reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
ha! Troszke mnie zaskoczyło, że wracam po 2 godzinach a tu moj wpis poprzedni jest wpisem ostatnim.

Dzieki cocolino za informacje. Powiedz tylko jaka to jest praca i nazwij jak możesz firmę (czy może pracodawcą pod tym telefonem, jest po prostu lotnisko?). Trochę mi sie wydaje dołujące szukanie pracy w Wielkim Kryzysie. Jakos mało wierze w powodzenie, ale cuda sie przecież zdarzają.
No widzisz Justyna- nie taki diabeł straszny- jak mawiają, choć w tej sytuacji to powiedzenie jest może ciut hardcorowe. Wiedziałam, że wszystko dobrze pójdzie i bedziecie zadowoleni. Jakos tak jest, że jak sie cos nienajlepiej zaczyna (mówię tu o dziwnych akcjach księżula) to sie dobrze kończy. Syna też macie dzielnego a wyglądał po prostu extra!
stefanka Ty mi mówisz, żebym zostawiła te szafeczki ze słodyczami, a ja za każdym razem kiedy czytam Twój nik to mi sie kojarzy takie pyszne ciasto z kremem i budyniem, na miodzie, które robiła moja babcia. Tak sie własnie nazywało- Stefanka. Cholera wie czemu. Nigdy tego nie wyjasniłam, zresztą człowiek delektujac sie tym rarytasem, zapominał jak sie sam nazywa.....Odlot.
Kama super, że dałas namiary na te agencję. Jak tylko zbiore dokumenty to sie zabieram za sprawe. Myslisz, że posiadanie jakiejs nieruchomosci w Polsce może nas zdyskwalifikować w przedbiegach? W tych papierach councilowskich to takie pytanie było. A jak tutaj? Dzis poszlismy płacić za nasze mieszkanie i jak spojrzałam na stertę dwudziestek i przypomniałam sobie Twoje słowa, że co miesiąc 2 stówki w kieszeni zostają to aż mnie scisnęło w dołku. Kurcze, musi nam sie udać!
Czy któras z Was dziewczyny też zamierza sie starać o takie mieszkanko?
Miranda a na jakim Ty jestes etapie ciąży (mam wyłaczone wszelkie Wasze suwaczki i ozdobniki- nie wiem jak to ponownie uruchomić). Ja w pierwszej ciązy poczułam Helnkę dopiero w 20 tygodniu. Strasznie sie nie mogłam doczekać jakiegos znaku od niej. A tym razem, tak jak zresztą sie spodziewałam pierwsze ruchy poczułam wczesniej bo już w 17. A teraz to już dzidzia bryka na całego. Mogę już nawet jako tako przewidzieć jej fazy dnia- kiedy jaest bardziej a kiedy mniej aktywna. No ale to juz 24 tydzień i brzucho całkiem spore więc wszystko w normie. Mam nadzieję, że po tych nerwowych incydentach z badaniami wszystko będzie dalej przebiegało bezstresowo i pomyslnie. Trzymaj sie i nie martw- to najważniejsze dla Ciebie i maluszka.
Pozostałe mamusie pozdrawiam cieplutko
pa pa

Ostatnia edycja:
Kochana oni nic od nas nie chcieli,podstawowe dane tylko.Jak pojechalismy do ich biura dogadac sprawe to kazali nam przywiezc payslipy. Bylismy pewni ze nam odmowia,bo mamy naprawde calkiem niezle dochody,dzieki pracy Krzyska,a oni tylko okey,okey,okey.

oj dziewczyny zastrajkowaly, my dzis jakis wypad robimy nie wiemy jeszcze gdzie a moze zrobimy tylko maly wypadzik gdzies tu, pozdrawiam

INGRID ja sprobuje wypelnic te papierki na mieszkanie, w cansilu tez mam, to i tu sprobuje

Hej laski :)
ingrid77x7 - to customer service assistant czyli ktos od wszystkiego praca przy jedzeniu robieniu kanapek na kasie to zależy jak im leży a firma to SSP jak będziesz dzwonić to proś z Sunitą bo ta druga babka niekumata:-D:-D:-D Jak już zadzwonisz napisz mi co ci powedziała :)
Ale dzień dzisiaj fajnie się zapowiada niestety mój facet znowu zaległ na kanapie i znowu same na spacerek nic to może pojdziemy gdzieś dalej
Sylwia co tam u ciebie nic nie pisujesz ??
Justyna nikoś wyglądał prześlicznie :tak::tak::tak:

Hej laski :)
Co tu takie pustki nikt nic nie napisał hop hop gdzie jesteście pogoda nie jest aż taka wspaniała żeby spędzać całe dnie na zewnątrz.
Gdyby nie ten paskudny wiatr to pogoda byłaby naprawde fajna ale mimo to wyjdziemy na filke może nawet na zakupy a co w taki dzień warto poprawić sobie humor:tak::tak::tak::tak:
Stefanka2 - mój upatrzył citroena 10 lat ma i 27tys przejechane 1 właściciel ale mnie sie wydaje że to pudełko na kółkach ja chce rovera z 2001 tez 1 właściciel i tez tyle samo przejechane oczywiście obydwa 5 drzwiowe i w takiej samej cenie 1700 mi sie wydaje że to nie dużo a jaka wygoda z dzieckiem. Mój już się umówił z Justyny mężem na środe i jadą oglądać mam cichą nadzieje że rover będzie w lepszym stanie :-D
Co do consilu to tutaj na armley babka powiedziała nam że jesteśmy w Leed general bo rejestrowaliśmy sie w lepszej dzielnicy i marne szanse a czekamy już 2 lata:-:)-(

reklama
Do góry