ci dobrze, tylko pozazdrościć. W pażdzierniku, po ślubie, w spa, w ciepełku. Każdemu kto mieszka w anglii się należy, powinni dawać jako benefity(-:

czesc dziewczyny nestety jeszcze nie mam neta ale podgladam was od meza bo ma na komorce darmowy net niestety nie moge z niego pisac za wolno chodzi, a dzis od kolezanki pisze lece papapa

Hej laski :)
Motylek - już nie miałam siły tutejsi fotografowie tylko problemy sprawiają a co bym i tak nie miała to sie może babce w ambasadzie nie spodobac pewnie mają umowe z fotografem koło ambasady i wysyłają żeby zdjęcia tam zrobić i jakie by nie były będą dobre więc pewnie zrobimy na miejscu i będą OK
Co do reszty dnia zrobiłyśmy sobie małe shopping spree i wydałyśmy trochu kasy a co dla lepszego samopoczucia .
Samochodem jeździ się ciężko trzeba uważać bo jest wielkie ale myśle że to kwestia czasu teraz tylko sprzedać stare albo złom :tak::tak::tak:
Emilka w końcu usneła godz z nią leżałam bestia mała:-D:-D:-D:-D i w końcu mam godz dla siebie :-)
Pozdro dla wszystkich :)

cześc dziewczyny !!

Powiem wam szczerze, że ja o tej podróży nie pisałam po to, żebyście mi zazdrościły, tylko po to, żeby po prostu się z wami podzielic informacją o tym, że wychodzę za mąż i że w końcu wyznaczyliśmy jakiś termin :-D Faktem jednak jest, że marzyłam o takiej wycieczce od zawsze :tak:
ale dziś pięknie od rana, co ? U mnie słońce w całym mieszkanku - szkoda tylko, że dziś nigdzie nie wychodzimy, bo Julia ma rozwolnienie, a ja .... kobiece dni - niestety ..... :baffled: zobaczymy, co przyniesie nam reszta dnia ale nic mi się nie chce przez to, że troszkę mnie brzuch boli :confused:
A co u was kobietki ? Pozdrawiam .....

kurcze, dziewczyny - jak to było z tymi suwaczkami ? Mój profill, edytuj sygnaturę i w liście odpowiedzi , tam gdzie mam obecne suwaczki mam skopiowac ten nowy BBC code, tak ? Zrobic podglad sygnatury i zapisz sygnature, tak ? Jak robię podgląd, to mam nowy suwaczek, a jak zrobiłam zapisz, to na forum się nie pojawia .... :baffled: Co robic ?

Hej dziewczyny!
Ja na szybko bo jak zwykle mam chwilkę czasu.
Cocolino- gratuluje wozu- widziałam na zdjeciu w n-k- niezła fura!
Co do zdjęć do paszportu dla maluchów. Zgadzam sie z opinią, że robienie tak malutkim dzieciom zdjęć jest wogóle bezsensu a wymogi jak takie zdjęcie ma wyglądać to po prostu kretynizm. Dziecko w ciągu pierwszego roku zmienia sie diametralnie. Rzadko buzia w wieku 2-3 tygodni życia przypomina tę po kilku miesiącach- no bzdura totalna. Ja pojechałam do konsulatu ze zdjęciem Helkenki robianym w pobliskim sklepie na polarojdzie. Oczywiscie cos tam było nie tak. Wysłali mnie więc do fotografa jakies 500 metrów od konsulatu. Na kolejnym zdjęciu Hela miała lekko wysunięty język (jakby miała przyciasny kołnierzyk;-)) ale nie zrażając sie poszlismy z tym co wyszło. Kobitka trochę kręciła nosem, ale już chyba nie miała sumienia nas ponownie ganiać z malutkim dzieckiem i przyjeła. A my za każdym razem jak mamy w rękach ten jej paszport to gęby same nam sie usmiechają do tej jej minki.
papa

reklama
Do góry