reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Witam!!
Justyna - gratulacje!!! super ze Wam sie udala cala ceremonia!
Motylek - ja tylko sie bardzo zdziwilam ze w angielskiej szkole znalazlam ulotke po polsku (tzn kilka zdan). wiem gdzie sa te spotkania. wlasnie sie przymierzam zeby tam zajrzec ale to akurat wypada drzemka Oli w tym czasie. nie wiem czy bym sie wyrobila, bo chwile pozniej do pracy musialabym leciec. poczekam az sie troszke cieplej zrobi i tak prawdziwe wiosennie to ja jakos oszukam z ta drzemka.
ostatnio nawet bylam w tej czesci Beestonu gdzie mieszkacie- polski sklep i fryzjer.
cocolino25 fajnie ze malenstwo juz bez placzu sie wykapalo, zobaczysz bedzie teraz coraz lepiej w wanience brykac. i wiesz co moj maz podobny jet do Twojego - czesto mozna go na kanapie zobaczyc. nieraz probowalam go wyciagnac na jakis rodzinny spacerek czy wyjazd a on ciagle zmeczony.
Miranda i Ingrid jak sie czujecie ciezaroweczki? bycie w ciazy to taki wspanialy stan!
stefanka widze ze ty to same atrakcje masz hihi! mam nadzieje ze malemu juz przeszlo.
kamalodz fajne to mieszkanko masz !! musisz byc teraz pewnie strasznie zajeta wprowadzaniem sie, urzadzaniem itp.
sylwcia zaraz ci napisze na priva.
pozdrawiam!!

reklama
Hej laski :)
motylek :-) -wczoraj mój nas zdenerwował wiec zamiast obiad robić to zabrałyśmy się do Justyny na kawke fajnie było w końcu jeden dzien bez garów :-)
starstar - i cóż tu zrobić facet chyba tak juz ma gdybym nie wychodziła sama z dzieckiem to czekając na niego nie wychodziły byśmy wcale :-:)-( ale nie dziwie sie robi już nocki od pół roku
Nie chwaląc się o nie ma czym dzisiaj mam urodzinki szkoda mówić ile może jak będę miała więcej czasu to dodam suwaczek :-D:-D
Zaprosiłam Justynę i Ingrid na kawkę mam nadzieje że przyjda pogoda jest nie najgorsza :)

cocolino wszystkiego najlepszego!!!!
spelnienia marzen, duzo zdrowka, wielu radosci i tego czego sama sobie zyczysz!!!

pewnie dzisiaj wszystkie spacerkujecie. i ja sie wybralam bo super pogoda sie zrobila. oby tak dalej!

Pogoda dziś piękna - aż nie chciało się do domu wracac..... Ja byłam tylko na krótkim spacerku, chociaż wczoraj się zapowiadało, że będę musiała rano leciec do miasta ale nastąpiła zmiana planów .... Teraz smażę naleśniki z powidłami śliwkowymi i moja mała troszkę marudzi, bo oczywiście ani na spacerku ani w ciągu dnia jeszcze nie spała i teraz siedzi ze mną i bajki ogląda, a ja biegam od salonu do kuchni i przekładam naleśniczki < mniam > Pozdrowionka dla was i wszystkiego , co najlepsze dla COCOLLINO w dniu jej święta !!!! STO LAT DROGA KOLEŻANKO !!!! :-D:tak:

cześć dziewczyny,
Dzięki starstar u mnie nie najgorzej, żadnych ciążowych dolegliwości, Smieje się że przeszły na męża, jedyne co to już nie chcę mi sie chodzić do pracy. Ale jeszcze niecałe 2 miesiące, więc przeżyję jakoś.
Pozdrawiam was wszystkie.

witajcie!!!
hmmm no nie poznaje tego forum, taka cisza sie tu zrobila.
mam takie zapytanie do was: czy moglybyscie polecic jakies miejsca do odwiedzenia w leeds czy okolicach z malym dzieciaczkiem? bylismy w hull w oceanarium, wiec to juz odpada. szukam wlasnie ciekawych miejsc, szczegolnie teraz gdy pogoda jeszcze taka zimowo - wiosenna. a moze znacie podobne miejsca jak little legz na beestonie? poradzcie cos prosze.
cocolino mam nadzieje ze mialas udany dzionek dzisiaj. i moje urodziny za kilka dni sie zblizaja, jestem jeszcze wprawdzie na gwarancji:-D ale juz niedlugo.
ja dzisiaj tez spacerkowalam, piekan pogoda naprawde, taka wiosenna , ale strasznie mnie to zmeczylo. jakies takie przesilenie.
pozdrawiam!!1

Hej laski :)
stefanka 2 , starstar, motylek :-) , dziękuje bardzo :-D:-D
Kawa z Justyną i Ingrid udała się reszta dnia nie była taka fajna facet po 16 godz pracy znowu zaległ na kanapie ale zdążyłam wywlec go na krótki spacer .
Dzisiaj jedziemy do fotografa zdjęcia małej zrobić do paszportu ciekawe czy będzie się wiercić :-):-):-):-)
Potem jedziemy samochodzik kupować :tak::tak::tak::tak:
Zyczymy miłego dnia wszystkim

reklama
Witajcie :-)

Dziś od rana piękna pogoda ale ja akurat nigdzie nie zamierzam wychodzic, bo na środę zaplanowałam sobie małe porządki i dodam jeszcze, co ucieszy napewno Stefankę ;-), że zamierzam też myc podłogi < hihihihihi > ......
Jutro z kolei wybieram się do baby clinic z Julią i może w jej podadzą szczepionki, bo już mnie tym z równowagi wyprowadzają......a ona powinna dostac jedną w wieku 12 miesięcy < przypominającą > i drugą w wieku 13 miesięcy, a oni są wielce zdziwieni, że ich nie dostała i że ja pocztą nie otrzymałam listu .... ech .... :baffled:
A w piątek - piątku już nie mogę się doczekac, bo idziemy po raz kolejny na spotkanko matek z dzieciaczkami :tak::-D...... mam nadzieję, że będzie tak fajnie, jak ostatnio :-)) PS. Stefanka idziesz też ze mną ????

Życzę wam miłego dnia i pewnie wybieracie się na spacerki, więc miłych spacerków z waszymi pociechami :-D PAPA

Do góry