reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

No, to widze ewelina że powoli sie wszystko u Was rozkręca. Fajnie.
Co do kombinezonów to pojęcia nie mam gdzie ich szukać w centrum, bo ja takie rzeczy z powodzeniem łowie na ebayu. Polecam. Jak masz czas i internet to warto, bo to zawsze troche taniej.

reklama
ingrid
myslalam ze sie poleje ze smiechu czytajac twojego posta na temat drobiu.....a na ebayu to jakos nigdy nie kupowalam i nie umiem.....

Bedismall musimy cie z Ingrid podszkolic bo mamy w tym wprawe no ja moze troche mniejsza niz Ingrid:) ale tez potrafie poszalec
a naprawde wiele ciekawych tanich rzeczy

Hej laski :)
Ingrid - dzięki jakoś się trzymamy nie wiem jak długo ale na razie :(
Justyna - to fajnie że zdówko już dopisuje odwiedzilibyśmy ale chyba przez dłuższy czas nie będziemy mogli
Tuunia - tez przyjechalibyśmy ale niestety czas już chyba nie pozwoli ale w najbliższej dobraj chwili na pewno bedziem :)
A tak pozatym to w ciągu 3 dni 3 razy byliśmy w szpitalu najpierw za skierowaniem potem bo niestety małej to pękło i wygląda strasznie
U lekarza moj facet nie wytrzymał i nakrzyczął na nich to nas oskarżyli o Verbal Abuse a to że te skur...... doprowadziły do tego przez dwa miesiące mówili przejdzie samo nie przejmowac się a teraz mamy stan zapalny i infekcje dostaliśmy śliny antybiotyk i oczywiście maść do oka tą samą któryś raz z rzędu
A we wtorek jesteśmy umówieni do lakarza bo trzeba będzie to chyba operacyjnie wyciąć szkoda słów i nerwów to są GP od końskiej dupy nie od ludzi
POzdrówka wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Jestem wykończona tym weekendem. Znowu mi się pralka zepsuła więc piorę ręcznie bo chłopie moje nie miało kiedy do niej zajrzeć. Wczoraj mieliśmy zrobi szybkie zakupy a były takie tłumy że prawie nic nie załatwiliśmy a tylko w nerwach wróciliśmy do domu. Za to dziś pojechaliśmy do Sheffield do tego wielkiego centrum handlowego. Troszkę prezentów kupiliśmy a poza tym umęczeni wróciliśmy. No i teraz padam ze zmęczenia i chyba o 8 spac pójdę :)
Ingrid nie martw się zbyt mocno niejadkiem bo moja Kama tak samo mało jadła a w wieku przedszkolno i wczesnoszkolnym jadła tyle że była az za gruba i dopiero niedawno z tego wyrosła :-)
Pozdrawiam

cocolino ja na Twoim miejscu szukałabym polskiego pediatry a najlepiej wzięłabym urlop i pojechała z tym do Polski. Ja mam znajomych, anglo-polska rodzina dobrze ustawiona finansowo a jednak wszelkie badania i leczenie robią w Polsce bo są swiadomi jak działa angielska darmowa służba zdrowia. :crazy:
bedismall zajrzyj tylko raz na ebayowe aukcje i wsiąkniesz na dłużej. Ja jestem uzależniona :tak::-)
a teraz przechodzę do interesów dziewczyny:
czy któras nie ma ochoty odsprzedać łóżeczko dla malucha? Jak popatrzyłam na ceny w sklepach to troche mi szkoda wywalać min.50 funtów a na ebayu nic ciekawego w promieniu 25 mil

Cocolino, popieram to, co pisze Ingrid w 100%! zreszta juz dawno Ci pisalam w sms'ie i mowilam, zebys zgarnela mala i poleciala! to juz nie przelewki. milion buziaczkow dla Emilki i zdrowka wreszcie!

Ebay fajna rzecz, niestety kombinezonow nie widzialam 2-czesciowych i musialam kombinowac.
Ingrid, niestety, mimo najszczerszych checi nie pomoge w tej kwestii.
Poza tym juz odliczam dni do wylotu :-)
Buziaki dla wszystkich dziewczyn i dzieciaczkow!

Dziewczyny dobrze mówicie tylko już teraz jest po fakcie
W polsce nie robią operacji na to takim małym dzieciom dopiero od 18 miesiąca a nawet jakbym poleciała wcześniej to i tak to nie było takie straszne jak teraz i polski lekarz tez by pewnie dał skierowanie na badania jakieś krople i tyle
W szpitalu babka powiedziała nam że to u dzieci goi się naturalnie a Emilka jest tym 1% u którego nie chce zleść to dziadostwo
A pozatym nawet operacja nie gwarantuje nawrotów na internecie poczytalam dużo opini a w większości po operacji ludzie mają nawroty
Mam pechowe maleństwo chociaż już wygląda lepiej we wtorek do pediatry optyka zobaczymy co powie

reklama
Hello baby.
Stefa ty się kuruj kobieto bo ja chcę cię jeszcze odwiedzić przed wyjazdem :)
Ingrid moja znajoma ma do sprzedania łóżeczko z materacykiem /jakiś zwykły, nie z gryki itp./ i może pościel dorzucić tylko nie pamiętam czy kołderkę ale dowiem się i dam znać jeśli chcesz. Wszystko w dobrym stanie - ona chce za to wszystko 30 funtów więc nie wiem czy jesteś zainteresowana ale jakby co to pisz.
A tak poza tym to nic ciekawego. Pogoda mnie dobija.
Cocolino współczuje wam przepraw z chorobą.
Pozdrawiam was wszystkie.

Do góry