reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

czyzby nasze forum zblizalo sie ku upadkowi, pozdrawiam, u nas bez zmian wczoraj bylismy u ksiedza, szkoda gadac umawial sie z nami juz dawno a tu nagle mial tylko chwilke na wyspowiadanie nas i swiatkow(chrzestnych) potem powiedzial co i jak i lece bo nie mam czasu, a jaka krotka spowiedz, a co u was

reklama
Witam w tłusty dzionek ;)

Ja teraz piję sobie kawkę, właśnie umyłam włoski i jak je wysuszę, to ubieram szybko małą i lecę do sklepu po pąki, żeby i dla mnie nie zabrakło < hihiihh > a tak poza tym, to nie zamierzam dziś wychodzic nigdzie dalej, poza krótkim spacerkiem, bo pogoda nie bardzo chyba będzie przez resztę dnia, ale ważne, że póki co nie pada ..... PS. mówiłam Ci Justyna, że ten ksiądz z parafii jest problemowy i niezbyt miły , no taka jest prawda i nie jest to moje osobiste zdanie, bo słyszałam opinie ludzi, którzy mieli z nim do czynienia i nie byli niestety zadowoleni ale cóż - zaciśnij zęby i wszystko będzie dobrze, bo piątek przecież już jutro i nic an nikt nie może wam zepsuc tego dnia !!! :tak::-):wściekła/y::-D POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE i piszcie coś, żeby forum nie zbliżyło się ku upadkowi ..... :baffled::baffled::baffled: Ja potem też nadrobię ale najpierw muszę zrealizowac swój plan na dziś - PĄCZKI< PĄCZKI ..... mniammmm ... A wy jak spędzacie dzisiejszy dzionek ?????:confused::-)

Czesc dziewczyny!!!
Wpadam tylko na chwile,bo wciaz duzo pracy mamy.
Pytalyscie o to mieszkanie,wiec juz mowie
Nie kupilismy mieszkania,dostalismy z takiej fundacji,dziala w podobny sposob jak council,ale to nie to i czekalismy tylko pol roku. Dostalismy dwu sypialniowy flat,w koncu bez schodow:-) Ciesze sie strasznie,bo oplaty mniejsze niz przy wynajeciu,w miare blisko do centrum bo na ls4 i ogolnie mi sie podoba.
Zmykam,pozdrawam i do nastepnego....

Hej laski :)
U n as dzień jak co dzień mała spała mi do 8.30 a tak sie nie wyspałam że szkoda :(
POgoda dzisiaj jako taka jak na razie więc może gdzieś pojedziemy :tak::tak::tak:
A po pączki juz na pewno :-D:-D:-D:-D:-D

a ja kupilam sobie rogalika francuskiego i dla siostry i meza tez takie wielkie pyszne, niestety paczkow nie moge, nawet dobrze bo jakbym sie dorwala to szok a tak 4 miesiace po porodzie i 18 kg mniej.\

a co reszta juz objedzone( oj troszke wam zazdroszcze)

:-) Ja już po spacerku i nawet zostałam mile zaskoczona, bo jak się szykowałam do wyjścia, to zadzwoniła do mnie ta nowa koleżanka i zapytała, czy mam ochotę pójśc z nią na spacerek .... i dobrze się złożyło, bo i tak musiałam wyjśc po pączki :baffled: - oczywiście się rozczarowałam, bo pączków NIE BYŁO !!! :wściekła/y::no: ale ja się tak szybko nie poddałam i poszłyśmy do co-op'a i tam dostałam i pączki i pyszne napoleonki z francuskim ciastem - pycha...., a przy okazji załatwiłam wiele innych rzeczy, bo podczas spacerku zaszłyśmy do fryzjerki, którą poleciła mi Milena ale jej nie było akurat, a potem kiedy wybrałyśmy się po drodze na spacer do parku, to zaszłam OSOBIŚCIE do mojej przychodni , bo już mnie osłabiają z tym, że do tej pory nie otrzymałam od nich listu z wiadomością o kolejnej szczepionce dla mojej córeczki i zażądałam wyjaśnień, bo wiecie jak to jest - w razie czego, to jest potem na matkę wszystko, że się dzieckiem nie interesuje :baffled::tak: - ale teraz wiem na czym stoję i będzie już ok :-D
No i wyobraźcie sobie, że Milena czekając na mnie w przychodni zaczęła przeglądac ulotki i z racji tego, że nie umie angielskiego, dała mi je, żebym jej wyjaśniła, o czym w nich informują, no i miło się zaskoczyłam , bo okazało się, że niedaleko nas rozpoczął się kurs ESOL , który kończy się certyfikatem i ja nie zastanawiając się ani przez chwilę, pobiegłam do tego ośrodka, żeby się dowiedziec, czy są jeszcze miejsca ale niestety - z racji tego, że kurs się rozpoczął już 14 stycznia - nie było możliwości zapisania się :confused: ale to nic, bo Pan mnie poinformował, że będą jeszcze później organizowane takie kursy :-D:-):tak:, acha - i wzięłam jeszcze mnóstwo ulotek informacyjnych i będę potem czytac .... Spacerek zakończyłyśmy dopiero ok. godziny 15 ale powiem wam, że za ciepło to dziś nie było - niestety :sorry2: ale dzieci się dotleniły przynajmniej, my się dotleniłyśmy, porozmawiałyśmy, no i ja załatwiłam też swoje sprawy :-D:-):tak:
Teraz siedzę w domciu z moimi dwoma skarbami i zajadamy się pączkami i innymi słodkościami :happy::happy: A WAM JAK MINĄŁ DZIEŃ DZIEWCZynY ??
Stefanka - byłaś na spacerku ?
Justyna - jak przygotowania do jutrzejszego Wielkiego Dnia ?
Cocollino - jak córeczka ?
Ingrid - gdzieś Ty ?
Starstar - co taka cisza ?
Sylwcia - co tam u Ciebie ?
Kamalodz - gratuluję zdobycia mieszkanka i mam pytanko- gdzie Ty się dowiedziałaś o takiej fundacji , bo nasi znajomi z innego miasta też dostali cały domek i czekali tylko rok i też nam mówili, że to jest tak jak by z councilu ale na innej zasadzie i oni mają dwoje dzieci ale my się nie wgłębialiśmy w ten temat, bo skoro oni nie mieszkają tam, gdzie my, to nie było sensu .....

Hej laski :)
motylek :-) Emilka już w porządku ale jak zwykle po południu daje w kość :-D:-D:-D
Byłyśmy dzisiaj na zakupach i znowu shopping spree ja to sie chyba nie naucze jak NIE wydawac pieniędzy a tu jeszcze tyle rzeczy brakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak poza tym to nic ciekawego szukamy nowego samochodu 5 drzwiowego bo wkładanie fotelika do naszego 3 drzwiowego zrobi ze mnie kalekę mam nadzieje że w miesiąc coś znajdziemy chyba że wiecie gdzie można coś fajnego znaleść ???????
Także dzidzia wstanie z ostatniej drzemki kompanko cycanko i spanko .
Do jutra :tak::tak::tak:

cos tu wielka cisza nastala, my juz gotowi na jutro wszystko poszykowane, poprasowane, kurcze dziwnie nie dociera do mnie ze jutro biore slub koscielny moze dlatego ze mamy cywilny i przysiega zlozona moze nie przed ksiedzem ale w sercu przed Bogiem wiec pewnie dlatego. najbardziej przejmuje sie tym zeby maly byl grzeczny i nie marudzil, jakos zawsze jest i oby jutro tez byl

napisze wam jutro lub w sobote jak bylo

dobranoc

reklama
hej laski!!:-D
Moj komputer poddal sie i wkoncu po dobrym formacie zaczal hulac ciekawe tylko na jak dlugo :nerd:
Justyna jutro wielki dzien zycze aby wszystko poszlo zgodnie z nplanem i maly byl grzeczniutki jak aniolek :-D:-D
Nastraszylas mnie z tym ksiedzem my chrzcimy w niedziele i mam nadzieje ze nic nie wywyinie ksiazulek :crazy: dziwne bo nam nawet nie wspomnial o spowiedzi:confused:
Cocolino dziekuje za pamiec i smski ja to jestem tak zakrecona ze zapomnialam ze mam komorke :zawstydzona/y: jak Emilka ?? zapraszam do mnie jak tylko sobie wszyscy wyjada bo narazie to w domu bede miala rewolucje :baffled:
Stefanka,Motylek hmmm moze i ja sie przejde do tego pavilonu keidys na te spotkanko przynajmiej rusze tylek z domu :angry::angry::tak:
Starstar ja juz cie kojarze:-D ty chyba pracujesz w Costco cio??;-)
Kamalodz fajnie ze macie mieszkanko :tak::tak: i mozecie juz teraz sobie wyremontowac jak chcecie pod swoj gust nikogo sie nie pytajac o zgode , a co to za agencja ?? Pytam bo moja mama tez bedzie sie starac a przez council sie czeka i czeka...:sorry2:
Ingrid odejdz od lodowki i szafki ze slodyczami dziewczyno i napisz nam co u ciebie???:-D:-D
Miranda a ty jak sie czujesz brzuszek juz widac??:-D

Dzis tlusty czwartek a ja na diecie i tylko moglam powachac paczki :wściekła/y::wściekła/y:od 2 dni sprzatalam mieszkanko i juz mam dosc no ale mozna z podlogi teraz jesc tak wypucowalam wszytsko :-D:-) Olivka juz lepiej katarek jeszcze ma a jutro na szczepienie i pewnie znowu nam jej nie zaszczepia :nerd: aa i mala zaczela sie chichrac w glos mowie wam jak uslyszalam pierwszy raz to sama padlam prawie ze smiechu :-D:-D:-D Zrobilismy dzis zakupy i mamy konto lzejsze o 180 £ :szok:
moj maz powiedzial ze mi karte zabierze :-p
Ok spadam laseczki do juterka!! Jutro moja sisotra bedzie :rofl2:

Do góry