reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

hej dziewczyny

Justynka sliczna to twoje malenstwo
Coocolino wszystkiego najlepszego
Motylku my tez szukamy domku z ogrodkiem,planujemy przeprowadzke na wiosne ale to nie jest takie latwe znalezc dom w bezpiecznej okolicy.Nawet w najlepszej dzielnicy znajdzie sie nie za ciekawa okolica.
Agnes(ka) gratuluje coreczki.

A u nas dzieja sie dziwne rzeczy,wczoraj moje dzici klocily sie po swojemu o zabawke,rozdzielilam ich i odwrocilam sie na chwile,a tu nagle slysze placz i widze na policzku patrycji slady zebow,maly lobuziak ja ugryzl,a dzis cos mu sie nie spodobalo i dziabnal ja w ramie.Jak go tego oduczyc?
Ja tez mam juz dosc tej pogody,mogloby juz zaswiecic słoneczko.W dodatku caly czas meczy mnie katar a ostatnio cierpialam z powodu zatok szczekowych,okropny bol.Maz dalej bez pracy,mam nadzieje ze juz niedlugo.Teraz mamy samochod wiec moze bedzie latwiej.
A jak tam reszta mamusiek??Zdrowe jestescie?
Pozdrawiam

reklama
Justynka - śliczną masz córeczkę!!! Piękna jest kruszynka.
Tak my w czerwcu wracamy na stałe - tzn najpierw ja i dzieciaki a małż dojedzie może w grudniu a może w kwietniu, to się dopiero w praniu wyjaśni.

Hey
Ja dzis tak na szybko, bo mi jakos niedobrze i ide spac :sorry:
Justyna - sliczna coreczka, taka malutka..mimo ze Maja ma dopiero 5 miesiecy to i tak mi ciezko uwierzyc ze takie malenstwo to bylo.. :tak::szok:
Tuuunia - odkatarzyliscie sie? Spotkanie aktualne? Ktos przychodzi? Bo nie wiem czy mam sie zbierac czy nie ;-) Fakt faktem musze sie jeszcze jutro przekonac czy nie bede miala takich odruchow wymiotnych jak dzis, ale najwyzej dam znac smsem :tak:
A, no i ja rowniez zycze Cocolino wszystkiego naj, spoznione ale szczere :tak::-)
Zmykam wiec, nastepnym razem napisze swoj typowy esej :laugh2:
Pozdrawiam

reklama
Dzien dobry :-)
a ja najmlodsza z Was wszystkich udzielajacych sie w temacie wieku Ani, o! :yes::-p:-p:-p;-):evil::cool2:
a u nas bez zmian. juz nie moge sie doczekac zeby do ludzi wyjsc!!! (a nie tylko do JC)
buziaki

Do góry