No chyba zartujesz ze mozna tak robic?? kuzwa a ja co 3 miesiace grzecznie sie stawiam u lekarza po recepte.
Ingrid, Stefanka i reszta.. u nas po staremu. Ja pracuje, M tez i Ala tez (ale nad swoim rozwojem). Malo mi gada, wiecej po swojemu ale za to tym swoim dziabu dzibu opowiada historie, to co rysuje itp
Zlobek jej sluzy, jestesmy na etapie ze ciezko ja stamtad wyciagnac. Swieta minely szybko, troche zabawek dostala, ale takich drobiazgow i pod katem ze mama lub tata musza byc wlaczeni w zabawe raczej. Tak malo ze soba teraz czasu spedzamy ze sa one dla nas wybawieniem! Dla dzieci podobnych wiekowo jak Ala (23 miesiace) polecam: ciastoline, kolorowanko-malowanki ktore sie moczy pedzelkiem i pojawia sie kolor, piotrusie lub inne karty do dobierania w pary. Wszystko sprawdzone, nawet taka wiercipieta jak Ala zaangazowana ze az jezyk na wierzchu hihi. Pozatym plyty z piosenkami do dzikiego tanczenia jak najbardziej wskazane!!
Zabawki za grosze (wilkinson, ELC) a tyle uciechy i przybijania piatek :-)
Justyna, wszystko juz gotowe na przyjscie malucha?
Tunia, wyzdrowieli Wy juz?
Cocolino, jak Emilka?
I pozdrowienia dla reszty
W piatek moj luby 30ste urodziny ma, idziemy do porzadnej restauracji ( jeszcze w takiej nie bylim) ale sie ciesze