reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
starstar - dzięki mam nadzieje że jej to minie :):-D:-D
Sylwia - myślisz że to ząbki czy coś innego ?? mam nadzieje że się dzieciątku poprawi żeby mogła gości przyjmować :tak::tak:
Justyna - garniturek jest wypas będzie Nikoś ładnie wyglądał :)
Dzisiaj dzien jak codzień chociaz pogoda ładna może już tak zostanie :tak::tak:

reklama
Cześc dziewczyny, tak dziś dzień jak co dzień, chociaż moja Julia jest dziś grzeczniejsza i nawet spała w dzień 3 godzinki, a potem byłyśmy same na spacerku, bo Stefanka pisała mi na gg, że cały tydzień nigdzie nie wychodzi, bo są ferie i siedzi w domciu ze swoimi synkami :happy::tak:, a z kolei moja nowa koleżanka dziś nie mogła, bo jej coś wypadło ..... ;-):confused: Ja za to jutro się szykuję z Julią do centrum handlowego Crown Point i zamierzamy kupic mleczko dla dzieci powyżej 1 roku życia, bo to nowośc :nerd::rofl2: - zobaczymy, czy będzie małej odpowiadac ? :-D:baffled:, no i może jakieś niespodziewane zakupy też będą - może jakieś kosmetyki w moim ulubionym sklepie Boots .... :-D:tak::-p W każdym razie zdam relację, jeśli kupię coś ciekawego, a póki co, dziś sobie kupiłam krem do twarzy L'oreal i muszę go dziś wypróbowac ale zapach już mi się podoba .... :confused::-):tak: Pogoda dziś po prostu piękna, pomimo wiaterku , a jutro mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza, bo wyruszam na podbój sklepów ... :sorry2::blink::blink: Pozdrawiam was kobietki i życzę miłego wieczoru : Justynie, Cocollino, Stefance, Kamielodz, Mirandzie, Sylwci, Jasminie, Starstar, Ingrid .... mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam .... :baffled: PA

dobry wieczór
starstar dzięki za link, faktycznie niewidzę nic w okolicy, ale jutro porozmawiam z midwife, już mi polecała kogoś i pewnie się umówię.
Ale wiosna na całego, a w Polsce zasypane śniegiem.

wiatam!!
albo ja tu za czesto zagladam albo dziewczyny mniej piszecie hihi.
jak przyjdzie prawdziwa wiosna to pewnie nikogo tu nie bedzie .

motylek :-) ja tez sie wybieram na zkupy na crown point, moj znak rozpoznawczy to zielony szaliczek hihi. wiec jak zobaczysz kgos takiego w pospiechu robiacego zakupy, nerwowo biegajacego po sklepie to moge byc ja!
miranda to fajnie ze zdecydowalas sie umowic na wizyte. na pewno ci to nie zaszkodzi.
sylwcia1982 ja tez mialam problemy z podawaniem jakichkolwiek lekarstw jak Ola goraczkowala. jedyny sposob to podawalam za pomoca strzykawki. ale moze juz Twojemu malenstwu lepiej
stefanka 2 masz jakis moze sposob na mycie wlosow u twego najmlodszego bo Ola wlosy to jeszcze daje sobie umyc ale plkanie to dopiero masakra.
justyna28011983 juz mozna zobaczyc ten garniturek bo fajnie pewnie twoj maluszek wyglada w nim
pozdrowienia dla wszystkich

Motylek dzięki - wybrałabym się z toba na zakupy ale wypłata dopiero w piątek :-D:-D:-D kosmetyków tez mi brakuje ale dobrze że do Justyny nie muszę sie malować a do pracy jeszcze daleko :)
stefanka 2 - a dzięki juz lepiej dalej sie kłuce z facetem jaki był powód tego chorowania on dalej twierdzi że to jabłuszko hmmm sprubujemy ponownie za tydzień:)
Idziemy dzisiaj na szczepienie i znowu będzie serenada cała przychodnia będzie słyszeć :-D:-D:-D:-D

Cześć, nie uwierzycie, zgubili moje badania...Robiłam je w szpitalu w Skipton, poszły na analizę do Airdaile hospital, i nie dotarły do LGI, i wogóle nigdzie nie dotarły. Już nie wiem czy to ja głupieje czy jest taki burdel. nawet nie mam tych testów wpisanych do notatek.

Widze że jak Justyna czegoś nie napisze to tu pustkami świeci :-D:-D:-D
Na szczepieniu było ok płakała tylko po zastrzyku na poczekalni już sie śmiała - mała bestyjka :-D:-D:-D:-D:-D Potem byliśmy na spacerku i spała ponad godzinke tak jakby dali jej cos na spanie bo zwykle 40 min z zegarkiem w ręku
Hmm więcej nic ciekawego nudy jak zwykle obiad sprzątanie kompanko i spanko dla Emilki bo dla mnie to 23 :-:)-:)-:)-(
no nic laski trza spadać chyba jutro trochu więcej napiszecie :)

reklama
Do góry