reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Witam wszystkie Panie w ten niestety ponury nieco poranek ;) :baffled:

Melduję się na posterunku dopiero teraz, chociaż wstałam już o 7:30 rano ale gdy spojrzałam przez okno, stwierdziłam, że dziś się nigdzie nie wybieram i robię sobie w dniu dzisiejszym porządki - nie mam przynajmniej wyrzutów sumienia, bo byłam z Julią na spacerku i w poniedziałek i wczoraj , więc dziś możemy sobie dac na luzzz :-p:-D Julia mi dziś przespała całą noc, myślę, że to zasługa tego, że wczoraj kupiłam jej mleko dla dzieci od 1 roku życia Aptamil i widocznie tym wcześniejszym się już nie najadała, a to nowe ma na dodatek waniliowy smak, więc pije calutką butlę grzecznie , a potem zasypia ..... :confused::-) Nawet ja dziś jestem wyspana, śniadanko już zjadłam, herbatkę wypiłam , potem pewnie zrobię sobie przerwę na kawusie i coś słodkiego < oczywiście > ...... :happy::tak:
A co u was dziewczyny ? Jak wasze pociechy ? Justyna, Cocollino, Ingrid, Sylwcia, Starstar, Stefanka i pozostałe kobietki - co z wami, ?? Coś cienko przędziemy ostatnio z tym naszym forum , prawda ? Chyba jesteśmy wszystkie jakieś zaganiane, co ?? Pozdrawiam i czekam na wasze POEMATY !!! :-D:-D

reklama
jeśli chodzi o TŁUSTY CZWARTEK, to mój Krzysiu stwierdził, że nie chce, żebym stała przy garach pół dnia i smażyła pączki i faworki i zaproponował, żebym jutro rano poszła po prostu do polskiego sklepu i kupiła kilka pączków :-) ;-):-p:-D - i tyle , więc nie mam się co martwic o składniki do przepisu - bo w tym roku będę miała ułatwioną sprawę ..... JUPPIIII !!!!

hej laski :)
Cóż za paskudny ranek w prawdzie nie pada pada ale kropi więc nawet mały spacerek odpada a taka miałam nadzieje ze dzisiaj będzie fajnie i nawet na 2 goz sobie wyjdziemy a tu trzeba kisić sie w domu :(
Facet jak zwykle śpi po nocce Milusia w grzecznie leży więc nie mam serca jej od misiów zabierać ja jak zwykle przy garkach cos trzeba ugotować :-D:-D:-D
Justyna widze że taka zajęta jeste że nie masz czasu nawet nic napisać w sumie masz wielki dzień w piątek (jeśli się nie mylę)
Od taki zwykły szary dzień spadam bo Milusia już nie lubi misiów :-:)-(

Faktycznie troche sie zaniedbalam, ale to dlatego ze jak nie bawimy sie z malym to nie mozemy sie nagadac:angry:,a wieczorem siorka spi tu w pokoju to nie chce jej klikac.

U nas po staruchu mielismy jechac do centrum no ale odpada,
dzis jedziemy do spowiedzi szok wstyd sie przyznac ale dlugo mnie u spowiedzi nie bylo.

jutro mamy troche luzu ale jak bedzie cieplo to spacerek, w piatek slub i chrzciny, i nawet nie wiem czemu juz lapie stresa.:tak::szok:
wczoraj wazylam malego no i w ciagu 2 tyg przytyl 400 g ostatnio w miesiac 1kg, obecnie ma 4 i pol miecha i wazy 9100 i ma 68cm dlugosci,

INGRID kochana wez sobie herbatke, ogorka kiszonego, czekoladki i zajdz na sama gore i skrobnij conieco:tak::-D

COCOLINO to moze wpadnij do nas na chwilke, my o 1445 wychodzimy dopiero.

SYLWCIA a co u was zdrowi juz

rteszta juz napisala conieco, i faktycznie dziewczyny nie pozwolmy zeby forum wygasalo szkoda by bylo
ja obiecuje od poniedzialku wieksza aktywnosc

a zapomnialam moj maly duzo gaworzy ostatnio sklada sylaby i tak przez przypadek wychodzi czasem tata ale to slodkie, szkoda ze to przypadek, ale kiedys napewno zapamieta ze tata to tata

dziewczyny gdzies tam u mnie w profilu znajdziecie zdjecia, nasze nie wiem jak je wstawic w profil przy wiadomosci, to jak macie ochote poszukajcie w moim profilu

Siemanko jeszcze raz Milusia znowu poszła spać drzemki nie sa za długie bo po 30 min ale zawsze to coś mam czas dla siebie :-D:-D:-D:-D:-D
Sylwia nie może napisać mówi że komp jej strajkuje a Oliwka jest chora :(
Justyna pogoda dzisiaj do d...... i nie będziemy przeszkadzać na kawe przyjdziemy w przyszłym tyg jak będziecie po wszystkim
W Yorku jest jakichś festiwal Wikingów może jurto pojedziemy jak pogoda dopisze chociaż prognoza nie jest zbyt dobra
Moje dzidzio sie już budzi musze spadac :tak::tak::tak:

witam i ja w to deszczowe popoludnie!
bylam dzisiaj rano na stay and play grupie i co znalazlam - ulotke o spotkaniach polskich rodzin w the pavilion na dewsbury road hihi, po polsku oczywiscie hihi.
zaskoczylo mnie to wiec moze sie tam wybiore niedlugo.
ja tez pojde na latwizne- paczki z Morrisona hihi albo zaszaleje i w jakims polskim sklepie.
pozdrawiam

strasznie bylam ciekawa tego garniturka ale jakos nie moge otworzyc tych zdjec Justyna, moze cos zel robie, nie wiem

reklama
Starstar - a Ty myślałaś, że o jakim my spotkaniu mówiłyśmy tu na forum ze Stefanką ?? Właśnie na Dewsbury - tam też chodzimy co piątek - tylko się w tym tygodniu przypadkiem nie wybierz, bo w tym tygodniu się nie odbędą - ze względu na ferie :tak::-D Pozdrawiam wszystkie mamusie !

Do góry