hey
poczytalam co pisalyscie i tak mi przyszlo na mysl ze jak naukowcy amerykanscy maja racje, to ani ja ani moi bracia ani moja Maja inteligentni nie jestesmy
bo moja mama nie miala mdlosci i nie wymiotowala, ja tez nie. Mialam lekkie i o dziwo wieczorem jak szlam spac, a nie rano jak wstawalam, ale nigdy nie wymiotowalam (pomijajac jeden raz jak sie nazarlam jak swinka fasolki po bretonsku). I szczerze wspolczuje tym kobietom co te mdlosci maja..
Justyna moze teraz masz mleko szybciej bo do czasu zajscia w ciaze jeszcze karmilas
w ogole zszokowalam sie troche, bo slyszalam ze mleko sie pojawic juz moze pod koniec ciazy ale nie wiedzialam ze tak szybko
a zreszta mi sie pojawilo dopiero kilka dni po porodzie
A moje zlote dziecko powrocilo. Znow jest cichutka, spokojna, ta walka wczesniejsza przyniosla duze skutki bo juz dlugo sama lezy i usypianie tez jest bardzo proste
oczywiscie czasem sobie pomarudzi bo takie jej prawo, ale ogolnie jest baaaardzo fajna
) Wczoraj zasnela w 3 minuty, tyle ze sie obudzila godzinke pozniej i walczyla dzielnie do 23. Nie plakala ciagle tylko lezala i co jakis czas zamarudzila i dopiero pod koniec poplakala ze zmeczenia. Ale za to jak sie tak wymeczyla obudzila sie dopiero o 8:45!
Teraz znow lezy w lozeczku bo spiaca, zaraz zacznie marudzic to pojde ja bujnac kilka razy i po sprawie (mam nadzieje
)
Chcialam z nia wyjsc na spacer, ale tak pizga ze mam opory i jakos wydaje mi sie to zlym pomyslem. Plot mi urwalo i zlozylo na pol, wiec chyba dla 1,5 miesiecznego dziecka taki wiatr nie jest wskazany. A szkoda bo jak na spacerku zasnie to potem jeszcze jakis czas spi, a tak jak zasnie normalnie w domu to spi duzo krocej. No ale trudno, poczekamy na mniej wietrzna pogode.
A poza tym nic, nudze sie dalej, tyle ze juz teraz wiecej gadam z Maja bo przynajmniej widze jak mnie slucha i nie czuje sie jak bym gadala sama do siebie
Nie chcecie przyjsc do mnie na kawe? Bo ja ciagle cierpie na brak wygadania
) nie umiem robic takiej latte jak motylek, umiem tylko najzwyczajniejsza bo my nie pijamy kawy no ale moze jakos to zniesiecie
) Zapraszam serdecznie