reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Hej dziewczyny!
Co tu tak cicho, tak mało pisane! Ja tu liczyłam że sobie poczytam a tu kiepsko.
Wczoraj wróciliśmy na Wyspę. Droga super, sucha i pusta, na promie raptem 10 samochodów więc pusto no ale to już po sezonie. Czas świąt - cudny jak dla mnie i tylko za szybko minął. Znowu muszę się odnaleźć w angielskiej rzeczywistości i przetrwać te pół roku do powrotu. Pięknie nas tu zasypało, dziś już z chłopakami po śniegu biegałam.
AAAAAA najważniejsze! Mój Miki dziś kończy 3 lata!
Impreza była w Polsce troszke wcześniej ale i tak dzień dziś wyjątkowy.Muszę poczytać jak wkleić tu zdjęcia to pokażę się w nowej fryzurce no i szanownego solenizanta.

reklama
Moja nowa fryzura
de21cb66693b9fafmed.jpg

EWA wszystkiego naklepszego dla solenizanta, niech zdrowo rosnie.
a Kasiu i
spoznione zyczenia dla Julci wszystkiego najlepszego
no a mi zostalo juz 5 tyg i jakos nie mam weny na pisanie
pozdrawiam

ewa cudnie wyglądasz w nowej fryzurze. Ja wczoraj obcięlam sie sama, ale pojechałam ostro :tak: -cała umywalka włosów, ze 30 cm długosci. Nie mogłam juz patrzeć na walające sie wszędzie moje wypadające (2 ciąże pod rząd zrobiły swoje) włosiska, więc w przypływie weny poszłam i zrobiłam.
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Twojego Mikusia. Bardzo fajnym zbiorem fotek nas to poczęstowałas. Po kilku suchych tugodniach na forum, wreszcie cos dla czego warto tu było zajrzeć.
ewelina a Twoje dzieciaki to już spore są. Fajnie, że nie są do siebie podobne jak dwie krople wody. Osobiscie myslę, że to dobrze robi bliźniakom jak są inne, i nie daj boże ubierane jednakowo, każdego dnia. Moja siostra własnie spodziewa sie bliźniąt (może już za 2 tygodnie będzie wiadomo kto jest w drodze), a będzie to jej 3 i 4 dziecko :szok::-). Już sie nie mogę na nie doczekać.
pozdrawiam i ide bo mi sie znowu Helena roznegliżowała:baffled:

najlepsze zyczenia urodzinowe dla naszego starszaka jubilata! duzo zdrowka, zabawek i spelnienia marzen! Ewa, bardzo ladna fryzurka (nie wiem co prawda jak wczesniej wygladalas, ale do twarzy Ci w tej fryzurce)

Ewelina, Twoje maluchy slodkie sa bardzo! ale rzeczywiscie malo podobne do siebie :tak:
a co u pozostalych?
Justys, jak Ty sie czujesz??? stesknilismy sie :tak::-)
Cocolino, jak oczka Emilki?
Kasiu, kiedy imprezka? :-):-):-)
Wiola, Ingrid, Motylek i pozostale mamusie- co u Was?0
pozdrawiamy

dzieki Tunia, nawet nie zle tyle ze maly coraz gorzej dzis ide znowu do lekarza od wczoraj ropieja mu oczy ma czerwone i przekrwione, wyczytalam ze to moze byc zapalenie spojowek od przewleklego kaszlu i kataru a u nas trwala ten katar i kaszel juz miesiac
pozdrawiam

cześc dziewczyny ;-);-);-)

Już nie raz próbowałam pisac i albo zaczęłam i nie dokończyłam albo zapomniałam ... ech ... :baffled: no ale teraz jak napiszę, to już będzie to utrwalone ... :tak::tak: Po świętach i sylwestrze ok, tyle tylko, że w tym roku były one bardzo dziwne i sylwester również, bo witałam go po angielsku - w pracy :baffled: więc nawet nie odczułam zbytnio, że wkroczyliśmy w Nowy Rok ale mimo wszystko WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I ICH DZIECIĄTEK NA TEN NOWY ROK .... :-D:-D:-D

no a tak poza tym, to robiłam w pracy ostatnio w okresie świąteczno- sylwestrowym niezły maraton, bo koleżanka wzięła urlop i pracowałam na jej zmianie od 22-6 rano i całe szczęście, że mój K miał urlop i zajmował się małą i całym domem, bo ja chodziłam do tyłu normalnie i właściwie po powrocie z pracy ciągle spałam ..... :sorry2::sorry2: a wczoraj wróciłam na swoją zmianę do 1 rano i znajomi mnie do pracy podwieźli ....i wiecie co dziewczyny ??
CAŁE SZCZĘŚCIE, ŻE mnie podwieźli, bo ja zwykle do pracy chodzę na piechotę, a wracam taksówką .... Piszę całe szczęście, bo do mnie do hotelu jak się idzie, to trzeba przejśc przez taki dłuugi tunel, w którym po bokach są garaże, a potem most nad rzeką..... i zazwyczaj, kiedy wjeżdżają tam taksówki ktoś stoi tam i je wpuszcza ...... no ale od dziś napewno na piechotę już tam chodzic nie będę, bo jak przyszłam wczoraj do pracy, to dowiedziałam się, że właśnie w tym tunelu w sobotę dziewczynę zgwałcili o godzinie 5 wieczorem, a w tą środę kolejną kobietę o 21 ;-//////// ..... czyli dzień wcześniej przed moim przybyciem do pracy ... i tak sobie myślę, że to dobrze, że nie szłam wczoraj na piechotę do pracy, bo mogło to nawet mnie spotkac ... ( szok ) !!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: aż boję się pomyślec .... :no::no::no::no::no::no:
Także będę musiała taksówką dojeżdżac- tak będzie dla mnie najbezpieczniej :confused::confused::confused::confused:
No a tak poza tym, to powolutku szukamy jakiegoś domu z ogródkiem... myślimy nad wyborem dzielnicy jeszcze ale do kwietnia mamy czas, bo wtedy nam się kończy kontrakt i agencję też chcemy zmienic, tylko nie wiemy na jaką, bo tyle ich jest, że aż głowa boli ;-)) no ale mam nadzieję, że jakoś się przyzwyczaję do mieszkania w domu, a nie we flacie :-p:-pNo ale to dopiero za kilka miesięcy ;-):tak::-D, a teraz przygotowuję się do urodzinek mojej Julci- 2 LATKA :-D, bo to już za tydzień :tak::tak::-):-):-)...... napewno coś upiekę i pomyślę nad całą resztą .... :happy2::happy2: już moja w tym głowa ;-))

A WIĘC ZAPRASZAM WAS DZIEWCZYNY już teraz na urodzinki mojej Julci w poniedziałek 18 - go stycznia ;-)))) - godzina do ustalenia ......fajnie by było jak byśmy się spotkały, prawda ??? :-):-D:tak::tak::tak::tak:

No więc to tyle i wszystkim dzieciom, które miały urodzinki składam najserdeczniejsze życzonka - rośnijcie zdrowo i bądźcie grzeczne dla swoich mamusiek ;-)))

Pozdrawiam was dziewczyny i czekam na odpowiedź odnośnie imprezki :-):-D

reklama
Witam serdecznie
Dawno juz tu nie zagladalam i pewnie polowa, a nawet wiekszosc z Was mnie nie pamieta :tak::-)
Ale co ja mialam napisac....:szok::-)

8 stycznia br. w Horsforth Children's Centre rozpoczal sie kurs jezyka angielskiego dla mamusiek z malymi dziecmi.
Kurs jest darmowy, opieka dla dziecka podczas lekcji jest darmowa.
Lekcje odbywaja sie w piatek w godzinach 9.30-11.30.
Bylam na pierwszej lekcji i mysle ze bedzie ciekawie.
Podaje tel. do centrum jakbyscie byly zainteresowane: 0113 2591786
i adres: Broadgate Primary School (Osrodek jest zaraz obok szkoly)
North Broadgate Lane
Horsforth
Leeds LS18 5AF

pozdrawiam

Do góry